taliban написа:Вие май не забелязвате че Xayzer го няма във форума.
той е на почивка
Повярвай ми, темата няма да се изгуби, най - малкото, защото, като Кайзера се върне ще си я вдигне сам. Или около половин секунда след това някой друг ще зацвърчи за банер/ранг.taliban написа:На коленееее(пред Xayzer).
П.П.Пускам този пост за да не се изгуби темата.
Apothecary написа:Повярвай ми, темата няма да се изгуби, най - малкото, защото, като Кайзера се върне ще си я вдигне сам. Или около половин секунда след това някой друг ще зацвърчи за банер/ранг.taliban написа:На коленееее(пред Xayzer).

taliban написа:Apothecary написа:Повярвай ми, темата няма да се изгуби, най - малкото, защото, като Кайзера се върне ще си я вдигне сам. Или около половин секунда след това някой друг ще зацвърчи за банер/ранг.taliban написа:На коленееее(пред Xayzer).
Спестявам му търсеното с търсачката.
taliban написа:П.П.Колко барчета виждате в подписа ми?
taliban написа:Ktulu написа:Aз исках моя банер да е различен затва зех та си го напрайх самотне ми повече от очакваното време ама не знаех кво искам
С коя програма си го направи![]()
П.П.Колко барчета виждате в подписа ми?

Ktulu написа:taliban написа:Ktulu написа:Aз исках моя банер да е различен затва зех та си го напрайх самотне ми повече от очакваното време ама не знаех кво искам
С коя програма си го направи![]()
П.П.Колко барчета виждате в подписа ми?
виждам 2 барчета - хамъра и омега форс
с фотошоп разбира се
ако някой иска барче може да ми каже че да се пробвам му направя някое

Ktulu написа:дай ми барчето че не помна как изглеждаше
и има 1 малък проблем, шрифтовете дето ги ползвам в уърд са различни от тия в фотошоп и тоя шрифт visitor не знам как да го ползвам в фотошоп, просто ми го не дава .. иначе го иам в уърд