Финален трейлър на Luke Cage с едно мега яко камео накрая.
Целия първи сезон излиза в петъка
![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
Rorschach написа:Never compromise. Not even in the face of Armageddon. That's always been the difference between us, Daniel.
TheChosen1 написа:даджайците
Rorschach написа:Never compromise. Not even in the face of Armageddon. That's always been the difference between us, Daniel.
Sounds legit.They balance a dull lead character in Finn Jones’ Danny Rand with shockingly bland fight scenes, far more boardroom business action than should ever be in a comic book show, and a mild dash of poorly-handled representation of Asian cultures.
To be fair, every one of the Marvel Netflix show’s so far has had problems like these, like brief lapses in characterization or especially their myriad pacing issues. But they all had something to override those issues and ultimately make them compelling to watch: Daredevil brought gritty, beautiful, and intense action; Jessica Jones, a compelling look at female victims of abuse; Luke Cage, an important understanding of African-American culture that is rarely portrayed well in superhero media. Iron Fist brings absolutely nothing fresh to the table, but it still had the same problems anyway, combined with a bizarre yearning to focus itself on the side of Danny Rand that is the son of a billionaire businessman rather than the part where he’s a ninja-punting living weapon.
+1, вече посмъртно няма да отида на MCU филм на кино след като целия франчайз заора стабилно в корпоративния дисни инфантилизъм от Winter Soldier-а насам. при GotG мина номера, при Ant-Man вече вза да ми писва, Civil War и Strange-a вече преляха чашата на сюжетната посредственост и нелепия "хумор". Като гледам какви фемили френли тъпотии ще представляват и трите задаващи се филма мисля да си торентвам филмите и да залагам на сериалите от сега нататък, като имам някакви по-завишени очаквания единствено от GotG 2. А иначе по темата за Thor 3 няма какво да се коментира повече, щом принизяват и Ragnarok, и Planet Hulk комик арките, че и най-солидния си MCU злодей до това... нещо. Въпрос на време е да се изгуби инерцията на франчайза като цяло.The Wolf написа:Първите 20 секунди на тийзъра бяха страхотни, след това за кратко време се показаха наяве доста небивалици. Вероятно третия филм ще е по тъп и от първия. Няколко неща, които веднага се набиват на очи:
-Хела. Абе как са могли да сложат леля Кейт в тази роля, след като от името се предполага, че тя трябва да е дъщерята на Локи? Тя е двойно по стара и си личи въпреки тоновете грим. Отделно като вещица не я бива особено и не съм и голям фен - то не бяха Нарнии, Хобити и Властелини с нейното еднотипно участиеПрав беше баче Стейтъм като отряза Марвел и ги нахрани в едно скорошно интервю с фраза от сорта: Комиксовите филми не ми допадат, защото там баба ми може да ми стане дъщеря, а дядо ми брат без никакво логично обяснение.
- Тор и Локи не съм смятал, че могат да изглеждат по жалки от преди, но... изглеждат![]()
- Всъщност защо и е на Хела да разрушава Асгард, след като Локи вече го владее? Защо не се е показвала досега и дори не е била споменавана?
- Няма ли да има Рагнарок, въпреки че такова е заглавието на филма?
- Локи бива затиснат от чука на Тор в първата част и не може дори да го отлепи от Земята, а Хела го прави същия на пясък с трипръстов натиск![]()
Очаквах повече от завършека на трилогията. Толкова хляб имаше и добре се движеха събитията във втората част с хитрият план на Локи и убийството на Один. Сега той трябваше да е злодея, дори евентуален победител в конфронтация с Тор. Ама нали трябва да радват тийн пиклите и хлапетата и не може да си позволят нещо да се случи с Тор или Локи, ще вадят от гъза си второстепенни викингски богове и ще набутат Хълк и Доктор Стрейндж поради не знам и аз каква смешна причина. На всичко отгоре шансовете да загатнат за Танос във филма се топят, а изглежда и Тор се присъединява към майтапчийско - детинските филми на Марвел, където компания му правят Пазители на Галактиката и Антмен