Един ден в Ада II (РПГ) !! ( правила и мнениея )
- EviL
Всъщност решението е взето от няколко дена насам . Това решение го взех еднолично и можеби това е за пръв път но ще се проявя като създател . Та ето изказването ми .
Разказа се затваря за неопределе период от време ( ще помоля Стелт да го заключи ) . Дали ще го продължим ? Можеби а можеби не . Това бе наистина един от най-добрите - не той бе най-добрият разказ тук . Жалко за всички които не оспяха да прежалят от времето си и да го прочетат но това е за тяхна сметка . Хора ( авторите ) наистина съм ви безкраино признателен че творихте заедно с мен и че се постарахте толкова разкаа да е това което е . Благодаря и на всички който ни подкрепиха гласно и негласно .
Писахме и сътворихме една сага достоина поне за "Еми" ( май малко преувеличих ) . Всеки път когато поглеждам разказа се сещам за вас и за това как се забавлявахме докато водехме воина и плетяхме интриги .
Отново благодаря на всички ви и се надявам да сте се забавлявали поне на половина на мен защото и това е адски много !
Е темата ще бъде заключена скоро а дали ще бъде отключена както казах по горе - ще видим !
Разказа се затваря за неопределе период от време ( ще помоля Стелт да го заключи ) . Дали ще го продължим ? Можеби а можеби не . Това бе наистина един от най-добрите - не той бе най-добрият разказ тук . Жалко за всички които не оспяха да прежалят от времето си и да го прочетат но това е за тяхна сметка . Хора ( авторите ) наистина съм ви безкраино признателен че творихте заедно с мен и че се постарахте толкова разкаа да е това което е . Благодаря и на всички който ни подкрепиха гласно и негласно .
Писахме и сътворихме една сага достоина поне за "Еми" ( май малко преувеличих ) . Всеки път когато поглеждам разказа се сещам за вас и за това как се забавлявахме докато водехме воина и плетяхме интриги .
Отново благодаря на всички ви и се надявам да сте се забавлявали поне на половина на мен защото и това е адски много !
Е темата ще бъде заключена скоро а дали ще бъде отключена както казах по горе - ще видим !
Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
- MM13_666
- Обратна връзка:
Аз предлагам зимната ваканция да попишем пак, пък после лятната да направим нещо и да го заършим, защото най-мразя да оставям нещата без край и да чета такива. Се пак и толкин е имал дни без вдъхновение, но какво щеше да стане с фентъзи литературата ако се беше отказал?
Drink their blood,
Kill them all,
Send their souls to hell.
Kill them all,
Дано да го продължим или поне завършим както трябва, а не да седи просто така, отворено без край.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
MM13_666 написа:Аз предлагам зимната ваканция да попишем пак, пък после лятната да направим нещо и да го заършим, защото най-мразя да оставям нещата без край и да чета такива. Се пак и толкин е имал дни без вдъхновение, но какво щеше да стане с фентъзи литературата ако се беше отказал?
Той и така или иначе не доо си../ Колкото о qqъoteКолbк7d1до затварянето на темата, навярно това е най- разумното нещо, което можете да сторите... Наистина това е една от най- стойностните поредици от разкази, появила се в този форум...
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- EviL
Повечето възможности бяха изчерпани . Истината е една този разказ може да бъде довършен само от тези който са го започнали . Говорил съм с талантливи творци от форума да се включат но те биха били непълноцени макар възможностие си . А авторите с които започнахме вече почти не влизат във форума ( защо ли ( да не би заради обстановката ?)). Както казах . Може да го отворим някой ден .... а можеби не !
Злото винаги ще е по-силно !
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
-
TheGuardian
Жалко, много жалко, че може би този страхотен проект ще потъне нейде из дебрите на Творческия форум...
Не знам, но според мен най-скоро време когато би могло да го продължим...
...лятото.Тази учебна година ще е...хъм...доста зорна.
-
Но все пак има възможност и през зимната...
-
ЕДИТ:
ММ13_666, извинявай че написах почти същото като теб...просто като видях на Ивъл поста и веднага почнах да пиша, чак сега забелязах и другите мнения...
Не знам, но според мен най-скоро време когато би могло да го продължим...
-
Но все пак има възможност и през зимната...
-
ЕДИТ:
ММ13_666, извинявай че написах почти същото като теб...просто като видях на Ивъл поста и веднага почнах да пиша, чак сега забелязах и другите мнения...
Taka или иначе темата е вече заключена и... пътува към втора страница. Аз пък мисля че би могло тя да се направи важна и да остане като емблема на творческия. Не е хубаво след като някой пусне тема за вафлите Шакс и една за "Ходите ли с прашки" разкъзът да отиде в дълбините на аархива. Моля ви напавете поне това за този емблематичен разказ защото ми е гадно да го виждам как се смъква надолу.
- Head_HunteR
- В момента играе: Fallout: New Vegas
- Head_HunteR
- В момента играе: Fallout: New Vegas
KIROV написа:znachi zamisalut mnogo mi haresva ama ako moje nekoi da me svetne kade tochno se poblikuvat prodaljeniqta novak sam tuka e nekoi neshta ne sa mi qsni Mersi predvaritelno
ето тука: http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=21250
- MM13_666
- Обратна връзка:
Кхъм, не ми се ще туй чудо да потъва в забвение както и става в момента. Викам са поради натовареността секи да има 7 дена в които да напише продължение. Да се стегнем и да го спасим! Осъзнайте се поне малко! Това е едно от свестните неща тук и понеже и аз участвам в него отказвам да позволя да потъне без да има някакъв къв да е край! Ако трябва само аз ще пиша. Точно с един пост мога да му сложа край и то доста подобаващ, но неискам това!
Drink their blood,
Kill them all,
Kill them all,
- Silent Fear
Хора радвам се на желанието ви да пишете - това значи много . Но истината е че няколко човека не е равно на същата епичност . Подобре го оставете така докато се съберат старите автори ( или поне част от тях ) за да не бъде развалено .
П.П. Вярвам че рано или късно отново ще се пропише в разказа !
П.П. Вярвам че рано или късно отново ще се пропише в разказа !
I fear no Death for she’s my mother, I fear no Pain for she’s my sister, I feel no fear for I’m the Fear - the maddening, nameless, silent Fear , who suffocates you in the face of Death !