Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
Тъпо ми е и смятам да лъсна една чикия 
http://zamunda.net/details.php?id=93242

Readonly написа:- Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа?
- Рак!
-
Алминаторa10322
Днес ще си купя нова шапчица за героя.Чудя са дали да е примейвъл или елит сънспиър.Предложения?
"If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
- Pеnnywise9198
slim_k написа:Еми, никъде не пише "Вчера се наковах като прасе и са ми е зле" ... Кво му е странното ? Пишат за концерта на Слави и за тва кво са правили през деня, а никой не споменава ако се е напраил на щайга ...
По-добре...в Шумен пък говорят само за концерта на Пайнер...
Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark
I have constant fear that something's always near
I have a phobia that someone's always there
Пих боздуган и не ми е гадно . Обясняваха ми нещо за некъв елексир блъд мери .... не вдянах нищо ... играх уоу дигнах 63 на гадният ми уориър , отидох в ДаркШайр и се гаврих с алианс плейъри , ходих 3 пъти в Дъ Слейв Пенс,
Сега е 03:39 , в 05:30 ще ходим на риба с бащата ще гледам тъпо до към 10 и ще си тръгнем ... общо взето скука..
Сега е 03:39 , в 05:30 ще ходим на риба с бащата ще гледам тъпо до към 10 и ще си тръгнем ... общо взето скука..
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
То ако знаеш колко чалга певици и певци са от ШуменPеnnywise написа:slim_k написа:Еми, никъде не пише "Вчера се наковах като прасе и са ми е зле" ... Кво му е странното ? Пишат за концерта на Слави и за тва кво са правили през деня, а никой не споменава ако се е напраил на щайга ...
По-добре...в Шумен пък говорят само за концерта на Пайнер...![]()
бтв: Не мина ли вече?
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
- Pеnnywise9198
THE KING OF TIME написа:То ако знаеш колко чалга певици и певци са от ШуменPеnnywise написа:slim_k написа:Еми, никъде не пише "Вчера се наковах като прасе и са ми е зле" ... Кво му е странното ? Пишат за концерта на Слави и за тва кво са правили през деня, а никой не споменава ако се е напраил на щайга ...
По-добре...в Шумен пък говорят само за концерта на Пайнер...![]()
. Направо този град е втората столица на чалгата.
бтв: Не мина ли вече?
Беше онеден...Поне не си бях в Шумен тогава...слава богу
- Pеnnywise9198
Поредната нощ на безсъние...Чекийте и млякото също не помгат
Искам да спяя1!1!!!11!!
09 Iron Maiden - Out Of The Silent Planet.mp3
Поредната тъпа нощ. Задникът ми се изприщи от седене на тъпия стол, а очите ме болят от взиране в монитора... Поне сериалчето - The 4400 - е интересно. За нещастие твърде интересно, за да мога да легна и да се наспя веднъж в нормално време T_T Освен това ми е студено, ама така е, като мъжа живее на другия край на София... Мрф 
People once believed that when someone dies, a Crow carries their soul to the land of the dead...
Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
Замисляла ли си се някога да си легнеш към 1 когато всъщност ти се спи, а не да мижиш пред някое сериалче до това време?The CROW написа:Поредната тъпа нощ. Задникът ми се изприщи от седене на тъпия стол, а очите ме болят от взиране в монитора... Поне сериалчето - The 4400 - е интересно. За нещастие твърде интересно, за да мога да легна и да се наспя веднъж в нормално време T_T Освен това ми е студено, ама така е, като мъжа живее на другия край на София... Мрф
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
А ти нали си беше легнал преди около три часа?Sentry написа:Замисляла ли си се някога да си легнеш към 1 когато всъщност ти се спи, а не да мижиш пред някое сериалче до това време?The CROW написа:Поредната тъпа нощ. Задникът ми се изприщи от седене на тъпия стол, а очите ме болят от взиране в монитора... Поне сериалчето - The 4400 - е интересно. За нещастие твърде интересно, за да мога да легна и да се наспя веднъж в нормално време T_T Освен това ми е студено, ама така е, като мъжа живее на другия край на София... Мрф
People once believed that when someone dies, a Crow carries their soul to the land of the dead...
- Pеnnywise9198
Shady написа:Както наскоро казах-сънят е за слабите духом. Кажи какви геймки имаш, може да направиме една мрежаPеnnywise написа:Поредната нощ на безсъние...Чекийте и млякото също не помгатИскам да спяя1!1!!!11!!
Ъъъ...НБА 07 + Cabal Online