Един ден в Ада II (РПГ) !! ( правила и мнениея )
- EviL
Ами аре и аз ще насиля малко народа . Но като гледам ще загубим ТТ2 покраи това ривалри ( и Грешникът ин дъ арми ) няма време но ще видим той какво ще каже .
Иначе смао Изгрев ( Деилона ) трябва да подсигорим щото той рядко влиза . АБе ще видим кво може да се направим . Среща в темата в понеделник !
Иначе смао Изгрев ( Деилона ) трябва да подсигорим щото той рядко влиза . АБе ще видим кво може да се направим . Среща в темата в понеделник !
Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
- MM13_666
- Обратна връзка:
Поради временна невъзможност на Ивъл да влиза ме постави начело да ви командвам, по таз причина трябва да направя малка анкета измежду авторите. ВСИЧКИ трябва да гласувате дали да продължим да пишем със срок удължен на 7 дни след последния направен пост. Ако се реши да се пише отключвам темата и почваме. Моля ви да гласъвате и да не оставяте таз прекрасна тема да потъне. Моля да гласувате ЗА или ПРОТИВ продължаването на РПГ-то. Гласовете ще добавям тук.
За: Аз, Сентри, Ивъл, Ранд, Ловеца, Гардиан, Изгрев, ТТ2
Против:
За: Аз, Сентри, Ивъл, Ранд, Ловеца, Гардиан, Изгрев, ТТ2
Против:
Drink their blood,
Kill them all,
Send their souls to hell.
Kill them all,
Send their souls to hell.
- Head_HunteR
- В момента играе: Fallout: New Vegas
He@d_HuNteR написа:"Против съм" омръзна ми да пиша в тая тема. Не се ли уморихте и вие да пишете. Изчерпаха се абсолютно всички възможности за развитие на сюжета. А бе разказа стана много тъп.
П.П. Майтапя се естествено. Шашнахте ли се поне малко.
Айде давайте да го почваме пак. Смятам и аз да вляза във войната.
ц-ц-ц-ц... тоя head hunter голям шегобиец бе, да ММ е в гадно положение той сам си изпроси бана и сега незнам. Но ще се помолим на админ да го пусне от военния арест, да не го прави на сапун защото трябва да строи пътища и да гради фашистка(адска) народна република България .
-
- EviL
ММ е моме ( момиче , женски пол ) и тн. ! Аре вече това да ви стане ясно ! Иначе съберем ли се поне седем автори от предишната дружина ще продължим ! Има още четири дена преди анкетата да бъде затворена !
Джони от много време не приеммае попълнения освен ако желаещия да се включи не прочете целият разказ и да научи всички правила за писане и държане в разказа ! И когато изпълни всички тези условия трябва да напише една част и да ми я прати на мен да я преценя ! Абе сложно ! Ако решиш все пак пробваи се !
Джони от много време не приеммае попълнения освен ако желаещия да се включи не прочете целият разказ и да научи всички правила за писане и държане в разказа ! И когато изпълни всички тези условия трябва да напише една част и да ми я прати на мен да я преценя ! Абе сложно ! Ако решиш все пак пробваи се !
Злото винаги ще е по-силно !
- Kaiser Kar
-
EviL написа:ММ е моме ( момиче , женски пол ) и тн. ! Аре вече това да ви стане ясно !
Това е конспирация.
Първоначално ММ беше момче.След това се оказа че е момиче.После всички отново, включително и той/тя, твърдят, че е момче.Сега излиза че е момиче...
Моля този въпрос да получи отговор веднъж завинаги - ММ, момче ли си, момиче ли си?