С кого коментирате...
- - Алминатора -
Re: С кого коментирате...
Тази мацка не съм аз, но не е някакъв трол сигурен съм. Даже съм правил секс с нея.
САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
Все аркадаши сме...!
- shub niggurat
- Обратна връзка:
знам, но питай гошо за тоя лаф с майкъл джексън, имаше причина да го използвамIgorrr написа: @Кире - не бе ние с него водим сериозни чатове от време на време и той ми довери че не е той
джумерки
и от кога ръката ти се счита за отделна мацкаДжони Спагети написа:Тази мацка не съм аз, но не е някакъв трол сигурен съм. Даже съм правил секс с нея.
Вън от форума, педал!
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
-
kingcrimson
Чакай, от какво си се опарил? Да не би да лъскаш на случайни акаунти от форума, зад които предполагаш, че може да стои жена и след това да се чувстваш като педал като разбереш, че може да е мъж?Dante написа: 2-ро - всеки би странил от огъня, след като веднъж се опари. Този форум е толкова системно подложен на масивни тролски атаки, че вече всеки е трол до доказване на противното.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
о.О. И сподели кой си тогава? Само 3ма от тези, с които съм спала, биха се регистрирали/писали тукДжони Спагети написа:Тази мацка не съм аз, но не е някакъв трол сигурен съм. Даже съм правил секс с нея.
I am willing to believe they would pay for a smile
- Intercessia
- Обратна връзка:
Че ти с колко си спала бе?rISs.A.X. написа:о.О. И сподели кой си тогава? Само 3ма от тези, с които съм спала, биха се регистрирали/писали тукДжони Спагети написа:Тази мацка не съм аз, но не е някакъв трол сигурен съм. Даже съм правил секс с нея.
И мъж и жена да си. И да са те ебали 3 ма няма проблеми за мен. Аре малко по отворено го раздаваите нищо неможе да ви направи един геи или една пичка която е спала с 3 ма та било то едноврмено. Дали е жена или педал няма проблеми за всеки влак си има пътни сигорен съм чв дори и в този форум има пътници за всякакви влакове така че Peace and Love
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Бреалте имал съм случаи да се забивам с няква сладка девоика на 16 години и нещо да се стигне до там че да я питам нали с колко човека е спаля и тя да ми каже ами не с много 36 някаде.Че ти с колко си спала бе?
С колко съм спала си е моя работа. Просто се учудвам, че попаднах на някой тук.
И са доста по-малко от 36
И са доста по-малко от 36
Не бе ти неме разбра аз имах предвид че и 36 са малко
попаднала си на някой тук, демек някого с когото си спала ? 
Спала е със себеси.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Разбрах те и 36 на някои мои съученички са им наистина малко.iddqd написа:Не бе ти неме разбра аз имах предвид че и 36 са малко
Ами един на предната стр. заяви, че е спал с менеNocturno написа:попаднала си на някой тук, демек някого с когото си спала ?
А ти от кде си?
Софияiddqd написа:А ти от кде си?
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Ахахах за 116 клас 36 и на мен ще са ми малко хаха. Иначе момиче интересно ли ти е в фодума?