Lino написа:главните герои са победили Траун
Всъщност не, Езра се възползва от "космическите китове" (тези от изображенията на картите)...и телепортира със себе си адмирала.
Това е по-скоро надхитряване, не точно победа по всички правила.
Lino написа:генералката им е приятелка
Тя генералката е ядрото на "Тях", Асока беше по-скоро външен човек.
Или с други думи, вземи да изгледаш Rebels. Бая по-интересно е от това тук. Има инквизитори, има Асока срещу Вейдър и пр.
Lino написа:На теб ти е лесно
Не бих казал, предвид как са пренаписали Сабин, която беше преди всичко мандалорка, без никаква амбиции за вземане даване със Силата.
Lino написа:обясненията ми дойдоха добре.
Повечето от обясненията бяха всъщност нововъведения.
Оставиха бая SW елементи, които идват от анимационните сериали без обяснения.
Lino написа:Ама тя вече беше отключена!
1. Което е странно за тайна ключалка, нали? Не е ли по-добре да се самозаключи след липса на активност, като един най-обикновен смартфон?
2. 200% съм сигурен, че Могран Елсбет може да се справи и без Сабин, понеже е по-наясно с тази древна раса в частност (тя е и нещо, като наследник).
Lino написа:картата трябваше да се цъкне по правилния начин
Ми то случаен тип може да нареди този пъзел, просто като си играе със сферата.
Lino написа:няма значение
Да, няма. Важното е, че тя им поднесе картата на тепсия...малко странно за бивш бунтовник и таен агент.
Lino написа:лилавокосата е арт натура и е добра с техниката
1. Артистичната и натура няма нищо общо с решаване на пъзели и беше демонстрирана с графитите по стените.
2. Техническата и натура се показа по-скоро при анализа на главата на робота...само дето там го обясниха и със Силата - щяла гръмне или нямало да гръмне. Ъх.
Lino написа:тя отиде на Датомир (ако не се лъжа), в място свещено за вещиците и използва магия, за да борави с нея.
Не, на друга планета бяха и това беше храм на по-древна култура, но пък вещиците от Датомир са техни наследници.
Lino написа:Това в общи линии е един от добрите начини да се използва един MacGuffin - да покаже някакъв аспект от характера на героите. А не просто да се ползва за да има за какво да се бият героите (както правят повечето автори).
Това така написано звучи, но предвид множество предишни заглавия ползващи MacGuffin-и - Indiana Jones, Tomb Raider, Uncharted (игрите, не малоумния филм) са се натрупали известни стандарти за въпросните предмети. Тук нещо куца...и както отбелязах - Сабин не точно характеризирана, е ре-характеризирана.
Lino написа:двамата с теб търсим различни неща от един филм/сериал
Не думай, това е невъзможно!
Lino написа:Мен детайлите никога не са ми били толкова голяма драма
На мен също, но от анимациите по темата съм свикнал на малко по-добра детайлизация. Разглезен съм един вид...парадоксално от шоута предназначени за деца.