Шизофрения на макс лъха от целия ти пост:lol: :lol: :lol: написа:Нелегален, брат, не им се връзвай на дума на тия педераси, заговорничат ти зад гърба и само се чудят как се издевават над теб. За всичко, което си написал, си напълно в правото си. То днешно време всеки, който говори директно и казва истини го набеждават за луд. Пък това дето те набеждават, че си психопат, е напълно безпочвено.
Също те съветвам да подлагаш на съмнение всичко, което ти били казали тези твои приятели. Запомни, няма такова нещо като приятелство, всичко е взаимен интерес.
Сам, плийз, направи ни услуга на всички, направо изтрий целия форум. Тоя форумен фолклор и наследство не са нещо с което може да се гордеем.
А тези, които живеете в София, организирайте се и изтриите най-накрая волфа от живота, че самото му съществуване е позор за нашия колектив.
Всичко останало, което си написал ме кара да се съмнявам не само във нормалното за годините ти умствено развитие, ами и във възрастта ти. Държиш се като разплакано, хиперактивно момиченце. Ще трие форуми, ще праща хора да ме гърбят, ще заповядва и ще се вписва, хаха. Ей точно така те искам - все по жалък с всеки пост, за радост на колектива, за разлика от другия пропадналяк, който се пъне като глист на буца да симулира интелигентност и духовитост, а всъщност е безличен дори в собствените си очи. С тези думи по ваш адрес много съм ви бръкнал в душиците и за момент ще спра, за да не напуснете форума. Голяма загуба ще е...
Но не се притеснявай, моторола, нещата които си изброил може да се случат все пак приятел, даже вече получих информация от влиятелни хора, които са се задействали да екранизират твоите мечти. За разведряване на обстановката бърз анонс:
"Той се бореше срещу еврейския елит и морално разложения(и не само морално) от секс свят. Не се спря пред нищо за да докаже своята гледна точка, въпреки че в тези тежки дни никой не го ебеше за нея... Мислеше, че е част от колектив, но не вярваше в приятелството... Всички бяха срещу него.... В главната роля Педалиъс Гейстаг, по идея на абсолютен анонимник - Педалистът! От създателите на Деградирай мудно. Скоро във всички лудници по света" от Уорнър Брос