[Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema
Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema
Помня го 
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
Забравих ника, но мисля в общата тема беше и този същия спореше с Ерик за това колко е горд, че работи в тази фирма и как гледали интереса на клиентите си, защото те печелили, ако и клинтите им печелили и подобни неща
За въздуха - Аз затова и не излизам, освен ако не е супрер важно и винаги гледам да съм в кола - била моя или чужда
Днес само за малко излезох пеша няколко пресечки и чурежа от комините, съчетан с изпареният от един боклукчийски камион, ми напълниха quota-та за вредни емисии за цял сезон - голяма грешка ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Даже преди седмица излизах с един колега до офса му и му казах да хванем такси, защото съм със сезонна алергия, която ми се обостря от всякъв прах, включително коминен, а навън буквално не можеше да се диша от смрад.
За въздуха - Аз затова и не излизам, освен ако не е супрер важно и винаги гледам да съм в кола - била моя или чужда
Даже преди седмица излизах с един колега до офса му и му казах да хванем такси, защото съм със сезонна алергия, която ми се обостря от всякъв прах, включително коминен, а навън буквално не можеше да се диша от смрад.
Нещо остроумно
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Нещата с въздуха в момента наистина са много неприятни. Навсякъде мирише на сажди. Усещам го истински като се прибера след работа и ме обръгне приятната и уютна миризма на дома - тогава разбирам каква смрад е отвън и колко наложително е да се преоблека asap.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Уидоумейкъра а.k.a Джар-джарнелегален написа:ама кажете де!нелегален написа:аз съм забравил. За Шерифа ли става дума?
---
тежки нокаути
Да, ето и мненията в темата: http://pcmania.bg/phpbb3/viewtopic.php? ... tart=14160 ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
Нещо остроумно
Някой може ли да ми каже как беше името на едни бонбони от близкото минало
Приличаха на М&M's, но бяха в бяла цилиндрична картонена опаковка с пластмасова капачка
Спонмням си ги около 2000 година ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
ЕДИТ: Ето ги:

ЕДИТ: Ето ги:
Spoiler for :
Нещо остроумно
хъх
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
Някакъв отговор от админите?...
Досега не сме имали срив, които да затрива информация (в случая е почти месец и половина).
Не ми се иска това да стане нормата. Нали хостинг проблемите бяха оправени и в последно време всичко беше Ок?
П.С. Знам, че преди доста години също са се изгубили маса мнения, но тогава нещата май са били различни.
П.П.С. Сериозно ли няма архивирана версия на форума от последните месец и половина?
Досега не сме имали срив, които да затрива информация (в случая е почти месец и половина).
Не ми се иска това да стане нормата. Нали хостинг проблемите бяха оправени и в последно време всичко беше Ок?
П.С. Знам, че преди доста години също са се изгубили маса мнения, но тогава нещата май са били различни.
П.П.С. Сериозно ли няма архивирана версия на форума от последните месец и половина?
TheChosen1 написа:даджайците
Някъде в коментарите под някоя от новините бях чел, че окончателно спират сайта тая година. 
тежки нокаути
-
The Wolf
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
Момчета, всичко е ясно като бял ден - Ники Илиев е звъннал на админите и им е наредил да изтрият постовете, в които му се подигравам и разкривам някои схеминелегален написа:Хубу де, форумът се върна. А изгубените теми и постове ще се възстановят ли?
А сега сериозно - ако наистина ще спират сайта, то името автоматично след това става свободно и всеки може да го ползва ли? И ако не, има ли някакъв вариант да се купи сайта+форума или поне марката, но без да се наследят евентуалните задължения на фирмата, чиято собственост са?
Ми домейна е запазен и най-вероятно няма да се освободи.
Но да съберем по някой лев и да ги помолим да ни прехвърлят базата данни на форума, би било постижим вариант
Но да съберем по някой лев и да ги помолим да ни прехвърлят базата данни на форума, би било постижим вариант
- the_presator
- Обратна връзка:
Аре правете Patreon-a 
-
The Wolf
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
Да, но би си заслужавало при определени условия. Тоест ние можем и ще съберем определена сума и дори и собствениците да се съгласят да ни предоставят срещу нея форума, какво ще го правим? Има ли хора, които могат и им се занимава с това да го поддържат чист и да предотвратяват нахлуването на спам ботове и злонамерени акаунти, вдигащи теми отпреди 100 века с цел да се изместят все още живите дискусии. Отделно нали за да се прехвърли собственост е необходимо да се изготви някакъв договор, дано някой влезе да ни разясни как точно стоят нещата.denik написа:Ми домейна е запазен и най-вероятно няма да се освободи.
- the_presator
- Обратна връзка:
Аз ще кандидатствам за модераторThe Wolf написа:Има ли хора, които могат и им се занимава с това да го поддържат чист и да предотвратяват нахлуването на спам ботове и злонамерени акаунти, вдигащи теми отпреди 100 века с цел да се изместят все още живите дискусии.
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Архив на кенефните теми и другото го изхвърляйте през прозореца със се легена.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Е той ся форума има само един модератор-админ - Самеца и пак криво-ляво работи (когато работи), тъй че няма да е чак такава непосилна задача
Нищо де, чакаме някакъв ъпдейт по отношение на бекъпа
Нищо де, чакаме някакъв ъпдейт по отношение на бекъпа
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Здравейте, мочмета. Причината да няма форум (и сайт) последните няколко дни е, че Асен сменяше хостинга. Очакванията са да няма повече падания. Не знам дали е наясно с липсващите теми, предполагам че липсват и потребителски акаунти, сигурно това е последния бекъп, с който са разполагали. Нямам повече информация към момента и това е всичко, което мога да кажа. При още инфо веднага ще ви съобщя.
Иначе и аз влизам всеки ден, просто ме мързи да се логвам, че паролата ми е като Едип.
Иначе и аз влизам всеки ден, просто ме мързи да се логвам, че паролата ми е като Едип.
¯\_(ツ)_/ ¯
- the_presator
- Обратна връзка:
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
http://pcmania.bg/Serious-Sam-II/?go=ga ... cleId=3223the_presator написа:Кой е Асен?
¯\_(ツ)_/ ¯