che temata veche e mnogo po polzotvorna, konstruktivna i inteligentna ot predi 1 stranica
produljavaite v sushtiq duh
Недей спамиш, ми си кажи любимия покемонSteel написа:otchitam
che temata veche e mnogo po polzotvorna, konstruktivna i inteligentna ot predi 1 stranica
produljavaite v sushtiq duh
Да ве, точно тоя бях събрал, с кроасаните. Иначе после пуснаха едни други, дето бяха като ония за футболните първенства.Розов селянин написа:тва дет стийл каза и аз си го мислех, ма ме беше страх да го напиша, да не зема да урочасам нещата![]()
иначе помня че имах някъв албум в който си лепях лепенки
които ми се върти че се падаха от кроасан чипикао
я някой да опресни
И аз това го помня. Преди да станат популярни тея кръгчета го цъкахме с капачки от шишета.Steel написа:az bqh subiral edni krugcheta
s pokemoni na tqh
kazvaha se tazo ili neshto podobno
i se subirahme hlapetata ot kvartala na edna tenis masa
i se zalagaha krugcheta
reduvahme se da gi shibame v masata i koito se oburneha s liceto nagore si gi vzimashe toq, koito gi e shibnal
beshe mega drogata
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
Точно май на чипикао бяха.Der Meister написа:Тоя албум с кроасаните го помня, да. Ама него не успях да го събера целия. И не бяха чипикао, някви други бяха.
facepalmDer Meister написа:Чипита пише бе, не Чипикао, тва са различни

нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
Абе какъв фейспалм беSerious Sam написа:facepalmDer Meister написа:Чипита пише бе, не Чипикао, тва са различни
http://www.chipicao.bg/football/
АААААА точно тоя албум го бях събрал целия и ми дадоха тениска с Пикачу. Сега си спомних, да. Лепенките се продаваха по будките с вестници, точно както на футболните албуми. Можеше да си купиш пакетче с 5 рандъм лепенки, което май струваше 50 ст. или да си купиш направо от отворените лепенки, което беше по-далавера, щото иначе може да ти се паднат повтарящи себаце Морко написа: