Има ли тук любители фотографи?
- Till.Lindemann
Re: Има ли тук любители фотографи?
значи при нас ще се вижда само това http://www.eclipse.org.uk/eclipse/03120 ... 1_anim.gif
Супер ;д Ся чакам да ми го дадат на РД-то и почвам да щракам !ASDF написа:http://www.eclipse.org.uk/eclipse/0312008/Till Lindemann написа:котката е изрод
ае за тва затъмнение да питам-
ще ли да има наистина нещо такова?
защо в медиите няма нищо
Тук има доста инфо, включително и анимации на това как ще изглежда в различните градове по света
@Leach - дюд, аз точно него мислех да пробвам, защото докато се образовах, доста позитивни мнения прочетох за него. Преди да започна да снимам ХДР снимки ще трябва да се сдобия с ново ПЦ, защото старото едва подкарва Фотошоп ЦС2, а на ЦС3 съвсем се дъни (а само ЦС3 ми отваря RAW файловете на апарата -.-)
@reconnect - съвсем читав ти е апарата, пък и е с лещи ЛайкаНа мен сапунерката ми е със същите спецификации и всичко, което съм постигнал досега е само с нейна помощ.
And now, the time is here
I see the Templars everywhere
The Freedom Call is drawing near
ROAR!

High Res
Деник, не че Photomatix е лоша програма. Просто забелязвам, че оставя шум и хммм... halo артефакти май се наричаха. Може и в мен да е проблема де, не съм голям разбирач.

High Res
Деник, не че Photomatix е лоша програма. Просто забелязвам, че оставя шум и хммм... halo артефакти май се наричаха. Може и в мен да е проблема де, не съм голям разбирач.
Compact Flash-a взе да сдава багажа вече и единствената снимка от 20-30, която успях да извадя е тази:

Чайки до парка Заимов, в центъра на София. Идея си нямах до вчера, но се оказва, че в София си има стабилна популация от чайки, най-вече около сметищата. Тези в центъра вероятно имат нещо общо с боклука, който не беше изнасян около седмица.

Чайки до парка Заимов, в центъра на София. Идея си нямах до вчера, но се оказва, че в София си има стабилна популация от чайки, най-вече около сметищата. Тези в центъра вероятно имат нещо общо с боклука, който не беше изнасян около седмица.
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Някой да знае къде да си качвам снимките, които са над 1.5 мб :/?
Imageshack ще ти ги оразмери автоматично. Имай в предвид, че са доста скръндзи и моите снимки, които в оригинал са по 9mpx там ги смъкват до 800х600. Ако сам съм ги свалил до 2-3мпиксела и са в рамките на 1.5мб си остават така. Иначе ги мачка пак на 800х600 
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
-
h3artstone
- Обратна връзка:
deviantArt-а има лимит от към 50 мб на снимка, предостатъчно и за големи панорами 
Беля картофи, беля, беля картофи, беля картофи - и ние правиме само това, и ние правиме само това, yeah! ~
Нещо не мога качвам там 
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Аз имам една Vivitar-ка на 5 mpx.Дори немам оптичен zoom.
Иначе, макрото е разбивач.Иначе съм лаик, може да постна нещо след време.
Иначе, макрото е разбивач.Иначе съм лаик, може да постна нещо след време.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Мии ще се радвам,ако дадете нещо критика,съвет ала бала за снимките : http://state-of-mindd.deviantart.com/gallery/ 
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ

a-lounge, варна. Най-близкото нещо до оазис, което съм виждал irl.
-
h3artstone
- Обратна връзка:
Намерих си последната снимка, която съм направил преди да си счупя крака

Беля картофи, беля, беля картофи, беля картофи - и ние правиме само това, и ние правиме само това, yeah! ~
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Напоследък изобщо не мога да снимам хубаво - липса на всякаква муза е...Ето малко опити от морето

Тука правих реклама на уиски

Тука правих реклама на уиски

"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
-
h3artstone
- Обратна връзка:
Squiz, oстави снимането, то само заради момичето ще получиш едни 10 точки
Ето и нещо, което си снимах днес, нищо интерестно обаче

Ето и нещо, което си снимах днес, нищо интерестно обаче

- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Кое от двете момичета
И двете са ми бивши де, така че все тая
Снимката с ръката е доста идейна, но ако е осветявано всичко не от слънчева светлина, а от лампа.
Снимката с ръката е доста идейна, но ако е осветявано всичко не от слънчева светлина, а от лампа.
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
Според мен пък точно слънчевата светлина прави по интересна снимкатаSquiz написа:Кое от двете момичетаИ двете са ми бивши де, така че все тая
![]()
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Я да дигнеме малко темата
Може ли да ми препоръчате някво фото...аз за сега съм се ориентирал към това: http://www.photopavilion.com/?page=cata ... des-pane-0
таа кво ше кажете дали си заслужава ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman