Ебаси странния ден, дееба. Прибирайки се от даскало, в една автоморга, дека нек'ви тъпаци продават разнебитени резервни части за автомобили, гледам в двора куче. То много готино куче, но това точно изглеждаше така, сякаш цяла година не са го хранили. Костите му съвсем спокойно си се виждаха. И на всичкото отгоре беше мама куче, до него имаше две малки. Та ходих до нас, да взема нек'ви останали пържоли от оня ден и хляб и ходихме с баща ми да ги дадем на кучето. Мятаме й ги ние и в този момент собствениците се появиха и ни се карат. Теглихме им една цивилизована майна и си тръгнахме, с надеждата, че ще си вземат поука, че хора идват да им хранят кучето и че ще почнат те. Но, истината е, пичката им майчина да еба на ей такива чифути. Дет' има един лаф, жена им все мъртви да им ги ражда >.>
Но . . . после денят продължи. Преди малко отивам да прибирам брат си от спирката и на улицата ме спира разревана жена, с някакви две момчета (едното в общи линии на моите години, другото беше баш лапе - 10-11 о.0). Момичето реве, пищи, пита ме дали имам телефон, казва ми да звъня на Бърза помощ. Изпълнявам, звъня, ония може би дори разбраха къде сме и може дори да са пратили кола. Само че нищо няма да намерят. Съседите се бяха събрали навънка, явно и те преди това бяха звъняли, някакъв пич, може би неин приятел (искрено се надявам о.0) е взе и я прибра някъде.
'Баси чудото.
Едит:
Прочетох Sick boy какво е написал. Еби му майката, стискам палци на детето, колкото и малък да е шанса.