Nocturno написа:не че 99.1488% от вас заслужават тази информация, но аз пък репортнах шерифа - мега е тъп

Nocturno написа:не че 99.1488% от вас заслужават тази информация, но аз пък репортнах шерифа - мега е тъп

denik написа:леле мале наруто
Neon Black написа:4-ти Декември, зала Христо Ботев.Моридин написа: Paradise Lost ми харесаха страшно много, тегля дискографията, бутам в плейъра и отивам в кревата.![]()
Гнусен метъл смрадлив, майка ти ше еба, не ме интересуват тъпите ти сатанисти, които слушаш как грачат и колят деца, боклук!
vbox7.com може да ти го обясни доста добреDante написа:Я някой да обясни за какво иде реч.denik написа:ахахахахаххахаха Пълна лудница от вчера е култово!
ти си от 99.2012% и не заслужаваш тази информацияDante написа:Oбърках цитата.![]()
Питах заСПАМ, СПАМ и т.н.Reported as usual.
Не че 99.2012% от вас заслужават тази информация
Това откъде дойде?
Сеш' се.Ahriman написа: ти си от 99.2012% и не заслужаваш тази информация
Sturm написа: къв ханс бе...
ако админът отговори :оNeon Black написа:Аз да ви репортна, че 99.58% от хората праещи фъна в тоя форум ше изядат бана като се появи админа най-после, и то заслужено, та ше ми е тъпня да влизам тук после. Аре кротнете се.
Идеята ми е...
ДОСТА ТЪПИ СТЕ ВСИЧКИТЕ.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Тва... онаа ли е...The Chameleon написа:http://img106.imageshack.us/img106/6761/copyof435093405.jpg
Специално за foot fetish thread-a ми в /b/!
Minotaur King написа:гаменче
Ако кучето е живо след 10 дена - няма нужда.Depraved написа:Днес ме ухапа куче, или по-скоро ме одраска със зъб, понеже усях да го избегна, но имам рана на сгъвката на коляното, сравнително малка. Веднага (до 30 минути) ми биха тетанус, но се чудя дали има нужда да се бие и против бяс? Как мислите?