Софтуер за всичко и за всеки! Четете преди да пишете!
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
- DukeNukem
- Обратна връзка:
Bethrezen написа:Mоже ли лицензен номер за Spyware Doctor 4.0.0.2618? Този от сериалс.св, вече не го приема.
Да ти кажа този който аз ти дадох е еединствения който работи безотказно....
Пробвах с други обаче неще или да сканира и трие вирусите или да ъпдейтва...
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
- Bethrezen
- Обратна връзка:
Интересно - при мен дава че е изтекъл и не го приема пак.Angels Fall First написа:Bethrezen написа:Mоже ли лицензен номер за Spyware Doctor 4.0.0.2618? Този от сериалс.св, вече не го приема.
Да ти кажа този който аз ти дадох е еединствения който работи безотказно....
Пробвах с други обаче неще или да сканира и трие вирусите или да ъпдейтва...
Victims aren't we all?
-
Dare_Devil
Здравеите. Купих си копихси ПС процесор Пентиом 4 на 3,06 гх Рам ДДР2 1ГБ Жидео Гифорс 6200 TurboCache не6то такожа и 160 ГБ хард и като пусна една игра несе4а и кат се поежи дим пу6ек и некжи таки стра6но ми заси4а да кажем Властелина на Пристените заръхтането на краля несе4е и кат гримне една от тия топки и направо ми заси4а вси4ки ефекти ми се4ат, и преи ми варжи добре ама кат доидат некви ефекти ми заси4а а тоя властелин иска 700 мх процесор 128 мб рам и 32 мб жидео немойе да ми сеºе та моляви помогнете ми.
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
Oправи си правописа,4е ми е гадно да го 4ета.Ина4е не знам.Dare_Devil написа:Здравеите. Купих си копихси ПС процесор Пентиом 4 на 3,06 гх Рам ДДР2 1ГБ Жидео Гифорс 6200 TurboCache не6то такожа и 160 ГБ хард и като пусна една игра несе4а и кат се поежи дим пу6ек и некжи таки стра6но ми заси4а да кажем Властелина на Пристените заръхтането на краля несе4е и кат гримне една от тия топки и направо ми заси4а вси4ки ефекти ми се4ат, и преи ми варжи добре ама кат доидат некви ефекти ми заси4а а тоя властелин иска 700 мх процесор 128 мб рам и 32 мб жидео немойе да ми сеºе та моляви помогнете ми.
а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/
http://bulgariansounds.blogspot.com/
-
In Too Deep
- В момента играе: да бед гай
Selteco Alligator Flash Designer v6.0.1.0
Selteco Flash Designer e програма, с която можете да създавате интерактивни Flash-анимации за Вашия уеб-сайт, използвайки повече от 130 налични ефекта, като можете да добавяте картини или звук в WAV и MP3 формат. Програмата е съвместима с всички HTML-редактори.
Лиценз: Shareware
Някакъв номер или крак?
Selteco Flash Designer e програма, с която можете да създавате интерактивни Flash-анимации за Вашия уеб-сайт, използвайки повече от 130 налични ефекта, като можете да добавяте картини или звук в WAV и MP3 формат. Програмата е съвместима с всички HTML-редактори.
Лиценз: Shareware
Някакъв номер или крак?
-
Алминатора
- Обратна връзка:
3D Mark 2005Tracy написа:Moже ли линка за 3DMаrк 2005 и 3DMark 2006,извинявам се,но не ми се търси.
3D Mark 2006
Да попитам.С коя програма мога да конвертна .swf във .avi, НО СЪС ЗВУК!Пробвах няколко, но никога не записва звук
- DukeNukem
- Обратна връзка:
Има една....Flax май беше.featbeast написа:Знаете ли програмка с която мога да си правя ефекти на текст и после да ги запаметявам като гиф? Трябва ми такава програмка например да направи даден текст да се върти например и тем подобни ефекти... . Ако знаете някоя кажете (без Photoshop)
В датата я има с крак.
Прави текстове с ефекти и движещи се.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.