https://www.reddit.com/r/movies/comment ... car_crash/
RIP MOTHERFUCKER
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
Re: RIP MOTHERFUCKER
TheChosen1 написа:даджайците
Okay, 2016, it's not funny anymore... 
Rorschach написа:Never compromise. Not even in the face of Armageddon. That's always been the difference between us, Daniel.
Бахти нелепата смърт.
Ще го гледаме за последно в новия Star Trek.
Ще го гледаме за последно в новия Star Trek.
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
btw по някаква мега извратена случайност точно събота вечерта към полунощ по Нова ТВ даваха първия Star Trek на Джей Джей Ейбрамс, където той за сефте играеше Чехов... 
Rorschach написа:Never compromise. Not even in the face of Armageddon. That's always been the difference between us, Daniel.
Точно наскоро водехме спор с приятели дали е добър навик да биеш ръчна абсолютно винаги, щом спреш или само по наклони. Ответната страна смяташе, че би било по-добре да запазим живота на ръчната по-дълъг и да я използваме, само когато е наложително. Другата гледна точка беше, че (както и с мигачите) се създава хубав навик, когато пускаш ръчната винаги, и да не се стига до произшествия като гореспоменатото.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
" but left the SUV in neutral."
Тва не значи ли, че не е вкарал на никаква скорост просто?
Тва не значи ли, че не е вкарал на никаква скорост просто?
Да, именно.
Когато колата е на нулева, може да си се движи без проблеми по наклони. Затова, освен ръчна, когато паркираш, следващото еднакво важно нещо е да я оставиш на скорост, след като я изключиш. Тогава вече няма никакъв шанс да тръгне...
Предполагам, че неговата джипка е била автоматик, но най-вероятно схемата е същата и при автоматиците.
Когато колата е на нулева, може да си се движи без проблеми по наклони. Затова, освен ръчна, когато паркираш, следващото еднакво важно нещо е да я оставиш на скорост, след като я изключиш. Тогава вече няма никакъв шанс да тръгне...
Предполагам, че неговата джипка е била автоматик, но най-вероятно схемата е същата и при автоматиците.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
Да не караш лада, че да залагаш камъни зад гумите
Аз дърпам ръчната единствено като съм паркирал на наклон. Не виждам причина да го правя като няма наклон.
Иначе за инцидента с онзи - да, неутралната при автоматика е като да си изключил от скорост на ръчните. Много нелепа смърт.
Аз дърпам ръчната единствено като съм паркирал на наклон. Не виждам причина да го правя като няма наклон.
Иначе за инцидента с онзи - да, неутралната при автоматика е като да си изключил от скорост на ръчните. Много нелепа смърт.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Не трябва ли аргументът да е
- първо на скорост
- после на ръчна
?
Мен са ме учили да я оставям на скорост и по наклони ръчна, явно из други места в БГ го има без скорост, но на ръчна...![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
- първо на скорост
- после на ръчна
?
Мен са ме учили да я оставям на скорост и по наклони ръчна, явно из други места в БГ го има без скорост, но на ръчна...
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Аз ако паркирам винаги си дърпам ръчната и за пръв път чувам някой да не го прави 
И зимата ли?Der Meister написа:Аз ако паркирам винаги си дърпам ръчната и за пръв път чувам някой да не го прави
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка: