Отново на футболна тематика, защото ми е скучно
Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно
Много жалко за историческото величие на ЦСКА. Хубаво се оправдават с гол от засада, ама защо не вкараха поне два после? Направо да вадят отбора отново от А група и за пореден път да се почва на чисто, че така явно няма да стане. Титла и купа сигурно и тоя път няма да има, та поне в топ 3 да завършат сезона.
тежки нокаути
е нали Киро имаше една такава изцепка преди няколко години и от тогава насам се използва в коментарите в соц. медиите като перафразиране според ситуацията от съответния мач.
тежки нокаути
то по-скоро стана меме на феновете на другите отбори и го използват когато се ебават с Киро/Лудогорец.Императора написа:аха...
е, не знам, не съм чак такъв фен на Лудогорец, че да им знам и meme-тата.
тежки нокаути
Да, точно около средата на 2015. И декември като летях за една екскурзия го видях в самолета в бизнес класата и се снимахме
за съжаление много ми падна в очите от тогава.
иначе ме е яд, че не го питах какво мисли за празните места в самолета (не че имаше такива де)
между другото, малко ме е яд, че не биха Интер, та поне частично да усетя какво е било когато ЦСКА ги биха навремето.
иначе ме е яд, че не го питах какво мисли за празните места в самолета (не че имаше такива де)
между другото, малко ме е яд, че не биха Интер, та поне частично да усетя какво е било когато ЦСКА ги биха навремето.
тежки нокаути
Интер явно не са си давали много зор... иначе в момента са в страшен подем след лошите няколко години и трябваше да треснат Лудогорец с много повече ако гледаме обективно на нещата. Иначе нямам нищо против Лудогорец, щото с участията си в Европа поне докарват по някой по-известен отбор в БГ :Д
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Ообаче нямам думи за Божинката, червен картон на първия мач, като резерва и дори не е играл

тежки нокаути
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4ybtlPai_mM[/youtube]
тежки нокаути
Ае ще почват май мачовете в идния месец. Оня ден гледах Дортмунд, мале бундеслига не бях гледал от години
Аз преди кризата се бях зарибил да следя Ла Лига, даже сега може редовно да почна да ги гледам, след като ги пуснат отново. Даже и си мислех да слагам по пет лева на мач на почти сигурни залози.
За българското първенство, интересно ми е дали ЦСКА ще вземе купата след като се освободи от повечето чужденци(които са напълно безсмислени, в по-голямата си част) и почне да играе с повече младежи, както стана през 2016.
За българското първенство, интересно ми е дали ЦСКА ще вземе купата след като се освободи от повечето чужденци(които са напълно безсмислени, в по-голямата си част) и почне да играе с повече младежи, както стана през 2016.
тежки нокаути
Още няма окончателни решения за ВЛ и Ла Лига, ама дано се получат нещата.

Малко оф топик, но аз в месеците преди карантината супер много се бях зарибил по Формула 1 - от малък не бях гледал. И също е голям зор с чакането - те дори не успяха да си започнат сезона...

Малко оф топик, но аз в месеците преди карантината супер много се бях зарибил по Формула 1 - от малък не бях гледал. И също е голям зор с чакането - те дори не успяха да си започнат сезона...
Просто е в крак с актуалните събитияИмператора написа:Е.... за пръв път ли гледаш такива репортажи, че нещо такова изобщо ти прави впечатление?
тежки нокаути
Ами да нали Пеевски дари голяма сума лично и се спряга за собственик на Канал 3 и, евентуално, е таен собственик на Левски.Императора написа:чай че се обърках...
Доколкото разбирам насочваш вниманието ни, към това че човекът държи два микрофона наведнъж в една ръка, нали?
кви актуални събития? Тва винаги го е имало.
тежки нокаути
Ебати малоумното ръководство на ЦСКА, с триста зора да стигнеш до финал на купата и да го изтървеш.
Дано другия сезон да разкарат Стоилов, Крушчич и Соу и да дават повече шансове на младите, с които подписаха от академията.
тежки нокаути
Чичо Венци е майстор на обръщалките 
тежки нокаути
Единствено ме е яд за дядо ми, като изключим това, говедата са направо за съжаление. Иначе, на Славия ми допада, че залагат повече на български състав и на школата. Надявам се в скоро време и с ЦСКА да стане така. Ето, сега наскоро бяха подписали с петима младежи, които се надявам до някоя друга година да станат титуляри.
тежки нокаути
Този пост звучи малко като конспирация в стил Волтажа, ама съм почти сигурен,че има съглашение между Левски и Лудогорец.
тежки нокаути
Говоря за напоследък както отразяват ситуацията в Левски по Нова и гостуванията на Ревльото там.Императора написа:welcome to БФС.
Добро утро, как спа?
тежки нокаути
ЦСКА е в групите на ЛЕ за първи път от десет години! ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
тежки нокаути