Mass Effect 3
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Re: Mass Effect 3
Надявам се поне да почнат да го снимат тая година http://www.legendary.com/blog/sdcc-film ... -answered/

--Gort!Klaatu barada nikto!--
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Да, махнали са го заедно с целите разговори.gambit_12 написа:Махнали са тъпото нещо с парагона и рнегата в разговорите.
Иначе го има на цели 3 места в играта, като цялата идея на paragon/renegade в тази игра е
Spoiler for :
Но играта е доста добра, въпреки кусурите си. И края си.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- Ghost_Leader
Ерджан написа:Да, махнали са го заедно с целите разговори.gambit_12 написа:Махнали са тъпото нещо с парагона и рнегата в разговорите.![]()
Иначе го има на цели 3 места в играта, като цялата идея на paragon/renegade в тази игра еДоста тъпо.Spoiler for :
Но играта е доста добра, въпреки кусурите си. И края си.
Spoiler for :
Ако МЕ3 беше улица сигурно щеше да има повече дупки ,отколкото асфалт.Просто няма такава гавра !Като гледам Байоуеър как са я подкарали не ми се мисли ДА3 на какво ще прилича.
Бе тва е най-добрия мас ефект, колкото и проблеми да има. Аз като гледам ДА2, направо ми се приплаква.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
+1Ghost_Leader написа:Ерджан написа: Да, махнали са го заедно с целите разговори.![]()
Иначе го има на цели 3 места в играта, като цялата идея на paragon/renegade в тази игра еДоста тъпо.Spoiler for :
Но играта е доста добра, въпреки кусурите си. И края си.Spoiler for :
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:

- gambit_12
- В момента играе: Мнооооого неща
http://ps3.ign.com/articles/122/1221273p1.html
U may jizz now
U may jizz now
I reject you reality and substitude my one
Гледайте това - http://angryjoeshow.com/2012/03/indoctr ... nding-dlc/. Аз лично се успокоих.
- Jedi Knight
- В момента играе: League of Legends
Mass Effect - Местоположение: Dantooine
- Обратна връзка:
http://www.youtube.com/watch?v=ythY_GkEBckDJ Cat написа:Гледайте това - http://angryjoeshow.com/2012/03/indoctr ... nding-dlc/. Аз лично се успокоих.
Това е най-доброто по темата
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Врътнах я! Доволен съм от играта и поредицата като цяло. Историята е добра и държи в напрежение. Относно края (нарочно не казвам краища, щото на практика си е почти един и същ), който най-вероятно няма да е реалния край, в този си вариант и на мен не ми харесва особено, въпреки че четейки коментарите очаквах да е по-зле. Ще видим какво ще измислят в ДЛЦ-тата. Като геймплей на моменти става малко еднообразна играта, но поне е с доста по-застъпени рпг елементи от МЕ 2 и като цяло мисля, че перфектно балансира ненужно усложнената МЕ 1 и прекалено опростената МЕ 2.
Иначе самата МЕ вселена има доста голям потенциал. Очаквам да има още много игри, филми, книги, комикси и т.н. Всичко е направено много добре - планети, раси и т.н., даже май ме кефи повече от Star Wars вселената, някакси всичко е обяснено научно и изглежда по-реалистично
Иначе самата МЕ вселена има доста голям потенциал. Очаквам да има още много игри, филми, книги, комикси и т.н. Всичко е направено много добре - планети, раси и т.н., даже май ме кефи повече от Star Wars вселената, някакси всичко е обяснено научно и изглежда по-реалистично
А, ако се заровиш в кодекса (който, за хората които не знаят, е напълно озвучен) вселената става още по-ясна и изпипана.
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:

A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:

- SolidSatan
- В момента играе: квото доди
Някой да знае нещо дали мултито ще се краква, работи ли се по това туй онуй, че забавно изглежда, деба, че и с тоя трейлър на длцто само ме настървиха