Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство.
Е това си го знам, ама то нито е мое кучето, нито е някъде около нас. Заеби, тръгвам към първа градска... Каръшка работа.
EDIT: ШИБАНА ГАДНА МРЪСНА СКАПАНА БОЛНИЦА ! ! ! В София нямало бяс. Е, мерси, направо ме успокоиха, аз като се сгърча поне ще имам предимството, че съм бил прав. Е тва си е. Вземам въздушната пушка и ще го направя на решето грозното псе.
EDIT: ШИБАНА ГАДНА МРЪСНА СКАПАНА БОЛНИЦА ! ! ! В София нямало бяс. Е, мерси, направо ме успокоиха, аз като се сгърча поне ще имам предимството, че съм бил прав. Е тва си е. Вземам въздушната пушка и ще го направя на решето грозното псе.
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Depraved написа:Е това си го знам, ама то нито е мое кучето, нито е някъде около нас. Заеби, тръгвам към първа градска... Каръшка работа.
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
Едно куче в Банкя беше охапало баба ми и тогава баща ми една седмица стоя с един салам на улицата и стреля кучетата в топките 
Reaching aural nirvana...
- R7KWHR3k
- В момента играе: всичко
99.124371% от съфорумците не заслужават тази информация!Kamelot написа:Едно куче в Банкя беше охапало баба ми и тогава баща ми една седмица стоя с един салам на улицата и стреля кучетата в топките
Kamelot написа:Едно куче в Банкя беше охапало баба ми и тогава баща ми една седмица стоя с един салам на улицата и стреля кучетата в топките
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Module not found
The requested module News could not be found.
Possible reasons for this are:
* The module name was misspelled, try changing the URL.
* The module does not exist on this site.
* This site uses siteaccess matching in the URL and you did not supply one, try inserting a siteaccess name before the module in the URL .
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Леле...а аз си мислех,че съм луд...Kamelot написа:Едно куче в Банкя беше охапало баба ми и тогава баща ми една седмица стоя с един салам на улицата и стреля кучетата в топките
Май послъгваш леко, а?Magneto666666 написа: аз си мислех
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Аре отивай да посрещнеш майка си от лъвов ве тъпигьос, не си интересен на никого, целия форум ти обруга майката с краставица, върви да си лижеш задника в някой ъгъл.Emanuil написа:Май послъгваш леко, а?Magneto666666 написа: аз си мислех
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
Абе, не наричаше ли ноулайфъри тия, дето се занимават с редактиране на чужди постове?Emanuil написа:Май послъгваш леко, а?Magneto666666 написа: аз си мислех
Дееба и нагаждащото се лайно, дееба.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Ама кой си ти бе?!The Chameleon написа:
Аре отивай да посрещнеш майка си от лъвов ве тъпигьос, не си интересен на никого, целия форум ти обруга майката с краставица, върви да си лижеш задника в някой ъгъл.
WeAreGettingClose
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Dexter написа:Ама кой си ти бе?!The Chameleon написа:
Аре отивай да посрещнеш майка си от лъвов ве тъпигьос, не си интересен на никого, целия форум ти обруга майката с краставица, върви да си лижеш задника в някой ъгъл.![]()
![]()
Баща ти. Аре млъквай и лапай.
天皇陛下万歳。。!
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
http://www.forplay.bg/index.php/forplay ... raft-filmaThe Chameleon написа:
Module not found
The requested module News could not be found.
Possible reasons for this are:
* The module name was misspelled, try changing the URL.
* The module does not exist on this site.
* This site uses siteaccess matching in the URL and you did not supply one, try inserting a siteaccess name before the module in the URL .
works for me
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Моридине, всъщност нарекох тези, които не излизат от вкъщи, седят по цял ден на компа и само кълнат като дърти циганки(майка ти да умре, докато ми лапа. Познато ли ти е?) Нагаждащата се кучка си ти, приеми го.
Оня другия дет кълне( дъщеричка да ти се роди- ръчичките й да изсъхнат) също спада в графата ноу лайфъри. Това, че едитва чужди постове е най-малкият му проблем.
ПС Да оцветиш някоя дума в цитата не е едитване, оправи си терминологията. Гейче.
Оня другия дет кълне( дъщеричка да ти се роди- ръчичките й да изсъхнат) също спада в графата ноу лайфъри. Това, че едитва чужди постове е най-малкият му проблем.
ПС Да оцветиш някоя дума в цитата не е едитване, оправи си терминологията. Гейче.
Оригинален както винаги..демек хич те няма. Пак нищо не каза.The Chameleon написа:Dexter написа:
Ама кой си ти бе?!![]()
![]()
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Srsly, много си тъп.The Chameleon написа:
Как е възможно да си затворя устата и същевремнно с това да лапам?! И какво общо има баща ми?!
WeAreGettingClose
Ако търсиш логиката на този педераст далеч няма да стигнешDexter написа:
Srsly, много си тъп.
Как е възможно да си затворя устата и същевремнно с това да лапам?! И какво общо има баща ми?!
![]()
![]()
И после Емануилчо се чуди що има тема с 10 страници в които го псуваме и му казваме колко е тъп.I wonder why is that?
Всъщност единствената причина да псуват мен беше защото темата носеше моето име. И ти да беше на мое място- и за тебе 10 страници щяха да се изпишат.Magneto666666 написа:И после Емануилчо се чуди що има тема с 10 страници в които го псуваме и му казваме колко е тъп.I wonder why is that?
Newfag.
Dante, я дефинирай трол, разбирам да пусках теми с цел тролене, да кълнях като дърта циганка или нещо- просто като ме ругаят не оставам длъжен. Явно това ме прави трол, а другите дет се заяждат не са?
Истината е, че старите "овошки" плод вече не дават и трябва да бъдат изкоренени ( щом ще го караме на агро терминология...)