The Witcher 3
- австриискиа дънер
- В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват
Re: The Witcher 3
Странно, аз я подкарах на ултра(без hairworks) и играта върви много добре и гладко, а видеокартата ми не е нещо специално...
Иначе едниствения ми проблем за сега е боя - всичко доджва прекалено много- дори шибаните кучета, половината от времето бия въздиха въпреки, че е пред мен, а аз като доджвам успяват да ме ударят някак си...
Иначе едниствения ми проблем за сега е боя - всичко доджва прекалено много- дори шибаните кучета, половината от времето бия въздиха въпреки, че е пред мен, а аз като доджвам успяват да ме ударят някак си...
0887152992 - званете тука за персонален фитнес инструктор 5 години опит имам работиа нежно тарифа на тренирофка - 25 лева с ддс
От тая тема разбирам че новия критерии за успех и себеактуализация е да подкарваш на ultra с 1080p.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
И аз играя играта на 1080p ultra с всички коси, козини, зъби, сополи и балончета слюнка по лицата на персонажите, сигурно и рунтавата катерица на трис мериголд ще е яко некст джен ... но въобще не ме интересуват тия неща в играта, а по-скоро си държа шапката да не хвръкне като видя неща като огънатите дървета от вятъра, хвърчащите падащи листа, или момента, в който се отваря портал в стаята и всички книги и хартишляци почват да се засмукват
по-истинско чувство за околната среда не бях усещал в игра май
и диалозите не знам дали са по-груби и вулгарни от преди, но в началната зона няма и от къде да дойде тая вулгарност - все пак разговорите са с някви селяни дето си орат нивата, дейба
но пък като се сбиеш с някой и като почне да си бара чатала и да те таунтва, всичко си идва на мястото
Единственото, което ме притеснява, че ще ме разочарова е това, че всъщност не е толкова open world, колкото я изкарваха. Имаше някви гръмки изказвания, че била по-мащабна от скайрим и т.н. Не знам, ама ми се виждат малко ''сегменчести'' зоните, тип dragon age. Вече колко са ''живи'' и интересни тия зони предстои да видим.
А относно бойната система - еми не ми е дървена на мене, може би щото играя с геймпад. По-скоро са ми дървени моментите, в които се обръщам да луутна нещо и не мога да го нацеля 15 мин, или гмуркането за некой чест с луут, и т.н.
Най-голямата недосмислица за момента е, както някой вече спомена, fall damage-а. Не знам дали е нарочно така, или е бъг, но и стивън хокинг може да направи по-успешен скок от 2 метра височина. Докато нашия мутант супер герой с котешки рефлекси Гералт се чупи като сервиза на майка ти.![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
по-истинско чувство за околната среда не бях усещал в игра май
и диалозите не знам дали са по-груби и вулгарни от преди, но в началната зона няма и от къде да дойде тая вулгарност - все пак разговорите са с някви селяни дето си орат нивата, дейба
но пък като се сбиеш с някой и като почне да си бара чатала и да те таунтва, всичко си идва на мястото
Единственото, което ме притеснява, че ще ме разочарова е това, че всъщност не е толкова open world, колкото я изкарваха. Имаше някви гръмки изказвания, че била по-мащабна от скайрим и т.н. Не знам, ама ми се виждат малко ''сегменчести'' зоните, тип dragon age. Вече колко са ''живи'' и интересни тия зони предстои да видим.
А относно бойната система - еми не ми е дървена на мене, може би щото играя с геймпад. По-скоро са ми дървени моментите, в които се обръщам да луутна нещо и не мога да го нацеля 15 мин, или гмуркането за некой чест с луут, и т.н.
Най-голямата недосмислица за момента е, както някой вече спомена, fall damage-а. Не знам дали е нарочно така, или е бъг, но и стивън хокинг може да направи по-успешен скок от 2 метра височина. Докато нашия мутант супер герой с котешки рефлекси Гералт се чупи като сервиза на майка ти.
джумерки
https://www.youtube.com/watch?v=FMoZKfx1dcw ей ти тема за размисълKirilicata написа:
Леко баце. Няма нужда да се силиш, когато фактите са срещу тебе.MGS GZ я подкарвам на 1080p с 60 кадара в секунда на макс, а тя изглежда 3 пъти по-добре от Уйчъра, така че се съмнявам в мене да е проблема.
Това е най-зле оптимизираната игра от Unity насам, а графиката дори не се оказа това, което рекламираха. Плюс още няколко бъга тук там в първите 2-3 часа на играта ми се струва, че са я ръшвали. Надявам се, че пачовете ще я оправят.
хуьаухаьухьаухьа само факта че сравни тези ДВЕ НАПЪЛНО РАЗЛИЧНИ ИГРИ ПО ГЕЙМПЛЕЙ И ЕНДЖИН ГОВОРИ ЯСНО че нищо не вдяваш от кашони и конзоли И ДА не в тебе е проблема в кашоона ти е проблема ... БЪГОВЕ ??? ДЕ ги видя .. опиши какво е единия бъг каквъ е втория и третия .. само от пръстите сси смучиш .. тия DOWNGRADЕ бяха заради конзолите и накрая само 2 ефекта ги няма в ПЦ версията TEселацията на земята щото ако нямаш 4 титана абсурд .. и динамичните отражения във водата висчко друго си е там .. честно смятах че 970ката ще се задави на 1080п ама върви си на 60 без един дроп... хетъри като теб дето нямат мама и тати пари да им купят кашончета ще се излагаят ... къде вещера къде таз япоснка боза метъл гиър миър !
A това със скока ще го пробвам веднага като се прибера дано оправя нещата че ми писна да лоудвам само заради метър и полвоина скоок и половината ми здраве е чао ...
Кажи на мама и тати да кихнат малко пари за образование вместо кашончета, че едно изречение не ти се разбира. Стига си се излагаял.jenssn написа:хетъри като теб дето нямат мама и тати пари да им купят кашончета ще се излагаят ...
wannabe написа:Кажи на мама и тати да кихнат малко пари за образование вместо кашончета, че едно изречение не ти се разбира. Стига си се излагаял.jenssn написа:хетъри като теб дето нямат мама и тати пари да им купят кашончета ще се излагаят ...
Работя работа в която пиша на перфектна граматика на 3 езика .. мислиш ли че ще си правя труда да ти гледам за спелл грешки или граматика ..това е форуъм за игри ве мои ... аре въз хетърю и си играй смешния метъл шитър която има най най най най най дългата кампания ЕВАААР ! !
- doggymien4o
- В момента играе: Квот фана
Аз съм очарован от играта.
Обикалям си навсякъде, правя всяка странична мисия, вече минах White Orchard зоната и утре продължавам след като императора ми даде мноу важнъ мисиъ нал съ сещати.
А относно оптимизацията - върви мазно както влиза на млада девойка, дет се вика.
По-горе някой беше казал, че му вървяло по-зле от Unity, ще кажа, че проблема е локален, аджеба при него.
Играта кефи и нямам търпение да наеба всички възможни пички
Обикалям си навсякъде, правя всяка странична мисия, вече минах White Orchard зоната и утре продължавам след като императора ми даде мноу важнъ мисиъ нал съ сещати.
А относно оптимизацията - върви мазно както влиза на млада девойка, дет се вика.
По-горе някой беше казал, че му вървяло по-зле от Unity, ще кажа, че проблема е локален, аджеба при него.
Играта кефи и нямам търпение да наеба всички възможни пички
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
...master freakout...
- Kirilicata
- В момента играе: MoneyCrafta
Дъха ми на доска комплексарско мнениеjenssn написа:..
А това дето го постна с Ядосания Санчез въобще не трябва да те приемам насерозно, но айде ще ти отговоря.
Бъговете в първите 2 часа
-Понякога коня се заклещва когато го извикаш
-Понякога след късцена не ти се връща UIто
-Повреме на битки често се случва враговете да седят и да не правят нищо
А това за оптимизация не съм само аз дето се оплаква. Щом компютъра ми е достатъчно силен да подкара по-добре изглеждаща игра, а има пробем с тази, значи смятай.
И по-добре се откажи от игрите и иди на някакви курсове по български. И потърси професионална помощ, защото си личи, че имаш проблеми с нервите
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
- Grim Demise
Нова игра има бъгове, нещо нечувано и невидяно.
Кирилица, яко си зле, честно.
Кирилица, яко си зле, честно.
Chaos is order, yet undeciphered..
- Kirilicata
Прав си, това ги оправдава. Млъквам 
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
- Charcharo
- В момента играе: World of Tanks
Metro Last Light - Обратна връзка:
Kirilicata написа:Прав си, това ги оправдава. Млъквам
Намери такъв вид игра без бъгове...
Върви и на старата бракма при това добре. Оптимизацията е на ниво.
- Kirilicata
Доста сте зле ако оправдавате бъгове. Няма да стигнете много далече в живота ако имате подобен поглед върху всичко. Вместо да изисквате качество вие лапате. Ако бях дал пари за тази игра щях да я върна, въпреки че както казах играта не е лоша.
Оптимизацията е под всякаква критика, но нали е Уйчъра и ние предварително сме си направили мнението, ще ги извиним от всичките им грешки. Нищо, че играта няма нищо общо с първите трейлъри. Това ако беше игра на ЕА или Уби щяшхте да ги изядете с костите.
Чудя си какво ли въобще си губя времето да споря с дванайсет годишни. Връщам се в Общия, тук няма надежда.
Оптимизацията е под всякаква критика, но нали е Уйчъра и ние предварително сме си направили мнението, ще ги извиним от всичките им грешки. Нищо, че играта няма нищо общо с първите трейлъри. Това ако беше игра на ЕА или Уби щяшхте да ги изядете с костите.
Чудя си какво ли въобще си губя времето да споря с дванайсет годишни. Връщам се в Общия, тук няма надежда.
- Charcharo
Значи никакви игри да не купуваме?
Кажи си го така бе човек. Без заобиколки.
Върви на:
4GB RAM, i5 750, ATI HD 5770 OC
Постоянно. Добре. Това е оптимизация.
Тази неоправдана арогантност другаде я отнеси.
