Има ли още живи?
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Re: Има ли още живи?
Taa за форумна среща ако някой е навит, ето каква е принципно идеята ми. Наскоро открих, че съществува съвременен еквивалент на компютърен клуб. Нарича се Play Hub (не е платена реклама
) http://playhub.games/. Точно както едно време отиваш плащаш си на шефчето и цъкаш. Но не това ме впечатли толкова, тъй като си имам комп и то доста добър. Мястото предлага две клетки с Oculus Rift VR. И друг път по събития и т.н. съм гледал такъв VR как го играят и ми се стори доста голяма тъпня, та не го бях опитвал. Онзи ден обаче попаднах в Play Hub и реших да опитам. Оказа се че имат играта Serious Sam VR. Беше голям фън. Отдавна не се бях забавлявал толкова. Та препоръчвам го и също така мисля, че би било яко да отидем заедно.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Да, и аз преди няколко дни гледах това нещо "Play Hub". Само кажете кога и съм навит. 
¯\_(ツ)_/ ¯
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Аз те помняQuirk написа:Бре, интересно е да се види форумът жив, след толкова много години.
Иначе в началото се пишех NeO_Zealot, ама се съмнявам някой да ме помни. Не бях много активен, основно лърквах и като виден социопат в младите си години (че и сега) не съм идвал на нито една face2face форумна среща. Но пък аз ви помня всичките. И за няколкото години "активно" лъркване, може да се каже, че съм си формирал част от житейските концепции чрез призмата на форумното общество. Което обяснява доста неща в момента...
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
И аз го помня, даже си бях направил някакъв трол акаунт Trinity_Carrier или нещо такова.
бтв
Дайте глас в анкетата, долу в дясно: http://pcmania.bg/

бтв
Дайте глас в анкетата, долу в дясно: http://pcmania.bg/
¯\_(ツ)_/ ¯
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Гласувах за видео материали - струва ми се най-пълноценния начин да се представи ревю на игра. Хартиените списания им мина времето просто, поне аз не бих седнал да чета.
-
kingcrimson
- NeO_Zealot
В духа на тази нежна, некромантска тема, а и понеже колегата по-горе спомена, че се прехласвам по миналото (с което не съм съгласен, но може би имаме различна дефиниция за "прехласване"), реших да си възстановя първоначалния дигитален облик, с който се появих на бял форумен свят, за първи път, в мекия, Коледен следобед преди 17 години (сега вече се прехласвам).
Аз пък си спомням, че по едно време влезнах в разгорещена форумна "битка" с някакъв тип, а тъкмо си бях измислил нов аватар (на Блейд) и подпис, и им се радвах като малко дете (какъвто съм и бил, де), когато в един момент видях, че този човек ми е направил лек identity theft и троли форума с профил едно към едно с моя. Нямам спомен да съм бил по-гневен през живота си 
Ами.. никът показва съвсем недвусмислено двете неща, по които съм се бил вманиачил по онова време. Като се замисля и до момента стоят така нещатаSerious Sam написа:И аз го помня, даже си бях направил някакъв трол акаунт Trinity_Carrier или нещо такова.![]()
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Ако има някакъв нов проект зад РСМания, нека хората които го правят да излязат с имена и лица, за да им търсим отговорност после.
Защото за да те има през 2018та, трябва да правите всичко от анкетата без хартиеното списание.(при все че се покриват там категориите, ама найсе)
Защото за да те има през 2018та, трябва да правите всичко от анкетата без хартиеното списание.(при все че се покриват там категориите, ама найсе)
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Увиiskam_keri_russell написа:Зелен е, та не се трае.Сандро написа:Не схвана, а
Мисли си че си пасва тук с трайхард лафовете си, но всъщност остава болезнено далеч от целта...
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
не мисля, че беше нечии алтSerious Sam написа:Кой беше Гиро Мекицата?
тежки нокаути
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Грешно си формулирах въпроса.
Имаше един потребител "Гиро Мекицата". Жив ли е, някой познава ли го и т.н.???
Имаше един потребител "Гиро Мекицата". Жив ли е, някой познава ли го и т.н.???
¯\_(ツ)_/ ¯
Абсолютно съм съгласен с Омегата. Хартиеното издание е мираж и не трябва да се влагат ресурси там (не че някой е тръгнал де), всичко друго е добър начин за популяризиране. Сега обаче има и много повече конкуренция.Omega-x написа:Ако има някакъв нов проект зад РСМания, нека хората които го правят да излязат с имена и лица, за да им търсим отговорност после.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Поздрави, Рико! Радвам се за доброто стечение на обстоятелствата!
Според мен е хубаво да има добра геймърска медия, но за да е успешна (и то в бг), съдържанието трябва да е 50% Фортнайт и Майнкрафт, за да могат малките боклуци, дето ги играят тея игри да генерират оборот (гледания, кликове на реклами и т.н.).
Според мен е хубаво да има добра геймърска медия, но за да е успешна (и то в бг), съдържанието трябва да е 50% Фортнайт и Майнкрафт, за да могат малките боклуци, дето ги играят тея игри да генерират оборот (гледания, кликове на реклами и т.н.).
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Не не. Фортнайт хайпа логично спада, а и толкова хора са на тоя влак, че като новак ще си незабележим. Майнкрафт пък е дъното на идиотизма и едва ли някой иска да има взимане даване с 8 годишни фенчета.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )