Линкове за игри
-
n1ght_shadow
Търся X2: The Threat. В zamunda.net и другите родни тракери няма сийд, проверих лично.
"Music is enough for a lifetime but a lifetime is not enough for music" Рахманинов
Настане утро,гори небето.Цветя миришат,ехти полето.Настане вечер,месец изгрее и звезди обсипят свода небесен.Гора зашуми,вятър повее,Балканът пее хайдушка песен.
Настане утро,гори небето.Цветя миришат,ехти полето.Настане вечер,месец изгрее и звезди обсипят свода небесен.Гора зашуми,вятър повее,Балканът пее хайдушка песен.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Ако си супер потребител в арена можеш да я дръпнеш от каталозите: http://www.arenabg.com/cat/details.php?i=591&c=2TarMihail написа:Търся X2: The Threat. В zamunda.net и другите родни тракери няма сийд, проверих лично.
Ако не: http://www.torrentvalley.com/download_t ... 62477.html
-
Der Meister
- Обратна връзка:
-
----------
-
Der Meister
- Обратна връзка:
При положение, че играта е 3.94 ГБ как искаш в рипната версия на един диск да не липсва нещо? Що не си изтеглиш цялата? Тия рипове са голяма глупост. Така се разваля целия кеф от играта.Bator Zong написа:Търся GTA San Andreas rip за един диск, намерих няколко такива по торентите, но при един я няма музиката, и филмчетата, а друг се разархивира 3 часа (ай сиктир) и т.н. Казано накратко търся играта рипната за един диск, но без да и липсва нещо.
-
----------
Аз имам играта на стария комп и ако имах и ДВД записвачка щях да си я запиша да едно ДВД и да я инсталирам на новия, но нямам затова исках рипната на един диск за да я запиша на СД пък и да не се налага да свалкам 3 Гъби.Indiana Jones™ написа:При положение, че играта е 3.94 ГБ как искаш в рипната версия на един диск да не липсва нещо? Що не си изтеглиш цялата? Тия рипове са голяма глупост. Така се разваля целия кеф от играта.Bator Zong написа:Търся GTA San Andreas rip за един диск, намерих няколко такива по торентите, но при един я няма музиката, и филмчетата, а друг се разархивира 3 часа (ай сиктир) и т.н. Казано накратко търся играта рипната за един диск, но без да и липсва нещо.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
А защо не я изтеглиш направо на новия комп?Bator Zong написа:Аз имам играта на стария комп и ако имах и ДВД записвачка щях да си я запиша да едно ДВД и да я инсталирам на новия, но нямам затова исках рипната на един диск за да я запиша на СД пък и да не се налага да свалкам 3 Гъби.Indiana Jones™ написа:При положение, че играта е 3.94 ГБ как искаш в рипната версия на един диск да не липсва нещо? Що не си изтеглиш цялата? Тия рипове са голяма глупост. Така се разваля целия кеф от играта.Bator Zong написа:Търся GTA San Andreas rip за един диск, намерих няколко такива по торентите, но при един я няма музиката, и филмчетата, а друг се разархивира 3 часа (ай сиктир) и т.н. Казано накратко търся играта рипната за един диск, но без да и липсва нещо.
Не ми е проблем да я запиша и на няколко диска, но моята е преебана от модове които не мога да махна и ще е по-добре на ново да я сваля и тогава да я записвам на дисковете. Ще свалкам рипа дето се разархивира 3 часа, поне на него нищо не му липсва (май).
-
----------
Не можах да пусна нета на него.Indiana Jones™ написа:А защо не я изтеглиш направо на новия комп?Bator Zong написа:Аз имам играта на стария комп и ако имах и ДВД записвачка щях да си я запиша да едно ДВД и да я инсталирам на новия, но нямам затова исках рипната на един диск за да я запиша на СД пък и да не се налага да свалкам 3 Гъби.Indiana Jones™ написа: При положение, че играта е 3.94 ГБ как искаш в рипната версия на един диск да не липсва нещо? Що не си изтеглиш цялата? Тия рипове са голяма глупост. Така се разваля целия кеф от играта.Не ми е проблем да я запиша и на няколко диска, но моята е преебана от модове които не мога да махна и ще е по-добре на ново да я сваля и тогава да я записвам на дисковете. Ще свалкам рипа дето се разархивира 3 часа, поне на него нищо не му липсва (май).
-
Asriel
- В момента играе: GTA IV
- Обратна връзка:
Значи, хем рипната, хем цяла, тъй ли...Bator Zong написа:Търся GTA San Andreas rip за един диск, намерих няколко такива по торентите, но при един я няма музиката, и филмчетата, а друг се разархивира 3 часа (ай сиктир) и т.н. Казано накратко търся играта рипната за един диск, но без да и липсва нещо.
все аркадаши сме
Krieg
Krieg
Здравейте
Търся си една игра от около 5,6 години и до сега не съм имал успех.
Надявах се да можете да ми помогнете да я намера и изстегла.
Търсил съм я на доста места хващал съм доста спамове заради нея и все ощте не съм се отказал от нея.
Така че ако можете да помогнете пишете.
Играта се казва Thandor - The Invasion.
Благодаря предварително за помоща.
ПС. при тези торенти кудето съм турсел не се тегли изобщо така 54е ако имате някава алтернатива на торенти дважаите ги насам ако не - пак ще пробвам, но съм изръчкал повечето торенти и все пак пишете.
Търся си една игра от около 5,6 години и до сега не съм имал успех.
Надявах се да можете да ми помогнете да я намера и изстегла.
Търсил съм я на доста места хващал съм доста спамове заради нея и все ощте не съм се отказал от нея.
Така че ако можете да помогнете пишете.
Играта се казва Thandor - The Invasion.
Благодаря предварително за помоща.
ПС. при тези торенти кудето съм турсел не се тегли изобщо така 54е ако имате някава алтернатива на торенти дважаите ги насам ако не - пак ще пробвам, но съм изръчкал повечето торенти и все пак пишете.
- Sashakiss®
- Обратна връзка:
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Аз пък си мислех, че съм супер-потребител, но се оказа, че не съм, защото въпреки положителния ми коефициент нямам 50 ГБ ъплоуд пък и аз мога да тегля от каталозите.High_voltage написа:Може би си Супер потребител и не знаеш?DeadBoy написа:Е чи то не е задължително да си супер потребител , аз не съм и тегля от каталозите понякогаIndiana Jones™ написа:Ако си супер потребител в арена можеш да я дръпнеш от каталозите
Аз не съм и НЕ мога да свалям от каталозите. :/
edit: хъх? Сега пък изведнъж проможах... Ебаси и арената.
Много слабоо 6кб/с може ли и некое друго линкче , че ще тегля доста дълго.Adanos написа:RK
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Тука има 4 сийдъра: http://old.arenabg.com//details.php?id=9754EvilHead написа:Много слабоо 6кб/с може ли и некое друго линкче , че ще тегля доста дълго.Adanos написа:RK