Линкове за игри

Игри за PC
Публикувай отговор
n1ght_shadow

Мнение от n1ght_shadow »

nqkoi moje li da mi nameri Command & Conquer Renegade onova qkoto shooter4e pls
Аватар
Reaver

Мнение от Reaver »

A slight call afar is tempting me
Like a whisper sweet or an awful scream
I cannot ignore what I've always been
I am leaving again - one last time?
Аватар
TarMihail

Мнение от TarMihail »

Търся X2: The Threat. В zamunda.net и другите родни тракери няма сийд, проверих лично.
"Music is enough for a lifetime but a lifetime is not enough for music" Рахманинов
Настане утро,гори небето.Цветя миришат,ехти полето.Настане вечер,месец изгрее и звезди обсипят свода небесен.Гора зашуми,вятър повее,Балканът пее хайдушка песен.
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

TarMihail написа:Търся X2: The Threat. В zamunda.net и другите родни тракери няма сийд, проверих лично.
Ако си супер потребител в арена можеш да я дръпнеш от каталозите: http://www.arenabg.com/cat/details.php?i=591&c=2
Ако не: http://www.torrentvalley.com/download_t ... 62477.html
Аватар
Piggsy ™

Мнение от Piggsy ™ »

Indiana Jones™ написа:Ако си супер потребител в арена можеш да я дръпнеш от каталозите
Е чи то не е задължително да си супер потребител , аз не съм и тегля от каталозите понякога :roll:
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

DeadBoy написа:
Indiana Jones™ написа:Ако си супер потребител в арена можеш да я дръпнеш от каталозите
Е чи то не е задължително да си супер потребител , аз не съм и тегля от каталозите понякога :roll:
Така ли? Аз понеже съм супер потребител не съм знаел, че ако не си можеш да теглиш от каталозите.
veidar45

Мнение от veidar45 »

Само така-търси вместо нас :lol: Много яко!
<a href="http://www.freewebs.com/veidar45/">Visit My Website</a>
----------

Мнение от ---------- »

Търся GTA San Andreas rip за един диск, намерих няколко такива по торентите, но при един я няма музиката, и филмчетата, а друг се разархивира 3 часа (ай сиктир :shock: ) и т.н. Казано накратко търся играта рипната за един диск, но без да и липсва нещо. :oops:
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Bator Zong написа:Търся GTA San Andreas rip за един диск, намерих няколко такива по торентите, но при един я няма музиката, и филмчетата, а друг се разархивира 3 часа (ай сиктир :shock: ) и т.н. Казано накратко търся играта рипната за един диск, но без да и липсва нещо. :oops:
При положение, че играта е 3.94 ГБ как искаш в рипната версия на един диск да не липсва нещо? Що не си изтеглиш цялата? Тия рипове са голяма глупост. Така се разваля целия кеф от играта.
----------

Мнение от ---------- »

Indiana Jones™ написа:
Bator Zong написа:Търся GTA San Andreas rip за един диск, намерих няколко такива по торентите, но при един я няма музиката, и филмчетата, а друг се разархивира 3 часа (ай сиктир :shock: ) и т.н. Казано накратко търся играта рипната за един диск, но без да и липсва нещо. :oops:
При положение, че играта е 3.94 ГБ как искаш в рипната версия на един диск да не липсва нещо? Що не си изтеглиш цялата? Тия рипове са голяма глупост. Така се разваля целия кеф от играта.
Аз имам играта на стария комп и ако имах и ДВД записвачка щях да си я запиша да едно ДВД и да я инсталирам на новия, но нямам затова исках рипната на един диск за да я запиша на СД пък и да не се налага да свалкам 3 Гъби. :oops: Не ми е проблем да я запиша и на няколко диска, но моята е преебана от модове които не мога да махна и ще е по-добре на ново да я сваля и тогава да я записвам на дисковете. Ще свалкам рипа дето се разархивира 3 часа, поне на него нищо не му липсва (май). :oops:
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Bator Zong написа:
Indiana Jones™ написа:
Аз имам играта на стария комп и ако имах и ДВД записвачка щях да си я запиша да едно ДВД и да я инсталирам на новия, но нямам затова исках рипната на един диск за да я запиша на СД пък и да не се налага да свалкам 3 Гъби. :oops: Не ми е проблем да я запиша и на няколко диска, но моята е преебана от модове които не мога да махна и ще е по-добре на ново да я сваля и тогава да я записвам на дисковете. Ще свалкам рипа дето се разархивира 3 часа, поне на него нищо не му липсва (май). :oops:
А защо не я изтеглиш направо на новия комп?
----------

Мнение от ---------- »

Indiana Jones™ написа:
Bator Zong написа:
Indiana Jones™ написа: При положение, че играта е 3.94 ГБ как искаш в рипната версия на един диск да не липсва нещо? Що не си изтеглиш цялата? Тия рипове са голяма глупост. Така се разваля целия кеф от играта.
А защо не я изтеглиш направо на новия комп?
Не можах да пусна нета на него. :oops:
Asriel
В момента играе: GTA IV
Обратна връзка:

Мнение от Asriel »

Значи, хем рипната, хем цяла, тъй ли...
все аркадаши сме

Krieg
Viper_bg

Мнение от Viper_bg »

Здравейте
Търся си една игра от около 5,6 години и до сега не съм имал успех.
Надявах се да можете да ми помогнете да я намера и изстегла.
Търсил съм я на доста места хващал съм доста спамове заради нея и все ощте не съм се отказал от нея.
Така че ако можете да помогнете пишете.
Играта се казва Thandor - The Invasion.
Благодаря предварително за помоща.
ПС. при тези торенти кудето съм турсел не се тегли изобщо така 54е ако имате някава алтернатива на торенти дважаите ги насам ако не - пак ще пробвам, но съм изръчкал повечето торенти и все пак пишете.
Аватар
Sashakiss®
Обратна връзка:

Мнение от Sashakiss® »

Препоръчайте ми още една яка стратегия - само да не е Генералите или Боен Чук, защото ги имам
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

High_voltage написа:
DeadBoy написа:
Може би си Супер потребител и не знаеш?
Аз не съм и НЕ мога да свалям от каталозите. :/

edit: хъх? Сега пък изведнъж проможах... Ебаси и арената. :D
Аз пък си мислех, че съм супер-потребител, но се оказа, че не съм, защото въпреки положителния ми коефициент нямам 50 ГБ ъплоуд пък и аз мога да тегля от каталозите.
Аватар
Albtraum
В момента играе: Singularity

Мнение от Albtraum »

Значи играта , която търся се казва Rising Kingdoms , българска е ( im sure ) и моля ако някой знае от каде да тегля нека каже .

ПП : Индиана ти си ми надеждата :lol:
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Аватар
Adanos

Мнение от Adanos »

Не ме гледай така умно българино, а пиши на КИРИЛИЦА !!!
Аватар
Albtraum
В момента играе: Singularity

Мнение от Albtraum »

Adanos написа:RK
Много слабоо 6кб/с може ли и некое друго линкче , че ще тегля доста дълго.
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

EvilHead написа:
Adanos написа:RK
Много слабоо 6кб/с може ли и некое друго линкче , че ще тегля доста дълго.
Тука има 4 сийдъра: http://old.arenabg.com//details.php?id=9754
Публикувай отговор