Да, копеле тъпо.Nocturno написа:ти знаеш ли кво е мизантроп бе
Вермик, аз казвал ли съм нещо за твоята цялостна неадекватност? 'Айде, маструбирай там и мълчи.
Да, копеле тъпо.Nocturno написа:ти знаеш ли кво е мизантроп бе
Хърфордиан написа:Да, копеле тъпо.Nocturno написа:ти знаеш ли кво е мизантроп бе
Вермик, аз казвал ли съм нещо за твоята цялостна неадекватност? 'Айде, маструбирай там и мълчи.
Sturm написа: къв ханс бе...
С тоя коментар направо ме разбиАз написа:Емануил е всичко, и всичко е емануил
Първо света ще свършва 2012,сега пък няма да я има годината.denik написа:По нова дават за Ванга
2012 няма да има!!!![]()
![]()
Точно като него си!Хърфордиан написа:Какво се правя че разбирам? Като емануил не съм. Ти си като емануил, емануил с емануил.
Magneto666666 написа:Първо света ще свършва 2012,сега пък няма да я има годината.denik написа:По нова дават за Ванга
2012 няма да има!!!![]()
![]()
What has the world come to?
2010 - World War III. War will begin in November 2010 and end in October 2014. Will begin as usual, then nuclear will be used initially, and then chemical weapons.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Ако 2010 почне война няма да има Диабло 3 :Д Нито УоУ катаклизъм ;(The Chameleon написа:Знаех си, че войната ще почне тея годиниПрез 2012-та ще е ЦЕРН
НЕЕЕЕЕЕ!!!ООО жесток свят.Как ще оцелеем?КАК???Vermic написа:Ако 2010 почне война няма да има Диабло 3 :Д Нито УоУ катаклизъм ;(The Chameleon написа:Знаех си, че войната ще почне тея годиниПрез 2012-та ще е ЦЕРН
Много просто. Няма.Magneto666666 написа:Как ще оцелеем?КАК???
100%човек написа:Това за Ванга от снощи има ли го във вбокса?
http://vbox7.com/play:744ae912човек написа:Това за Ванга от снощи има ли го във вбокса?
Не съм, да ти го навра в емануила скапан!Vermic написа:Точно като него си!Хърфордиан написа:Какво се правя че разбирам? Като емануил не съм. Ти си като емануил, емануил с емануил.
Стига си ползвал чужди лафове бе, манаф!Emanuil написа:Стига сте ме обсъждали бе, миндилиГо тура на майките ви!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq