Проблем Искам да си запиша Diablo 2 Lord Of destruction Аз имам на харда Diablo 2 Пускам да се инсталира Diablo 2 Lord Of destruction и ми иска ,a пък тои е на хард ми Как да го направя така че да разбере къде е шот трябва да го дърпам немам го на диск Diablo 2Плс помогнете
Маи не го обясних горе мноо добре с една думаимам диабло 2 а пък искам да си запиша Diablo 2 lord of destruction Като цъкна на иконката setup на diablo 2 LOD mi iska diablo 2 a пък го имам на харда как да я инсталирам Помогнете моля виии
Сигурен ли си че името на папката , в кояти е Diablo 2 се казва така : Diablo II?
По принцип ако си написал нещо друго , то не разпознава че има D2 на харда.
А ве знам че не му е тука мястото, ама какви настройки в Internet Explorer имаше че да можеш да теглиш от аренабг, щото са като му дам името и паролата си и почва да ми зарежда страницата с файловете на играта/филма и ми дава The page cannot be displayed.
И аз имам един въпрос. Излезе ли най-после Prince Of Persia: Warrior Within? Ако да, защо още я няма в арената, а ако не - кога, бре?
Още един въпрос - вчера се загледах в едно старо списание на ПЦ Мания и попаднах на едно заглавие - Dragon Mod Z. За тази игра имам няколко въпроса - игра ли е изобщо, или МОД на Half-Life. Ако е игра ми кажете откъде да я изтегля... И все пак ми се струва, че е игра, щото видях в един сайт 2 скрийншота и никак не приличат на нещо като HL...
It's all about the game, that I am playin'.
It's all about control and if you can take it.
It's all about your debt and if you can pay it.
It's all about the pain... and if you can take it...