Препоръчайте телефон

Нещата от живота
Публикувай отговор
Аватар
Nreth

Re: Препоръчайте телефон

Мнение от Nreth »

Някой май го рязаха.Туй че си бедно мангалче обаче е друг въпрос.
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Admiral General Till написа:изкарал си късмет значи
щото от познатите ми почти не останаха с 4, а тези, които още го имат, полудяват колко бавен е. може би новия iOS му идва отгоре и не бачка.
пък и - стъклен телефон, мой. поне екран не си ли сменял?
Нищо не съм сменял. Аз съм човек който си пази вещите. Ако си изпускаш телефона често си взимаш пластмасов и тва е. Ифон искараха и пластмасова C серия. Иначе да, беше бавен с новия iOS 7 ама ся го пооправиха.
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Nreth написа:Някой май го рязаха.Туй че си бедно мангалче обаче е друг въпрос.
vasito, макар и с малко неадекватен език, е прав. Самсунг наистина в момента са едни от най-слабите телефони на пазара (от висок клас) и лежат единствено на маркетинг, потребителска мрежа и хора които си мислят че големина на дисплей е право прпопорционално на качество на телефона (които са много). Казвам го като човек който е минал през iphone 4, galaxy S3 и iphone 5. Баща ми пък има S4, приятелката ми HTC така че имам опит. Самсунг реално е overprice-нат обикновен андроид смартфон изработен с евтини матеряли, евтин хардуер, куп ненужни функционалности и излишно големи дисплей които анихилират батерията и напрактика телефона е почти неизползваем (galaxy С3-ката беше почти невъзможно да ми издържи цял ден средно натоварено ползване, а съм чувал че С4 е по зле даже). Ако ти се дават пари за наистина качествен смарфтон зимаш iPhone, ако не ти се дават взимаш HTC/Nokia и тва е (Nexus нямам наблюдение върху тях, за тва не ги включих). Самсунг просто за мен не фигурира като опция
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

На Нексуса това с батерията беше чисто софтуерен проблем и Гугъл, естествено, вече имат фикс.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Аватар
Nreth

Мнение от Nreth »

Виж Note 3 ;)
Батерията ми държи 2 дена на пестеливия режим
За дисплея няма смисъл да говоря
Място има предостатъчно
Характеристиките са мнoгоо добри
А и игри как се играят на този телефон.Особенно Asphalt 8 и Injustice gods among us.
И какво ви пречи пластмасата?Изведнъж стана много лошо
А нещо за писалката няма ли да кажеш?Друг телефон с подобни функции няма.А и Самсунг на дъното...S5 би постави някакъв рекорд по продажби.
Аватар
vasito

Мнение от vasito »

Eдинствените мангали са тия дето купуват самсунг :wink:
мисля че е плъх
имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки
обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън
Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки
Аватар
Nreth

Мнение от Nreth »

vasito написа:

Eдинствените мангали са тия дето купуват самсунг :wink:

Много ми е интересно какъв ти е телефона.
Аватар
Me

Мнение от Me »

wannabe написа:
vasito, макар и с малко неадекватен език, е прав. Самсунг наистина в момента са едни от най-слабите телефони на пазара (от висок клас) и лежат единствено на маркетинг, потребителска мрежа и хора които си мислят че големина на дисплей е право прпопорционално на качество на телефона (които са много). Казвам го като човек който е минал през iphone 4, galaxy S3 и iphone 5. Баща ми пък има S4, приятелката ми HTC така че имам опит. Самсунг реално е overprice-нат обикновен андроид смартфон изработен с евтини матеряли, евтин хардуер, куп ненужни функционалности и излишно големи дисплей които анихилират батерията и напрактика телефона е почти неизползваем (galaxy С3-ката беше почти невъзможно да ми издържи цял ден средно натоварено ползване, а съм чувал че С4 е по зле даже). Ако ти се дават пари за наистина качествен смарфтон зимаш iPhone, ако не ти се дават взимаш HTC/Nokia и тва е (Nexus нямам наблюдение върху тях, за тва не ги включих). Самсунг просто за мен не фигурира като опция

Толкова глупости на квадратен сантиметър форумна площ не бях чел скоро. :D

wannabe написа:И кое по-точно е глупост

Целият пост.

