Точно за това си говорим, но не исках после да слушам че съм правeл казуса ad hominem - няма какво да се лъжем, човека има абсолютната тенденция с противоречивите си мнения да се изтъква като много еджи, но в същността си наистина е просто ебати киселяка. А за конкретния случай направо сякаш се прави на малоумен и не може да разбере че артистичното изразяване на някакво усещане не се състои изключително в неотменното буквално придържане към някакви мними канони уж положени от предишните заглавия от поредицата. Ограниченията на графичния енджин в Диабло 1 и 2 са очевидни, като това че са използвали повишен контраст на определени елементи от интерфейса за да привличат вниманието към доста неясните и така или иначе образи може и за времето си да е било напълно в реда на нещата, но сега изглежда просто нелепо. И впрочем макар и реално изобщо да не става въпрос за това, гамата в Диабло 1 е супер убита и крещящо ярките цветове на колбите на фона на сивите пейзажи изглеждат просто смешно и трябва да съм абсолютно малоумен за да си мисля че моля ти се точно това е което определя франчайза.Маце Борко написа:Не е това, Сентри. Ти си вечен киселяк, ловиш се за някакви несъществени неща, оставяш впечатлението, че не си ебал от години и си генерално недоволен от живота. Вечната контра за абсолютни тъпотии и по-важното - вечната контра на места, където няма нужда от контра.
То да беше просто да влизаш да си изказваш мнението, ок, ма не знам стараеш ли се или ти идитва от някакъв вътрешен талант да бъдеш толкова неприятен. Още преди повече от десет години при първите ми постове във форума си те спомням как ентусиазирано си "изказваше мнението", което подозрително много приличаше на някакъв опит да се изсереш върху чуждия ентусиазъм![]()
Така че аре недей ти игра сега на обиден, че на хората им е през кура за киселото ти мнение, което "просто си споделял".
Факт е, че визуално Diablo 4 изглежда много добре, особено за толкова ранна версия, факт е, че ще изглежда по-добре на релийз. Цветовата гама може да не е връщане към основите на Diablo сама по себе си, но това, което в съвременни условия се постига чрез нея и тона, който задава, е точно такова връщане. Diablo 2 може да е била игра с много цветове, но това никога не е правило визията ѝ по-малко "мрачна". Тва е, братленце, оттам нататък колкото и да се обясняваш, все тая.
Бътхърт бригада вика. Ти да не бътхъртна нещо, че си сам в това да говориш тъпотии в момента?
Ебати жалкия опит