Dexter написа:В СУ, бря, журналистика-задочно ме взеха...
spoko e moiche v unito nqq te biqt vseki den kakto v daskalo, ne se plashi da pishesh redovno
Dexter написа:В СУ, бря, журналистика-задочно ме взеха...
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
#yoloМоридин написа:Абе преди няколко дена си чаткам към Академик със 72 и пак некъв льольо се качва и почва да ме зяпа в мощен eye-to-eye contact (с продължение над десет секунди сигурно), на мене ми писна и с жест му показвам да каже кво иска, а тоя сведе поглед, обърна се в другата посока и го беше срам да ме погледне повече.
Няма да ми стигнат пръстите на ръцете, ако трябва да броя смелчаците, дето са ми се набирали в интернет и след тва съм засичал някъде из София. До един зяпат озадачено, все едно че имат нещо в тая глава, чудят се мухльовците и накрая щото им става неудобно, се свиват с очи към земята.
AЙДЕ БЕ,
За едно културно здрасти става дума, майка ви проста и тъпаци невъзпитани.
Оди лапай на турците-преподаватели в шуменския, че не можеш да си взимаш изпитите, и не се надъхвай многоПени написа:Dexter написа:В СУ, бря, журналистика-задочно ме взеха...
spoko e moiche v unito nqq te biqt vseki den kakto v daskalo, ne se plashi da pishesh redovno

Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Слиенския*denik написа:Сливенския, докога ще живееш в заблуда![]()
![]()
Дружеството е от стратегическо значение за страната, обясни Веселин Кирев от неправителствената организация.
„То е ключово за националната сигурност на нашата страна, защото ако някой иска да ни нападне може да плати, ако в товарните превози стане частник, да плати на този частник и да превозва войските му в нашата страна. Неслучайно Румъния отказа да приватизира товарните превози, именно поради тая причина", заяви Кирев, цитиран от БНР.