С кого коментирате...

Нещата от живота
Заключено
Аватар
iddqd

Re: С кого коментирате...

Мнение от iddqd »

Аз преди като влизах в форума на Геймърс уоркщоп бях зарибил братовчедками да влиза и ходихме на чат стрещи с нея и яко я сваляха всички даже маи се беше понаебала с 1 2 ма 3 ма и ходеше с 2 3 ма от там.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Аватар
човек

Мнение от човек »

кво прави Диана бе? :D
долу_админа
В момента играе: Игрътъ

Мнение от долу_админа »

iddqd написа:Аз преди като влизах в форума на Геймърс уоркщоп бях зарибил братовчедками да влиза и ходихме на чат стрещи с нея и яко я сваляха всички даже маи се беше понаебала с 1 2 ма 3 ма и ходеше с 2 3 ма от там.
'аре я доведеш. :)
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Е бръсне си мустака.

rISs.A.X., да нямаш мустак?
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Мr.Anderson

Мнение от Мr.Anderson »

ти май не разбра, че никой не те харесва от тоя форум и от край време нападаш с всеки пост ... баща ти нема ли да те взима с него в анадола ?
без грам майтап ти казвам, че всеки път като се съберем хора от форума някъде, се споменава как ще те намерим и ще те вкараме в болница
разбра ли бе, келеш, да изгниеш като куче :twisted:
Ще ви изпотроша носовете и зъбите на всички до един.
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Питайте мен да ви кажа колко често го хваля Гипчо за уменията му :D
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Съселче

Мнение от Съселче »

Няма да ме изгоните толкова лесно. Ще ви досаждам възможно най-дълго :D Не съм ходила с никой от ПЦМ, а от идиоти не се плаша. Всичките ми приятели са такива. Always one of the boys(на моменти съм твърде голяма кучка и само 3-4 момичета успяват да се разбират с мен, но пък те са още по-големи кучки).

Пък и какво толкова е странното момиче да обича PC игри и да я кефи кретенията във форума?

Нямам мустак. Не си ли личи на снимките? А кое ми е бъгнатото? И аз незнам. Винаги съм си била чалната. Един пример: първия учебен ден(след 15ти септември), есента на далечната 2000-на година, първокласничка сяда на първия чин и си вади от чантата "Живата факла" на Стивън Кинг. Първокласничката бях аз(за информация - чета от 5 годишна). Та нз какво ми е бъгнато, но винаги съм била по-нестандартна от повечето момичета и имам много странни интереси. Вместо да изляза на кафе с съученичките ми предпочитам да отида на джаги или билярд с момчетата. :roll:
I am willing to believe they would pay for a smile
cYborg
В момента играе: иЛиекНообс

Мнение от cYborg »

rISs.A.X. написа:Няма да ме изгоните толкова лесно. Ще ви досаждам възможно най-дълго :D Не съм ходила с никой от ПЦМ, а от идиоти не се плаша. Всичките ми приятели са такива. Always one of the boys(на моменти съм твърде голяма кучка и само 3-4 момичета успяват да се разбират с мен, но пък те са още по-големи кучки).

Пък и какво толкова е странното момиче да обича PC игри и да я кефи кретенията във форума?

Нямам мустак. Не си ли личи на снимките? А кое ми е бъгнатото? И аз незнам. Винаги съм си била чалната. Един пример: първия учебен ден(след 15ти септември), есента на далечната 2000-на година, първокласничка сяда на първия чин и си вади от чантата "Живата факла" на Стивън Кинг. Първокласничката бях аз(за информация - чета от 5 годишна). Та нз какво ми е бъгнато, но винаги съм била по-нестандартна от повечето момичета и имам много странни интереси. Вместо да изляза на кафе с съученичките ми предпочитам да отида на джаги или билярд с момчетата. :roll:
По-тъпа си даже и от декстъра :shock:
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Пак добре че необичаш да отидеш на куви с момчета.
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

rISs.A.X. написа:Няма да ме изгоните толкова лесно. Ще ви досаждам възможно най-дълго :D Не съм ходила с никой от ПЦМ, а от идиоти не се плаша. Всичките ми приятели са такива. Always one of the boys(на моменти съм твърде голяма кучка и само 3-4 момичета успяват да се разбират с мен, но пък те са още по-големи кучки).

Не, няма лошо да си странна, въпроса е как си странна. А освен ако не си израснала тук просто няма как да вирееш в този форум, ако не си...неприятно странна.
Иначе чета от 4 годишен, не ме впечатляваш. :D

Почва да ми се струва, че наистина има момиче във форума. :shock:
А ако е някой пръч и наистина успява да ме тролне, ше му скачам на зъбките :!:

Чакаме снимката.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

нова звезда :D
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

Добре, предлагам ти, като правим форумно събиране, да дойдеш :D :D :D
джумерки
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Давай, Captain Hero! Мери си пишката с момиче!
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Някои знае ли момиче с ник Ghostflower в форума? Че ми се обажда по скайп и беше момиче ама се чуда откаде ли е позната
cYborg
В момента играе: иЛиекНообс

Мнение от cYborg »

Stylized Corpse написа:Добре, предлагам ти, като правим форумно събиране, да дойдеш :D :D :D
Може ли и аз? :oops:
Аватар
Съселче

Мнение от Съселче »

Stylized Corpse написа:Добре, предлагам ти, като правим форумно събиране, да дойдеш :D :D :D
Там съм :D
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

И ти ли си момиче?
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Е, ако до тогава издържиш, след това със сигурност ще избягаш :D
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
Съселче

Мнение от Съселче »

Sentry написа:Е, ако до тогава издържиш, след това със сигурност ще избягаш :D

Подценявате ме твърде много :wink:
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Можеби те надценяваме
Заключено