Game of Thrones
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Re: Game of Thrones
Волтажен, сигурен ли си, че Джакен се представя като слуга на Червения бог? Щото в седми епизод ще има една реплика на Аря, която ме навежда на мисълта, че си останал с някакво грешно впечатление.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
-
Маце Борко
Names to offer to the red go наистина
Тук не знам какво става, ама или ще сгафят много или това е просто някакъв хинт за червения и безликия и връзката между тях.
Пълно е с теории за това, че Безликият бог може да е Другия (Белия, на студа и смъртта, богът на Другите) или Червеният Бог е всъщност аспект на Безликия, който е събирателен образ за всички богове и т.н. Всъщност и тук се води противопоставянето Ice - Fire, което го има на много нива в книгата. Все още обаче няма нищо конкретно нито за Ice, нито за Fire и явно Мартин сменя концепции в сериала
Тук не знам какво става, ама или ще сгафят много или това е просто някакъв хинт за червения и безликия и връзката между тях.
Пълно е с теории за това, че Безликият бог може да е Другия (Белия, на студа и смъртта, богът на Другите) или Червеният Бог е всъщност аспект на Безликия, който е събирателен образ за всички богове и т.н. Всъщност и тук се води противопоставянето Ice - Fire, което го има на много нива в книгата. Все още обаче няма нищо конкретно нито за Ice, нито за Fire и явно Мартин сменя концепции в сериала
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
-
Маце Борко
OK, големи глупости изписах, затова само ще поста нещо от интернет по въпроса.
Spoiler for :
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
Ммм от постовете ви излиза, че сега Аря ще ходи да служи на Р'Хлор?
Да орежат Безликият Бог не е ли лошо решение? Освен ако наистина ги съчетаят в един, както предполагате. Аз лично Безликия винаги съм го свързвал повече с Бога на Тъмнината (този дето е в битка с Р'Хлор), защото нали и двамата донасят само смърт и трепят всичко живо
Религията на червеният макар и да е малко екстремна се стреми да запази живота и т.н.
TheChosen1 написа:даджайците
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Последния пост на Моридин прочети.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Vermic написа:Spoiler for :
Spoiler for :
Side effects may include: dry mouth, nausea, vomiting, water retention, painful rectal itch, hallucination, dementia, psychosis, coma, death, and halitosis. Magic is not for everyone. Consult your doctor before use.
- Матемагьосник
- В момента играе: league of lamers, the incredible machine, h3, MTG, шах... и тетрис.
Тоя епизод беше тотален sex ed.
Първо на Джон му дръпнаха една лекция, после тая хитра лисица Марджъри и Санса....... Като започна сцената с Джофри и Тивин, реших, че и инцестичният престолонаследник също ще бъде посветен в тайната на птичките и пчеличките.
Иначе си беше готино, само Роб нещо попреиграва, а Шае е типичната жена и доста го докарва, Джейми и Бриен бяха просто супер, а Игрит ме сцепи, мнооооого е силна! И епична и безкомпромисна Денерис, както винаги.
Иначе си беше готино, само Роб нещо попреиграва, а Шае е типичната жена и доста го докарва, Джейми и Бриен бяха просто супер, а Игрит ме сцепи, мнооооого е силна! И епична и безкомпромисна Денерис, както винаги.
Spoiler for :
Горкия Теон ли бе, ми те му ебаха майката. Прекалено е това вече.
И Роз убиха, и всичко върви яко надолу. Тоя последния сезон не ме кефи.
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Предполагам не си чел книгата щом ги пишеш такива глупости.Depraved написа:Горкия Теон ли бе, ми те му ебаха майката. Прекалено е това вече.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
My true god is death
бтв що ли са променили името на юнкаеца![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
бтв що ли са променили името на юнкаеца
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Е не съм все още
ама в къв смисъл, знам, че роз я няма в книгите, имаш предвид, че Теон си го заслужава ли, elaborate
ама в къв смисъл, знам, че роз я няма в книгите, имаш предвид, че Теон си го заслужава ли, elaborate
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Еми според теб предателите и убийците на деца не го ли заслужават?Depraved написа:Е не съм все още![]()
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- shub niggurat
- Обратна връзка:
сал не разбрах в крайна сметка дали
и си го заслужава, ебал съм му майката, нали кат четеш как превзима уинтерфел и ти се иска баш нещо такова да го сполети. един от малкото моменти в тая книга, в които някой си получава заслуженото
абе, само на мен ли ми се струва, или е време вече да се представят персонажи като
Виждам как елегантно използват вече представени лица, за да си спестят объркването на зрителя с още и още нови. В тоя ред на мисли, за челите книгата -
Spoiler for :
абе, само на мен ли ми се струва, или е време вече да се представят персонажи като
Spoiler for :
Spoiler for :
джумерки
- the_presator
- Обратна връзка:
@High_voltage
Да и аз това се чудя
По това време ако имаше кораби просто щеше да офейка и изобщо нямаше да стигнем до Мийрийн
@Timeghoul
Мдам, на Теон му отрязаха патока
В ADWD имаше няколко намеци за това, че вече не бил мъж и т.н.
Очаквах да покажат такава сцена в сериала, просто нямаше как да пропуснат такова нещo
За Оберин и аз мисля, че е време, но първо трябва поне някоя от сватбите да се състои- Тирион/ Едмур.
Иначе Едрик най-вероятно ще го орежат. Той така или иначе почти никакво присъствие нямаше в книгите, щом са подхванали Джендри да си карат с него
Обаче ми е интресно какво ще стане сега, понеже нали цялата тая работа с Едрик беше, за да не се докопа до него Мелисандра, а тук си се разкарва с копелето на Робърт наляво-нядясно?!
И бтв в миналия епизод откъде ги изкопа тея две торби със злато, които даде на TBwB?
Да и аз това се чудя
@Timeghoul
Мдам, на Теон му отрязаха патока
За Оберин и аз мисля, че е време, но първо трябва поне някоя от сватбите да се състои- Тирион/ Едмур.
Иначе Едрик най-вероятно ще го орежат. Той така или иначе почти никакво присъствие нямаше в книгите, щом са подхванали Джендри да си карат с него
Обаче ми е интресно какво ще стане сега, понеже нали цялата тая работа с Едрик беше, за да не се докопа до него Мелисандра, а тук си се разкарва с копелето на Робърт наляво-нядясно?!
И бтв в миналия епизод откъде ги изкопа тея две торби със злато, които даде на TBwB?
- the_presator
- Обратна връзка:
Май така ще е. Пък и едва ли ще представят нови персонажи в края на сезона. Дорн в началото на сезон 4 звучи добре.
Бтв мисля, че знам защо Мелисандра домъкна Джендри до KL.
Бтв мисля, че знам защо Мелисандра домъкна Джендри до KL.
Spoiler for :
е що?
Spoiler for :
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
- the_presator
- Обратна връзка:
Да, но в сериала може да го променят. Кой знае. Иначе защо ще го кара до KL, само за да му каже, че е копеле на Робърт?