Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
UnForgiven

Мнение от UnForgiven »

Abe znam che e tap vaprosa obache nqkoi dali nemoje da mi dade cd-key za Battle.Net...moje da e nqkav takav obshtestven det go polzva mnogo narod...aide ako nqkoi pomogne thanks alot che sam mnogo nadahan za bitki!!!
Human_Paun4o

Мнение от Human_Paun4o »

{[obio]}RAVEN™ написа:Za kvo ti sa creep-ove kat moje6 da si gepne6 rabotnik na druga rasa?
Znam,4e tozi vapros si go zabravial otdavna,NO moje!!!S Darkranger na 6lvl moje,ama ima da 4akaaaaaaaa6!!!
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

Ei UnForgiven, Kakvo 6e re4e "cd-key za battle.net"?
Аватар
Horde[G2H]

Мнение от Horde[G2H] »

abe ada6 stava ama sega compa mi pretsakan kat go vklu4a i vednaga mi izliza system shutdown!neznam kvo da praiq
ina4e samo cs igraq posledno vreme
ma are koga da igraem kazavai
Аватар
UnForgiven

Мнение от UnForgiven »

Raven govorq za originalen cd-key za Frozen Throne-samo s takav moje da se jitka v battlenet -mislq che go znaesh!?
Life is life ,death is truth!!!
Гост

Мнение от Гост »

Imam edin problem. V battle net-a kato sre6tna human nad 10 vsi4kite pravqt riffle/sorc/foot/AM/BM. Imam ve4e tri zagubi i to se ot tazi taktika.Neznam kakvo da pravq sre6tu tova.Az sam NE. Edinstvenoto za koeto se se6tam sega e dryads/MG/feiri drakoni
Molq kajete kak da go spra
Human_Paun4o

Мнение от Human_Paun4o »

Anonymous написа:Imam edin problem. V battle net-a kato sre6tna human nad 10 vsi4kite pravqt riffle/sorc/foot/AM/BM. Imam ve4e tri zagubi i to se ot tazi taktika.Neznam kakvo da pravq sre6tu tova.Az sam NE. Edinstvenoto za koeto se se6tam sega e dryads/MG/feiri drakoni
Molq kajete kak da go spra
masa wispove!!!
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

Az niamam originalen cd-key no igraia v battle.net.Vuv polskia server su6to e gotino.Taka 4e vlez v http://w3.xpam.de i si izdurpai battle.net exe-to
Аватар
Horde[G2H]

Мнение от Horde[G2H] »

ada6 o6te ne sum si opravil computera ina4e s/u taq taktika-s NE samo huinterki,warden + potm
i gledai da vkara6 hunterkite pri rifelite!
Аватар
WW_

Мнение от WW_ »

Muhahahahahhaha, olimpiadata po4na i na6te po4naha da ma4kat :D V grupata si X-a nema nikvi problemi za sega- 3 pobedi i 0 zagubi. Iznenadata zasega e mai lo6oto predstavqne na edin mnogo dobur rusnak- Flash. Ina4e Tillerman su6to ma4ka, kakto i koreicite. A Zeerax-a i Four20 o6te ne sa igrali. Aide na6teeeeeeeeeeeee 8)
Let the darkness guide me!
Гост

Мнение от Гост »

{[obio]}RAVEN™ написа:Az niamam originalen cd-key no igraia v battle.net.Vuv polskia server su6to e gotino.Taka 4e vlez v http://w3.xpam.de i si izdurpai battle.net exe-to
изобщо не играеш в батъл.нет, а в пиратския сървър на pvpgn, където 90% са пълни ламета
Гост

Мнение от Гост »

Tova deto go kaza za huntress e nai-tupoto. Za6tototi vijdal li si slow kakvo pravi na huntress, sa4etano s flame strike i raifali, huntersite mrat za sekundi
Na4ina e barzo da se izvadqt MG s ar4eri i feiri drakoni
Tormozko

Мнение от Tormozko »

Enjoy e na 4-to mqsto v grupata si i otpada...interesno 4e na War3 osnovniqt favorit SK.FATC registrira 1 zaguba,no vse pak ot koreec...
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

abe pi4ove, ia kaje kak da igraa s human!Mnoo malko limit davat tia fermi be...ia nekoi da kaje gotina taktika
Tormozko

Мнение от Tormozko »

{[obio]}RAVEN™ написа:abe pi4ove, ia kaje kak da igraa s human!Mnoo malko limit davat tia fermi be...ia nekoi da kaje gotina taktika
Insomnia,Zeerax,ThePig,Heman,ToD(aka YoanM),Survivor,Biger,Lash2,FATC...da izbroqvam li oshte?
Shte dopylnq 4e rifle+spellcaster(priest&sorc) e baq 4esto sreshtana raznovidnost...
Аватар
Horde[G2H]

Мнение от Horde[G2H] »

mi davai na AM i qko rifeli + sorc + knightg + Bm
Аватар
WW_

Мнение от WW_ »

Bravooooo na na6te hora v Koreq :D I trimata se klasirat ot grupite. Lo6oto e 4e sega supernicite im sa trudni. Insomnia 6te igrae sre6tu Soul, koito e rusnak :? Zeerax 6te igrae sre6tu germanec, a drugiqt ni predstavitel BULGARIA 6te igrae sre6tu nekuv kitaec. Uspeh na na6te :D
Let the darkness guide me!
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

Daaaaa...Tva i az go zabeliazah.Interesno...
Гост

Мнение от Гост »

zdravko be6e po4ti qsno 4e 6te go zeme:)))
sledva6toto CPL 6e e negovo ili na ZeeRex
Nexus
Обратна връзка:

Мнение от Nexus »

ok oba4e imam problem.ot kade da si smukna patch za 1.12 za war3 FT?6toto ne znam dali nqma da se prezaka warcraft-a.sled kato patch-na kakwo da naprawa?tnx
Публикувай отговор