Кажи си го така бе човек. Без заобиколки.
Върви на:
4GB RAM, i5 750, ATI HD 5770 OC
Постоянно. Добре. Това е оптимизация.
Тази неоправдана арогантност другаде я отнеси.
- Grim Demise
Кирилицо, както и да ти го обясня, първо ти няма да го разбереш, второ аз само ще си загубя времето, което тия дни въобще не ми достига.Kirilicata написа:Доста сте зле ако оправдавате бъгове. Няма да стигнете много далече в живота ако имате подобен поглед върху всичко. Вместо да изисквате качество вие лапате. Ако бях дал пари за тази игра щях да я върна, въпреки че както казах играта не е лоша.
Първо на първо, ти не си дал пари за играта, съответно нямаш никакво право да мрънкаш за щяло и нещяло, а другият извод който си правя е че даже не си фен на поредицата. Въпросът ми тук е, какво въобще търсиш в тема за игра, която не харесваш?
Ако ще да има още осем хиляди бъга, аз пак ще си я цъкам с кеф и ще свършвам с кофи, защото е шибаният УИТЧЪР, който чаках дълго време. Да, има бъгове, да, нестабилна е, да, крашва през 15 минути. Въпрос на фенове и фенбаза.
ЕА и Уби са утвърдени и доказани геймстудия, които НЯМАТ ПРАВО на грешни и бъгави игри (а от тях видяхме доста, ахъм ахъм.
Върни се по-добре в творческият да си допишеш питката за галактиката.
Chaos is order, yet undeciphered..
1)Значи тук трябва само да я хвалим и обичаме?
2)Аха,значи ако гаджетото ти иска да ти навре дилдо в гъза,ще се навиеш само защото тя ти е гадже?Вярвам ти.Не,наистина ти вярвам
3) Ми то и CDPR нямат право на грешки след две поредни бъгави игри.
4) В CDPR работят 450 служителя.За справка-From Software 227,Naughty Dog 258.Тези студия изкарват перфектни в техническо отношение игри на day one.Количеството не определя качеството.
2)Аха,значи ако гаджетото ти иска да ти навре дилдо в гъза,ще се навиеш само защото тя ти е гадже?Вярвам ти.Не,наистина ти вярвам
3) Ми то и CDPR нямат право на грешки след две поредни бъгави игри.
4) В CDPR работят 450 служителя.За справка-From Software 227,Naughty Dog 258.Тези студия изкарват перфектни в техническо отношение игри на day one.Количеството не определя качеството.
Ебати масивния фейспалм докато чета някои постове.Първо във CDPR не работят 450 човека,даже и на половината на това не са.Второ да се критикува замунда едишън на дадена игра е просто пълен абсурд.Трето,играта няма някакви кой знае какви гейм брейкинг бъгове,че да бъде критикувана по тази част.А за оптимизацията,всички знаем как е-при положение,че колкото играчи има,толкова и конфигурации има,нормално е някой да има проблеми,кофти,да но това е положението.Иначе играта е абсолютен мастърпийс.
- Charcharo
1) Не.Nreth написа:1)Значи тук трябва само да я хвалим и обичаме?
3) Ми то и CDPR нямат право на грешки след две поредни бъгави игри.![]()
2) Странна аналогия.
3) Никой технически не иска да прави грешки.
Witcher 3, за такъв вид игра, е много стабилен.
Навремето какво беше Fallout 3, STALKER и Skyrim...
4) 200 - 250 човека са правили Witcher 3.
Няма такове нещо като перфектни игри. From имат бъгове и то немалко. Пък и са некадърни на PC портовете.
Нито Naughty Dog нито From правят толкова амбициозни (в технологичен аспект) игри.
Няма да правя коментари за тва че работиш и ваще ти купуват компютри шот не ми се занимава.jenssn написа: Работя работа в която пиша на перфектна граматика на 3 езика .. мислиш ли че ще си правя труда да ти гледам за спелл грешки или граматика ..това е форуъм за игри ве мои ... аре въз хетърю и си играй смешния метъл шитър която има най най най най най дългата кампания ЕВАААР ! !
Но да, играта е яко бъгава и тва е факт. За 2ри път ми се налага да релоад-на шот героя ми се заклещва. Но иначе ме зариби яко, добра е доста.
Е тва не е така. Плюс тва ако има дребни бъгчета ок няма проблеми, ама в случая говорим за бъгове които ме карат да релоудвам. Тва не бих го нарекал очаквано от всяка игра.нелегален написа: И какво като има технически проблеми? Това е напълно очаквано за всяка игра, която тепърва излиза.
Иначе не мрънкам, просто потвърждавам че има бъгве, щото имаше спор.
- doggymien4o
- В момента играе: Квот фана
Играта е много добра.
Immersion нивото е доста високо.
За момента се моткам из Velen и правя странични мисии + разучаване на разни тайни и тн.
Мноу ме кефи.
П.П.
Все още не съм секснал никоя.
Immersion нивото е доста високо.
За момента се моткам из Velen и правя странични мисии + разучаване на разни тайни и тн.
Мноу ме кефи.
П.П.
Все още не съм секснал никоя.
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...master freakout...