Sherlock Holmes™ написа:Трябват ми save games за Gorky Zero Beyong Honor.
как така ти трябват сейвовете
Еми трябват ми сейвове. Или за да бъда по-точен ми трябва сейв от трето ниво.
e сейвове не мога да ти намеря...особенно от 3-то ниво... то надали някъде има...ако мога да попитам(аз вече питам де ) що не си го минеш сам?то е тъпо ако някой друг ти го минава...
Значи да поясня изтеглих от арената първия диск и сега съм на 10% от втория тегли ужасно бавно и...е май все пак ще устискам до края играта си заслужава(Knights of Honor) благодаря на WOOOP_MAN за вниманието жалко че не стана.
Защо защоооо не те срещнах по рано 10х мнооого благодаря арената я МРАЗЯ просто постоянно прекъсва download-а аре стига съм се оплаквал отново благодаря
WOOP_MAN просто съм ти страшно благодарен че ми намери crack за Big Kahuna Reef , а сега ще те помоля да ми намериш CRACK или SERIAL NUMBER na CRIMSONLAND
Sherlock Holmes™ написа:Трябват ми save games за Gorky Zero Beyong Honor.
как така ти трябват сейвовете
Еми трябват ми сейвове. Или за да бъда по-точен ми трябва сейв от трето ниво.
e сейвове не мога да ти намеря...особенно от 3-то ниво... то надали някъде има...ако мога да попитам(аз вече питам де ) що не си го минеш сам?то е тъпо ако някой друг ти го минава...
В отговор на твоя въпрос ще кажа, че съм се мъчил адски много. 2-ро ново е направо невъзможно. Ако си забелязал аз първо исках чийтове или трейнер, но никой не ми даде затова сега питам за сейвове.
bytilka написа:WOOP_MAN просто съм ти страшно благодарен че ми намери crack за Big Kahuna Reef , а сега ще те помоля да ми намериш CRACK или SERIAL NUMBER na CRIMSONLAND
awe 4uvam 4e imalo programi koito lajat raznite saitove 4e si platil za meseca(godinata) taksata 4rez kreditna karta. ta se 4udq dali tva 6a stane ako si kupq wow i dali blizard 6a imat za6tita sre6tu takiva programi?
tezi programi sa cradit card number generator-i do kolkoto az znam i predi vurshiha rabota za podobni neshta no mislq che merkite koito blizzard nalagat v/u vseki opit da im bude otrqzana pechalbana sa brutalni taka che se nameri neshto podhodqshto se samnqvam che shte svurshi rabota
awe 4uvam 4e imalo programi koito lajat raznite saitove 4e si platil za meseca(godinata) taksata 4rez kreditna karta. ta se 4udq dali tva 6a stane ako si kupq wow i dali blizard 6a imat za6tita sre6tu takiva programi?
tezi programi sa cradit card number generator-i do kolkoto az znam i predi vurshiha rabota za podobni neshta no mislq che merkite koito blizzard nalagat v/u vseki opit da im bude otrqzana pechalbana sa brutalni taka che se nameri neshto podhodqshto se samnqvam che shte svurshi rabota[/quote]
tezi programi sa cradit card number generator-i do kolkoto az znam i predi vurshiha rabota za podobni neshta no mislq che merkite koito blizzard nalagat v/u vseki opit da im bude otrqzana pechalbana sa brutalni taka che ako se nameri neshto podhodqshto se samnqvam che shte svurshi rabota
Аааааааа хора помагаите тая игра Armies of Exigo ми взе нервите...на 12 мисия на Имприята съм играя на Easy и от 2 дена се мъча помaгаите бе.....Даите чиит,треинър,тактики,НЕЩО!!!!Помагаите.....Пробвам с любимата си тактика 5 стрелеца,4 конник,3 прииста и 3 дриади с всички ъпгреиди ама не става..Пробвак да подсиял с феникси и валкарии(онея елфкините на орли) ама пак ме мажат като за световно.....Пробвaх да им отслабя защитите с катапулти ама пак не става.....
Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
I look to you How you carry on When all hope is gone Can't you see