Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
- VALEN7INVS
- Цар
Ахахаха, ама не си като Рашката от Русе, който си има приспособление именно за такива случаи, защото бидейки абсолютно винаги пиян, често му се случва да я запали на обратно. Затова има нещо като корпус на химикал, в който да си сложи цигарката и да си я изпуши, независимо че е с леко обгорен филтър...мини руло написа:Пак си запалих фаса откъм филтъра .. o.O
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
Кха-кха-кха... Не. Ной да си готви ковчега. >.<мини руло написа: НЯМА ЛИ ДА СПРЕ ДА ВАЛИ?!
У нас е пълно с бабички, де що има любими хора заминават нанякъде... Навън вали, не може да се мръдне никъде. Слушам си Контрол и се поклащам... Идилия. (:
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
ОМГ точно в този момент в Перник над моя блок в непрогленото тъмно небе-слънчев лъч е ндависнал 
http://zamunda.net/details.php?id=93242

Readonly написа:- Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа?
- Рак!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
тва е яко :Д Еретиците да му мислятMorphine написа:Кха-кха-кха... Не. Ной да си готви ковчега. >.<мини руло написа: НЯМА ЛИ ДА СПРЕ ДА ВАЛИ?!
У нас е пълно с бабички, де що има любими хора заминават нанякъде... Навън вали, не може да се мръдне никъде. Слушам си Контрол и се поклащам... Идилия. (:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
- Dr Zombayo
-
Алминаторa10322
Да пада на главите на финландцитеDr Zombayo написа:Уррра! У Софиътъ грейна слънце! Не мога да повярвам! Въпреки че сигурно всеки момент ще се изсипе градушка...
"If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Т.Т
Още един яко скучен ден.Тъпотия,мизерия.Немам думи.Отиваме да поиграйкаме малко на футбол-заваля и се намокрих като маче.
Прибрах се,взех си душ,седнах на компа,накумих се да гледам някой филм и веднага ме завикаха да излезна пак на вън.После се повтори същото.И пак,и пак...
Сега обичайното.Ще пъпчасвам пред компа,сранье,душ,леганье.
Пълна програма
Още един яко скучен ден.Тъпотия,мизерия.Немам думи.Отиваме да поиграйкаме малко на футбол-заваля и се намокрих като маче.
Прибрах се,взех си душ,седнах на компа,накумих се да гледам някой филм и веднага ме завикаха да излезна пак на вън.После се повтори същото.И пак,и пак...
Сега обичайното.Ще пъпчасвам пред компа,сранье,душ,леганье.
Пълна програма
|
|
| 
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
IceQueen написа:Особено зъболекъря!Disturbеd написа:Зъболекар и бира О.О Добре ми идва
Мен пък ми е ужасно крив света тези дни ... искам си пак там..на края на Света. Далеч от всичко и от всички. Тук не ми харесваМного хора, много бързане ...
Като в Токио! ^_^
Нямам търпение да дойда да живея в София О.О
:>
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- IceQueen
- В момента играе: Knight online
Хами, ти си хамелеон, ще се огледаш ден - два и след това ще си напаснеш цвета към общата картинка.
Ами аз кат съм идиот(при това тъп), нещо не мога да се събера в кожата си.
12 дена ми бяха показали Рая и си го взеха, не стига това ами даже няма обещание за до година, че ще го видя
Всичко ми е криво, Ей!
12 дена ми бяха показали Рая и си го взеха, не стига това ами даже няма обещание за до година, че ще го видя
Всичко ми е криво, Ей!
Крещя, следователно съществувам!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Дано да се оправя =/IceQueen написа:Хами, ти си хамелеон, ще се огледаш ден - два и след това ще си напаснеш цвета към общата картинка.
Всичко ми е криво, Ей!
А иначе, думите ти ми припомниха за една история от едно бг комиксче, а ето го и откъса ^-^ :
" Старецът от Планината подбирал младежи, които обещавали да станат смели мъже. Когато ги изпращал в Райската градина в планинската си обител Аламут, той им давал да пият хашиш. Те били отнасяни спящи в градината, където ги събуждали. Когато откривали всички прекрасни неща около себе си, те наистина вярвали , че са в рая. Компания в песните и в други забавления им правели девойки красиви като ангели. Младежите получавали всичко , което пожелаят, така че никога не биха напуснали градината, ако зависеше от тях. Но били упоявани отново и изнасяни оттам. И когато старецът искал да убие свой враг, той пращал някой от тях с думите " Върви и изпълни волята ми и ще те върна в рая завинаги! " И хашишинът отивал и с радост убивал и срещал смъртта. "
天皇陛下万歳。。!