Gipo написа:Надъхвам се до степен на силна възбуденост като говориш така надъхано.
Само да не изчапаш гащетата.

Gipo написа:Надъхвам се до степен на силна възбуденост като говориш така надъхано.
what if they get me? написа:Днеска изчистих няколко мапа. Добре върви. Сега трупам лайф за битката с Грависиъс. Много ми тегавее с тоя файър демидж - на макс резист съм и пак ме сваля с две магии.
Ма е тегаво как от един момент нататък експ почва да се вдига болезнено бавно. Но това се очакваше - оставили са място за експанжъна, където евентуално ще се чукне тавана
what if they get me? написа:Its me bitches написа:Ся кво пак мрънкаш, разбрахме че ти е трудна играта. Казах ти да следваш гайд.
Прочети ми пак поста и ми кажи къде точно мрънкам.Serious Sam написа:Stiga si mrankal be, razbrahme 4e ti e trudna igrata. Kazah ti da sledva6 gaid.
бате по-безкласов си и от Маркс. Амин.
what if they get me? написа:Намерих някакъв уникален мап и събрах гилдията да го правиме.
Всички измряхме като кучета. :х
what if they get me? написа:Намерих някакъв уникален мап и събрах гилдията да го правиме.
Всички измряхме като кучета. :х
уникален
what if they get me? написа:Аз май ще си взема малко почивка от тая игра, докато не вкарат няколко оправящи пача. Писна ми да умирам по абсурдни начини, при положение че съм на 4к живот и 4.7к броня с пълни резисти.
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
what if they get me? написа:Me написа:Има хора, умирали като мишки с 79% резисти, 8к живот и 20к броня, не се оплаквай.
Обясни ми моля те как се вдига 8к живот.
what if they get me? написа:взех rat's nest за 2 екзалта. Време е да мачкам с рейнджъра
Its me bitches написа:Тая вечер съм на механа
what if they get me? написа:взех rat's nest за 2 екзалта. Време е да мачкам с рейнджъра
what if they get me? написа:опа, Unique Mountain Ledge Map