P.S. Ползваш iPhone, ясно защо.
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

И кое по-точно е глупост
Аватар
Nreth

Мнение от Nreth »

Точно IPhone лежи на стари лаври.Повечето собственици страдат от сляпа лоялност.Има допитвания и др, виж ако искаш- http://goo.gl/OkRJxs
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Абе аре бе глупости. Малко по-нагоре написах как старата ми 4ка, на 4 години работи перфектно. И за 4 години ползване честно казано не помня и веднъж да ми е забивала за разлика от андроида и в частност самсунг който ми забиваше поне веднъж седмично. Лаврите който има са напълно заслужени. Не виждам защо трябва да си сменяш марката телефон при положение че си на 100% доволен от нея. Ако тая статия говори нещо то е именно колко качествен е телефона
Аватар
Nreth

Мнение от Nreth »

Зависи как го използваш.Моят не е забивал никога,а го натоварвам бая.А и какво ти пречат големите дисплеи?
Аватар
vasito

Мнение от vasito »

То и аз като бях по-малък обичах да хейтвам по айфона за да съм различен. Разбираемо е.

Истината си е че колкото тъпите апъл фенове само знаят айфон, същото е и с самсунг феновете. Понеже самсунг бяха първата реална конкуренция на апъл.

Че са овърпрайснати овъпрайснати са. Ама поне като си купиш айфон получаваш премиум излъчване, конструкция, материали и т.н.

Ако искаш най-доброто и от двете - HTC.
мисля че е плъх
имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки
обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън
Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки
Аватар
Nreth

Мнение от Nreth »

Ако искаш да знаеш съм имал IPhone 3(надали си бил роден тогова).IPhone също има хубави качества.ОС е много добре оптимизиран.Камерата е хубава и аудиото,останалото го има и в други телефони.И като се почне с тоз дизайн....колко е велик и др.Аз красиви телефони не търся.Важно е това отвътре а не отвън.
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Начи войната Apple vs. Samsung е водена трилиони пъти и не мисля че има кво повече да се каже. Извода е един - ако поради няква странна причина ти трябва голям и неудобен "телефон" на който може да теглиш торенти, да гледаш филми на 5 инчов дисплей и да си мериш пулса - Самсунг. Ако ти трябва стилен и удобен телефон с който може бързо и надеждно да работиш и комуникираш, както и малко по-високата цената не е проблем за теб - Apple. Аз лично съм от втория тип та никои не може да ме убеди че за мен има по добър телефон от този
Аватар
Nreth

Мнение от Nreth »

Нали знаеш,че ще има такъв тромав "телефон" и от Епъл? http://goo.gl/dlcS3Y
А това с меренето на пулс не е нищо.IPhone 6 ще мери кислорода в кръвтта
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

робуването на марка само заради името е старо и тъпо колкото света и ако продължите тоя чекиджийски спор, ще се ядосам

гледайте различните модели на различните марки, сравнявайте ги като съотношение цена/качество

и може би някой ден ще излезе мислещи хора от вас

айфонът е много як телефон

така и с някои телефони на Самсунг

всички си имат аудиторията

и стига давахте идиотски предложения, щото човекът си каза, че дава до 600 лева за телефон. Какъв Note 3, какви хиляда лева, ебати.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Ами и да има няма да си го взема
Аватар
Nreth

Мнение от Nreth »

Никой нищо не предлага, просто спор.Не робувам на никоя марка,просто не правилно да се плюе без да се знае.
Аватар
Me

Мнение от Me »

Абе що си мислите, че на света съществуват само Apple и Samsung? Ебахти фанатиците сте и на двата фронта.
Публикувай отговор