Е шото са заменили regrowth-a s rejuvenation bead. Нема сми и 2те да ги има като са почти еднакви. А FoN аз почти никога не правя, предпочитам banshee примерно.Dr.Falus написа:Защо по дяволите са махнати Regrowth Pendant и Force of Nature?![]()
Да не очакват танковете да билдват само кръв
League Of Legends (LOL)
Re: League Of Legends (LOL)
Добре ве писна ми вече от ламери братче кви са тия тъпанари смотани в eune.
На шибания драфт пик не мога една игра с нормален отбор да изиграя. То не бяха тапаци дет си пикват къвто искат герой нищо че някой примерно е казал adc и зима ez, а оня кретен на следващият пик инста локва vayne, не бяха съпорти дет цяла игра един ward не сложиха, не бяха the usual feeders, които просто нз за кво са инсталирали тая игра.
Някой, който е в euw може ли да сподели какви са играчите там? Смисъл същите тролове и ламери ли са на драфт пик?
На шибания драфт пик не мога една игра с нормален отбор да изиграя. То не бяха тапаци дет си пикват къвто искат герой нищо че някой примерно е казал adc и зима ez, а оня кретен на следващият пик инста локва vayne, не бяха съпорти дет цяла игра един ward не сложиха, не бяха the usual feeders, които просто нз за кво са инсталирали тая игра.
Някой, който е в euw може ли да сподели какви са играчите там? Смисъл същите тролове и ламери ли са на драфт пик?
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Ми, на по- ниско ЕЛО пак ги има тия, но на около 1500+ общо взето се съобразяват с това кой какво иска да играе. Но все пак има и там изключения, но по мои наблюдения са по- малко от East 
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."Re: League Of Legends (LOL)
Ми мисля да се преместя в euw щото тука е просто плачевно - никой не комуникира и направо побеснявам като питам някой нещо и той не отговаря. Няма игра, в която да не рейджвам в чата, което ест влияе и на играта ми. На champ select винаги казвам къде ще играя, а другите мълчат като пукали. Имам чувството, че играя с инфантили. Не е нормално да са толкова бавни просто.
Е бате много ясно че в EUW е 100 пъти по-добре... Веднага се мести в eune е мизерия голямаloolzor написа:Добре ве писна ми вече от ламери братче кви са тия тъпанари смотани в eune.
-
Gwynbleidd
- В момента играе: Guild Wars 2
League of Legends
NA > Всички =)
The lion doesn't concern himself with the opinion of the sheep.
И аз така искам да се местя,но чакам денят за свободни трансфери,че тея цени за местене ми бъркат в душичката направоWannabe написа:Е бате много ясно че в EUW е 100 пъти по-добре... Веднага се мести в eune е мизерия голямаloolzor написа:Добре ве писна ми вече от ламери братче кви са тия тъпанари смотани в eune.
Преместих се в euw и мога да кажа, че нивото на игра е по-високо от това в eune. Ако има хора в euw, аднете ме - gaimz.
Рядко ми се случва да играя с бг-та и ми е интересно дали има добри играчи. :Д
Рядко ми се случва да играя с бг-та и ми е интересно дали има добри играчи. :Д
аз мога да кажа, че преди време редовно пих с най-добрия лол играч в бг 
тежки нокаути
-
dr_gilotin
КапитанБългария ?IC1101 написа:аз мога да кажа, че преди време редовно пих с най-добрия лол играч в бг
Кой мислиш че е най-добрия и по какво съдиш, че някой е най-добър?
Капитана, да.
Иначе, забравих да кажа "един от най-добрите" 
тежки нокаути
- Alexander Matteo
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Здравейте, аз съм Алекс Матео, коментатор на League of Legends за ESL България, Leagueoflegends-bg.com и организацията MeetYourMakers. В свободното си време се опитвам да подобря донякъде знанията на българските начинаещи и напреднали играчи чрез пояснителни видеота.
Надявам се, въпреки че този пост е явна себереклама, свършената от мен работа да ви е полезна по някакъв начин, било то за Вас или Ваши познати.
Ако по някакъв начин този пост не ви харесва, то държа да отбележа, че приемам критики, предложения и идеи чрез съобщение в Youtube и/или Фейсбук страницата ми. Ако пък съм ви бил полезен, моля подкрепете ме, като харесате и се абонирате за страниците в подписът ми.
Overextending - какво е и как да го избегнем
Youtube | Facebook | Stream
Надявам се, въпреки че този пост е явна себереклама, свършената от мен работа да ви е полезна по някакъв начин, било то за Вас или Ваши познати.
Ако по някакъв начин този пост не ви харесва, то държа да отбележа, че приемам критики, предложения и идеи чрез съобщение в Youtube и/или Фейсбук страницата ми. Ако пък съм ви бил полезен, моля подкрепете ме, като харесате и се абонирате за страниците в подписът ми.
Overextending - какво е и как да го избегнем
Youtube | Facebook | Stream
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
хуехуе

A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
2 words - elo hell
- Alexander Matteo
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
https://www.facebook.com/questions/476575332380025/
Ударете по едно рамо да се запазим в топ 10 на класацията до края на анкетата
Ударете по едно рамо да се запазим в топ 10 на класацията до края на анкетата
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
done, mate!
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Изключително яка игра...
Първата ми версия не ми допадна,но втората е с добро качество !
Youtube канала ни.Абонирайте се за нас !
http://www.youtube.com/user/elitgamebg
http://www.youtube.com/user/elitgamebg
taq igra oshte li ne e falirala?
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай