Vermic написа:Всеки да си прави каквото иска щом няма никой покрай него.Ако не е застрашил жива на други то значи няма смисъл да си говорим.
Аз не помня случай някой като задере нечии черва по асфалта да го е направил нарочно. Все са инциденти и все не е умишлено. В населено място не ми говори за застрашаване на животи. И аз смятам, че ограниченията ни в България са на места малоумни, но ако ше поверявам аз живота си на келешчета с книжка от няколко месеца, които са ебем ти рейсърите и шофьорите...заеби ти. Ама за да се освестите едва ли ше се разминете просто като зализгате странично някой път, а по-голям фал ше ви трябва - или да ви влезе акъла в главата, или буквално да изтече от нея. Идиотченца.
Squiz написа:Преценил съм колко може - видях максимума, не беше безопастно и намалих.Чужди животи не съм рискувал ( беше празно откъм коли, имаше перфектна видимост а пешеходци там няма - пътят е над земята и заграден ) така че - моята глава си я троша както намеря за добре.
Скуизчо, наскоро зема книжка бе пич. Кога стана такова шофьорче? На твоята пуберска преценка за безопасност ли ше разчитат всички? Че ти си решил, че 180 е много, дай да намалим на 160 на път с ограничение 50 и прилично шофиране с 60-70. Като си минеш изпитчето и ти се даде книжката означава, че ти е дадено доверие за преценката ти. Когато дадеш причина на чичо полицай да те спре и да ти пише акт (не да ти вземе 20 лева, другата причина), значи си предал това доверие и преценката ти е грешна. Не ти говоря за полицейско заяждане за 10км/ч отгоре, а за пуберчета като тебе. В пъти по-малко са хората с 10+ години стаж зад волана, които карат така, отколкото младите тебеподобни келешчета. Сигурно се намира по някоя-друга причина затова. Щото иначе всички искаме да стигнем по-бързо.
Ше прощаваш за долното, ама немам как да ти го кажа иначе...
Ако верно само собствената си глава чупиш, умирай там, ебал съм ти мамицата. Ама аз ако ти видя гърчавата физиономийка да ми вдига такива скорости насреща, ше те сваля от колата и ше те ритам в педалските джуки докато не ти влезе акъла в главата...или не изтече, както казах по-горе.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК