Като цяло не се въвличам много-много във форумните дискусии, но през годините си ми остана навика да влизам и да оставям по едно-две съобщения дневно. С някои от хората тука с регистрации '02-'06-'07, едва ли не, израснахме заедно тук и както си видял, все още има няколко активни олд скул играчи. Като цяло и средната възраст на форума се покачи стабилно и с няколко изключения темите и обсъжданията са на сравнително добро ниво (каквото и да означава това
Състоянието на списанието в онлайн варианта му не е много добро, но е много интересно как там се зароди второ, отделно community в секциите за коментари под статиите като някои от тия хора почти не влизат във форума. Странно явление.
Засега единствено се радваме, че от РСМ продължават да поддържат форума криво-ляво жив. Не е много ясно какво предстои занапред, защото ако нямаш адблок, може да обърнеш внимание, че рекламни банери няма никакви - сякаш кара на изпарения. От време на време пада за по 1-2 дни... Админи и модератори от едно време няма, а форума го модерира на доброволчески начала Serious Sam.
С две думи, на мен това са ми впечатленията от последните 14 (WTF) години тук. Някакси, с напредването на времето, това място ми стана твърде сантиментално, за да го заеба вече...