И аз в действителност мисля, че си мега тъп.Dexter написа:
В действителност мисля, че си ужасно тъп.
*Carthman's voice*
P-p-p-poker face, p-p-poker face
(Mum mum mum mah)
P-p-p-poker face, p-p-poker face
(Mum mum mum mah)
И аз в действителност мисля, че си мега тъп.Dexter написа:
В действителност мисля, че си ужасно тъп.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
де факто ще те счупя от бойDexter написа:В действителност мисля, че си ужасно тъп.The Chameleon написа: Мисля да си изтегля дискографията й!
Де факто, де се месиш и ти?!HØST написа: де факто ще те счупя от бой
Dexter написа:Де факто, де се месиш и ти?!HØST написа: де факто ще те счупя от бой
Баси, не те знам кой си, ама се държиш изключително тъпо..Dexter написа:Айде и другия мъжкар и комплексар от форума да се обади...
месим баници дека да ти ги бием у главатaDexter написа:Де факто, де се месиш и ти?!HØST написа: де факто ще те счупя от бой
Нали?Sirius написа:Баси, не те знам кой си, ама се държиш изключително тъпо..Dexter написа:Айде и другия мъжкар и комплексар от форума да се обади...
Bronski Beat - Smalltown Boy
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq