Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111

Нещата от живота
Заключено
d4rk.1nside
В момента играе: на бизнесчета

Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство.

Мнение от d4rk.1nside »

Warbringer написа:Вие пък кво му държите сметка с колко да кара, всеки си има глава на раменете...

ем шото, ако скоро дай боже стана шофьор, не желая такива като него да ми излагат живота на опасност.. логично е, той кара в София, не на полето самичък
компренде ?
остарехме
Warbringer
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.

Мнение от Warbringer »

Да бе, ясно. Прав си. Дай си фейсбук-о на ЛС да те аднем ;)
a.k.a. Disturbed

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!
Аватар
Макс Пейн
В момента играе: на сигурно...
Обратна връзка:

Мнение от Макс Пейн »

Преценил съм колко може - видях максимума, не беше безопастно и намалих.Чужди животи не съм рискувал ( беше празно откъм коли, имаше перфектна видимост а пешеходци там няма - пътят е над земята и заграден ) така че - моята глава си я троша както намеря за добре.
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...

Все агенти сме!
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Всеки да си прави каквото иска щом няма никой покрай него.Ако не е застрашил жива на други то значи няма смисъл да си говорим.

Много обичам да минавам през локви с голяма скорост на мръстните пешеходни пътеки :twisted: :lol: Не да ми се влачат като инвалиди мръстните пешеходци :evil:
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
apaunchev

Мнение от apaunchev »

Vermic написа:мръстните

ебати пича
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Vermic написа:Всеки да си прави каквото иска щом няма никой покрай него.Ако не е застрашил жива на други то значи няма смисъл да си говорим.

Много обичам да минавам през локви с голяма скорост на мръстните пешеходни пътеки :twisted: :lol: Не да ми се влачат като инвалиди мръстните пешеходци :evil:

Пред такива като теб обичам да си връзвам обувките на пешеходната :evil:
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Vermic
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

apaunchev написа:
Vermic написа:мръстните

ебати пича

Диалект майна!
Аватар
Aмора

Мнение от Aмора »

Малиииии, как сте се наежили :13: :nuts:
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

Ми като се разхождаш с такъв аватар наоколо, защо се чудиш, че има толкова много... наежени :shy:
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

данте пръска тестостерон през дупето
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Dante написа:
Vermic написа:Много обичам да минавам през локви с голяма скорост на мръстните пешеходни пътеки :twisted: :lol: Не да ми се влачат като инвалиди мръстните пешеходци :evil:

От километри си личи, че си кълбо от комплекси. :)

По-добре комплексите,отколкото мустачетата.
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

DJ Cat написа:
Dante написа: От километри си личи, че си кълбо от комплекси. :)

По-добре комплексите,отколкото мустачетата.

и двете са еднакво зле
Аватар
Aмора

Мнение от Aмора »

Моридин написа:Ми като се разхождаш с такъв аватар наоколо, защо се чудиш, че има толкова много... наежени :shy:

Махам го! :lol:
Vermic
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Dante написа:

До скоро не мжех да повярвам, че си баш толкова глупав.
Не те обвинявам, за всичко си има причина. От километри си личи, че си кълбо от комплекси. :)

Абе мекотело не се прави че си нещо сила.
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Vermic написа:Всеки да си прави каквото иска щом няма никой покрай него.Ако не е застрашил жива на други то значи няма смисъл да си говорим.

Аз не помня случай някой като задере нечии черва по асфалта да го е направил нарочно. Все са инциденти и все не е умишлено. В населено място не ми говори за застрашаване на животи. И аз смятам, че ограниченията ни в България са на места малоумни, но ако ше поверявам аз живота си на келешчета с книжка от няколко месеца, които са ебем ти рейсърите и шофьорите...заеби ти. Ама за да се освестите едва ли ше се разминете просто като зализгате странично някой път, а по-голям фал ше ви трябва - или да ви влезе акъла в главата, или буквално да изтече от нея. Идиотченца.

Squiz написа:Преценил съм колко може - видях максимума, не беше безопастно и намалих.Чужди животи не съм рискувал ( беше празно откъм коли, имаше перфектна видимост а пешеходци там няма - пътят е над земята и заграден ) така че - моята глава си я троша както намеря за добре.

