ЗАРАДИ ТИЯ ГОВЪНЦА НЕДОИЗСРАНИ ПЛАНОВЕТЕ МИ ЗА УИКЕНДА ПРОПАДАТ. ПИСНА МИ ДА КОПАЯТ И ДА РАЗОРАВАТ ЦЕЛИО ГРАД, ДА СПИРАТ ВОДАТА ПРЕЗ ДЕН И НЕКАКВИ МАНГАЛИ ''РАБОТНИЦИ'' ДА МИ ВИСЯТ С ЛОПАТИТЕ ЦЕЛ ДЕН ПРЕД КЪЩАТА И ДА КОПАТ И ДА ПРААТ КАЛИЩАК И ЛАЙНА ПО ЦЕЛАТА УЛИЦА. ТЕ СЯ ПИША ТОЯ ПОУСТ И ОТИВАМ ДА ГИ ПРЕБИЕМ И ДА НАСТРЪВИМ КУЧЕТО ПО НЬИХ !!!!
Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство.
БАВНА И МЪЧИТЕЛНА СМЪРТ ЗА ВиК !!!!!!!!!!!!!!!
ЗАРАДИ ТИЯ ГОВЪНЦА НЕДОИЗСРАНИ ПЛАНОВЕТЕ МИ ЗА УИКЕНДА ПРОПАДАТ. ПИСНА МИ ДА КОПАЯТ И ДА РАЗОРАВАТ ЦЕЛИО ГРАД, ДА СПИРАТ ВОДАТА ПРЕЗ ДЕН И НЕКАКВИ МАНГАЛИ ''РАБОТНИЦИ'' ДА МИ ВИСЯТ С ЛОПАТИТЕ ЦЕЛ ДЕН ПРЕД КЪЩАТА И ДА КОПАТ И ДА ПРААТ КАЛИЩАК И ЛАЙНА ПО ЦЕЛАТА УЛИЦА. ТЕ СЯ ПИША ТОЯ ПОУСТ И ОТИВАМ ДА ГИ ПРЕБИЕМ И ДА НАСТРЪВИМ КУЧЕТО ПО НЬИХ !!!!

джумерки
To това беше от поста на Раз от предните страници ;D Но нищо, поуката пак си оставаМорт написа: Важното е, че си го осъзнал. Останалото идва, минава и си отива.
Отивам за талпатаКире_Гръчата написа:...
Come, my raven, it could be a lark.
- Хърфордиан
- В момента играе: Дзверене в монитор.
Имам егати главоболието...
От Fa имат рекламни ЦИЦИ! 
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Много е добре настроението, thank you very much. Баце ви Бербо врътна ебаси голаEnemy написа:Ибахме ги ей!Романс написа:
Дади, как е настроението![]()
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
- ManicSubsidal
Ама съвсем на време се сети да пишеш

- Till.Lindemann
але кажете къв айпод да си взема бе баси...
- Хърфордиан
Мммм... два аспирина, един фервекс и много шоколад. Почти се чувствам здрав.
Прочее, в момента тегля новия албум на Wolfmother. ^^
НАно 16Г... тъча е прекалено скъп, а 8г наното е само с 50$(ако не се лъжа де) по-ефтино... Класик-а е прекалено голям (физически), а и шанса да се преебе харда е по-голям отколкото на тъпата флашка... а Шъфъла няма дисплейче и е леко гей...Till Lindemann написа:але кажете къв айпод да си взема бе баси...
п.с. земи си розов, защото е най-култово от розов плеар да се дъни жица
I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
а.к.а. Багериста
Тъча мисля че имаше и нет, ама не съм сигурен.Till Lindemann написа:але кажете къв айпод да си взема бе баси...
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
+Stan40_San написа:Шъфъла е леко гей...
kStan40_San написа:земи си розов, защото е най-култово от розов плеар да се дъни жица
остарехме
- Till.Lindemann
Абе не е проблем, имам пара и за тъч, обаче просто разликата в паметта(не, че някога ще напълня 160 гб музика де) м-у 64 и 160 гб е много голяма.Освен обаче мога и филми да си мятам, щото имам много памет, обаче пък дисплея е палък, тъй че пак половинчата работа.Мене телефона ми върши работа да си прверя мейла като съм в движение, пък за филми, ако ще пътувам някъде, ползвам ПСП-то.Искам нещо за музика, да се чува силно и да има здрава батерия(издържлива демек).Разните ми там приятелчета в чужбина казват, че класика най-се харчел при тях, ама сега пък за някво преебаване на харда ми говорите...
Sirius написа:ahahahha ФУЛЪМ
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:

Вероятно урочасвам мача ви с Лион по-този начин. Жалко. От друга страна - имате мач и с Фиорентина
едит:
а, и ето това:

Спирам
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Еми... и мен ме кефи класика, ама като знам какъв съм изрод, как хвърчат чанти и простотии, не ми се мисли... Просто харда е фин компонент и е особено чувствителен към сътресения и вибрации...Till Lindemann написа:Абе не е проблем, имам пара и за тъч, обаче просто разликата в паметта(не, че някога ще напълня 160 гб музика де) м-у 64 и 160 гб е много голяма.Освен обаче мога и филми да си мятам, щото имам много памет, обаче пък дисплея е палък, тъй че пак половинчата работа.Мене телефона ми върши работа да си прверя мейла като съм в движение, пък за филми, ако ще пътувам някъде, ползвам ПСП-то.Искам нещо за музика, да се чува силно и да има здрава батерия(издържлива демек).Разните ми там приятелчета в чужбина казват, че класика най-се харчел при тях, ама сега пък за някво преебаване на харда ми говорите...
От тази гледна точка по-устойчив би трябвало да бъде който и да е с флаш-памет...
п.с. доколкото помня един от първите лаптопи с голяма устойчивост на външни влияния, които съм виждал (некъв панасоник) преди години беше един от първите със солид-стейт дискове...
I'm far too busy... being delicious.
а.к.а. Багериста
а.к.а. Багериста
маке са и аз че го чуем. само не мое разберем, гледам у уикипедия пише - All songs written and composed by Andrew Stockdale, except "Don't Let It Bring You Down" by Neil Young; "Mannish Boy" by Muddy Waters, Mel London and Bo Diddley; and "If 6 Was 9" by Jimi Hendrix.Хърфордиан написа:Мммм... два аспирина, един фервекс и много шоколад. Почти се чувствам здрав.
а никъде не видим никоя от тия песни... сигурно са използвали мотиви от тех и са ги преименували. батка, ти знаеш ли кой е Джими Хендрикс, па слушаш Улфмъдя ?
- Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
Тоа пустиняк Джимбоу Нахендрикс да не а некав негарин бе? Май съм го чувал, ма не а 'ного известен, ше го еба.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Хърфордиан
Ъгх, да?...DEBA TAA KRIVA NIVA написа:маке са и аз че го чуем. само не мое разберем, гледам у уикипедия пише - All songs written and composed by Andrew Stockdale, except "Don't Let It Bring You Down" by Neil Young; "Mannish Boy" by Muddy Waters, Mel London and Bo Diddley; and "If 6 Was 9" by Jimi Hendrix.Хърфордиан написа:Мммм... два аспирина, един фервекс и много шоколад. Почти се чувствам здрав.
а никъде не видим никоя от тия песни... сигурно са използвали мотиви от тех и са ги преименували. батка, ти знаеш ли кой е Джими Хендрикс, па слушаш Улфмъдя ?