Осама Бил Гладен написа:PU DA TI ISUNAT MUDQTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BATI FAKANATA TEMA
sedq si az pred keyboard-a i se 4udq kakvo li da napi6a v otgovor na tozi "genialen" post . mislq da go ostavq bez vsqkakuv komentar osven tova : pi4 nadqvam se da spe4eli6 v lotariqta s banove. ako ne uspee6 1viq put-produljavai da igrae6! vsq nqkoga 6te ti se usmihne kasmeta
Абе за да не правя нова тема тука ще питам. Амам 2Х512 ДДР 400 и работят на 8-4-4-3. Ако им намаля таимингите има ли опасност нещо да им стане , примерно да изгорят.
Не е необходимо да знаеш всичко , стига да знаеш къде да го намериш-Google
О тая В-Дата. Както и да , то въпроса е до бройка. Направо прави проца на 200МХц шина. И виж как работи. Паметта я направи на CL 2,5, качи й малко и нея волтажа и пробвай. После пробвай на 2,5-3-3-11 или 10 и така докъдето стигне. Но предполагам, че това ще е.
Значи имам около 120$ за видео карта.Препоръчайте ми конкретни модели без значение от кой производител са моля!Извинявам се ако повтарям вупроса на някой друг, но искам да сум сигурен че инфирмацията е актуална.Благодаря предварително!
P.S.Дайте ми линкове кум описания на препоръчаните карти pls:)!
За тея пари или по-точно малко отгоре единственият разумен избор е Нвидия Джифорс 6600. Ако е и нещо марково (Асус, Гигабайт, Албатрон) още по-добре. Звънни в "любимата" фирма и питай какво точно имат или могат да доставят.
тай като темата е наистина обширна си спестих доста четене и карам направо:
искам да попитам за около 700-800лв. какъв компютър ще ми препоръчате? както и фирма ит.н
PCto ще е главно за забавление .. игрички и чат пат работа с различни Adobe-подобни програмки
Аз знам, че нищо не знам и за другите не знам дали знаят.