Скуизчо, наскоро зема книжка бе пич. Кога стана такова шофьорче? На твоята пуберска преценка за безопасност ли ше разчитат всички? Че ти си решил, че 180 е много, дай да намалим на 160 на път с ограничение 50 и прилично шофиране с 60-70. Като си минеш изпитчето и ти се даде книжката означава, че ти е дадено доверие за преценката ти. Когато дадеш причина на чичо полицай да те спре и да ти пише акт (не да ти вземе 20 лева, другата причина), значи си предал това доверие и преценката ти е грешна. Не ти говоря за полицейско заяждане за 10км/ч отгоре, а за пуберчета като тебе. В пъти по-малко са хората с 10+ години стаж зад волана, които карат така, отколкото младите тебеподобни келешчета. Сигурно се намира по някоя-друга причина затова. Щото иначе всички искаме да стигнем по-бързо.
Ше прощаваш за долното, ама немам как да ти го кажа иначе...
Ако верно само собствената си глава чупиш, умирай там, ебал съм ти мамицата. Ама аз ако ти видя гърчавата физиономийка да ми вдига такива скорости насреща, ше те сваля от колата и ше те ритам в педалските джуки докато не ти влезе акъла в главата...или не изтече, както казах по-горе.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Vermic
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Ink поста ми не беше точно така както исках да се рабере.Не се опитвам да защитавам
"този" тип на каране дето го практикува Скуиз.
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

САМО ОФЕНС БАТЕ
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Vermic написа:Ink поста ми не беше точно така както исках да се рабере.Не се опитвам да защитавам
"този" тип на каране дето го практикува Скуиз.

Знам бе пич. Ама аз ти казвам, че "незастрашаване на животи" може да има само и единствено извън населено място и извън автомобилен път. У почти всяка друга ситуация, тук си говорим глупости. За втори терминал с постоянния му, денонощен трафик, още повече. Дрее ми на хуя кой кфа видимост имал и колко чисто било.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Макс Пейн
В момента играе: на сигурно...
Обратна връзка:

Мнение от Макс Пейн »

Ink написа:
Скуизчо, наскоро зема книжка бе пич. Кога стана такова шофьорче? На твоята пуберска преценка за безопасност ли ше разчитат всички? Че ти си решил, че 180 е много, дай да намалим на 160 на път с ограничение 50 и прилично шофиране с 60-70. Като си минеш изпитчето и ти се даде книжката означава, че ти е дадено доверие за преценката ти. Когато дадеш причина на чичо полицай да те спре и да ти пише акт (не да ти вземе 20 лева, другата причина), значи си предал това доверие и преценката ти е грешна. Не ти говоря за полицейско заяждане за 10км/ч отгоре, а за пуберчета като тебе. В пъти по-малко са хората с 10+ години стаж зад волана, които карат така, отколкото младите тебеподобни келешчета. Сигурно се намира по някоя-друга причина затова. Щото иначе всички искаме да стигнем по-бързо.
Ше прощаваш за долното, ама немам как да ти го кажа иначе...
Ако верно само собствената си глава чупиш, умирай там, ебал съм ти мамицата. Ама аз ако ти видя гърчавата физиономийка да ми вдига такива скорости насреща, ше те сваля от колата и ше те ритам в педалските джуки докато не ти влезе акъла в главата...или не изтече, както казах по-горе.

Нито твърдя, че съм добър шофьор, нито твърдя, че преценката ми е 100% реална.Пътят е с ограничение 80, на който потока кара със 100-110.Вдигнал съм 160 и съм намалил, защото усетих, че не е безопастно.Коли е нямало, пътят има перфектна видимост с бетонна мантинела между двете платна - коли нямаше, и се виждаше до края, че няма.Чужди животи не застрашавам на пътя, карам си с потока.Като поток няма - троша си главата.Ако ми видиш физиономийката се прави на мъж колкото искаш ( аман от такива форумни биячи ), ама като има коли просто няма да ме забележиш.Така че, спести си конското, ако обичаш.Трафика и ситуацията съм ги видял аз на момента и съм я преценил - и след като сега съм жив и пиша тук, значи е била правилна.
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...

Все агенти сме!
d4rk.1nside
В момента играе: на бизнесчета

Мнение от d4rk.1nside »

Squiz написа:Преценил съм колко може - видях максимума, не беше безопастно и намалих.Чужди животи не съм рискувал ( беше празно откъм коли, имаше перфектна видимост а пешеходци там няма - пътят е над земята и заграден ) така че - моята глава си я троша както намеря за добре.

окей тогава, друго не съм казал
жив и здрав да си, без грам ирония.
имаме общи познати някъде някак.. много далечни.. гледах ти неква снимка в фейсбука, не знам как стана тва и не помна кога, с кой и защо.. просто се сетих да отбележа сега
остарехме
Заключено