Radek написа:Естествено,вече във всички телефони има ГПРС,чрез който МВР за секунди намират откраднатия апарат:>
[Авторът на това съобщение получава 1 предупреждение за писане на невероятни глупости. "Пишете, ако можете да помогнете, а ако не - затрайте си, все ще можете някАде другаТе да помогнете." (из правилата)]
ПОГРОМ написа:Ахаха, като по учебник Сега тичкай при батко да ти впише отличен в графата за ''Готино държание''.
Ахаха тва ме свали от стола
"If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
Lonely ArchAngel написа:NaS постави всички метъли под една линия : Нямата личен живот и etc. Точно затова се издразних. Някои хора говорят без дори да знаят какво говорят.
Някой хора говорят без да са разбрали думите на отсрещния... С това което казах визирах ЕДИНСТВЕНО портокалчето, погрома и ноктурно Не метълите, не чалгаджиите, не пънкарите, не рапърите, не феновете на кънтри музиката НИКОГА не поставям хората под общ знаменател (освен жените де ) Имам приятели метъли и са много готини хора
Аз ли съм портокалчето,бе чимшир? Искаш ли да ти кажа,че в момента имам такава яка приятелка,че ти дори не можеш да си представиш,бе лайно.Какво си тръгнал да ми се правиш на разбирач тука.Трай си и това е.Трябваше и аз да се направя на селянин.Идиот. Да,мойта приятелка е чалгарка.Постоянно я опреквам за това.Но не можеш да промениш вкуса на човек.
picz or it didn`t happen.
"If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
Благодаpя ! Тия Близард няма да се усетят като слагат на сайта си пач да слагат и крак за него.Бахти злетата .....
АХХАхахахахХАХХАХАхххххХАХАХХАХАХАХ
Ебаси заблудения човечец
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
Благодаpя ! Тия Близард няма да се усетят като слагат на сайта си пач да слагат и крак за него.Бахти злетата .....
АХХАхахахахХАХХАХАхххххХАХАХХАХАХАХ
Ебаси заблудения човечец
Абе улигофрен да не мислиш че съм толкоз у маглата а ?Да си чувал за думата смешки ? Май не си.Айде пускай си играта с барби на правеца и влизай в кенефа.Човек да не каже нищо смешно тука пууууу Бахти матрака тоя.Сякаш за първи път слагам пач.Първо питай после духай.Като не познаваш орта не ги съди бе маймуно африканска
Леле, Mawi, споко бе пич. Вземи порастни малко, после се замисли..темата не е за "осъдени на смърт", темата е за бисери, а това просто звучи като бисер. Споко, не си хаби нервите за глупости.
Като порастнеш малко, ще разбереш за какво иде реч..
Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.