Watch_Dogs
Re: Watch_Dogs
Искам да ми се покажат тези прилики с АС..Няма по–голям фен на АС от мене и не виждам нищо общо между двете.Паркурът е различен,стелта е различен графиката е различна....
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
е как ве мойNreth написа:Искам да ми се покажат тези прилики с АС..Няма по–голям фен на АС от мене и не виждам нищо общо между двете.Паркурът е различен,стелта е различен графиката е различна....
в AC има паркур
тука е само кур
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Или по-скоро маркетинга...
закво криеш линк на друг сайта във форума и защо никой не може да обясни защо калдата има олигофренски име?

и кво боклук се оказа а мочмета
преди некви месеци видях геймплей от играта и по-точно управлението на колите и как реагират на удар. Беше тотален шит, а щом тая част е шит нормално и осталото да е турбо шит. Нз колко тряя си прост да го видиш тва и пак да преордернеш
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Че не е боклук не е... но и не е онзи хипер мега гига ултра супер дупер хит за който ни хайпваха месеци наред ...kaboom написа:и кво боклук се оказа а мочмета ...

--Gort!Klaatu barada nikto!--
1.Паркутър си прилича най-вече с механиката на тичане, която е абсолютно същата с тази от AC3 и AC4. Разликата е само в някои анимации като прескачане на разни неща за целите на градския терен. Но в това няма лошо, защото това тичане е яко и като движения изглежда по-реално спрямо AC1,2,B,R.Nreth написа:Искам да ми се покажат тези прилики с АС..Няма по–голям фен на АС от мене и не виждам нищо общо между двете.Паркурът е различен,стелта е различен графиката е различна....
2.Реакцията на враговете с жълтата и червената удивителна пак е същата. Както и червените restricted areas. С разликата, че вместо да си сложи качулка, си слага бъфа на лицето.
3.Графиката е много много барнат енджин на AC4 с прибавяни благинки от Far Cry 3 като водата, слънцето (както вече стана ясно).
4.Cover системата е директно взета от SC: Blacklist, както и маркирането на противници.
Взели са готини неща от другите игри, което не е задължително лошо. Но факт ли е, че има явни прилики? Факт е
1 Има малка прилика,но не е голяма и съществена.А и тичането не е паркур.Самият паркур е бая дървен в Watch dogs,докато в АС е къде, къде по-разчупен.
2 Това с реакциите е почти незначително
3 АС4 е 10 пъти по красива от Watch Dogs.Просто виж косите на хората
4 Ъмм говорим за АС
2 Това с реакциите е почти незначително
3 АС4 е 10 пъти по красива от Watch Dogs.Просто виж косите на хората
4 Ъмм говорим за АС
Влизам в оръжеен магазин.
Искам от чичака да си взема гранатомет.
По телевизията ме дават wanted.
Чичака поглежда телевизора.
Поглежда мене.
Бавно посяга с ръката към алармата.
Преди да съм разбрал какво се случва, полицията ме гони и трябва отново да се мятам в морето.
10/10
Искам от чичака да си взема гранатомет.
По телевизията ме дават wanted.
Чичака поглежда телевизора.
Поглежда мене.
Бавно посяга с ръката към алармата.
Преди да съм разбрал какво се случва, полицията ме гони и трябва отново да се мятам в морето.
10/10
Да живеят обективните хора.
http://hategame.com/2014/05/watch-dogs- ... %BA%D1%80/
"След всичките тези фанфари, след начина, по който Ubisoft се биеше в гърдите колко култов нов франчайз ще е тази игра, аз мога да кажа следното – говорим за една кенеф. Но не обикновен, хубав, поддържан такъв. В някой офис например. Не. Говорим за осран и препикан, пластмасов химически кенеф на рок концерт. След завършил рок концерт. Именно това е Watch Dogs в голямата си част.
Може би се престаравам с тези думи? Вероятно е. Но защо пък не? Какво ми пречи на мен да се изказвам хиперболично, при положение, че Ubisoft го правеше в продължение на близо две години вече? Откровено лъжейки за състоянието на крайно недовършената си и бъгава игра…"
"След всичките тези фанфари, след начина, по който Ubisoft се биеше в гърдите колко култов нов франчайз ще е тази игра, аз мога да кажа следното – говорим за една кенеф. Но не обикновен, хубав, поддържан такъв. В някой офис например. Не. Говорим за осран и препикан, пластмасов химически кенеф на рок концерт. След завършил рок концерт. Именно това е Watch Dogs в голямата си част.
Може би се престаравам с тези думи? Вероятно е. Но защо пък не? Какво ми пречи на мен да се изказвам хиперболично, при положение, че Ubisoft го правеше в продължение на близо две години вече? Откровено лъжейки за състоянието на крайно недовършената си и бъгава игра…"
управлението на колите е отвратително е
и неоптимизирана
и сторито съква
overhyped piece of shit
аре коша
wtf и коша даже не я иска
и неоптимизирана
и сторито съква
overhyped piece of shit
аре коша
wtf и коша даже не я иска
Авторът на статията е прав за много неща, макар и да се е престарал малко с хейта. Че играта щеше да бъде прехвалена, това беше ясно от самото начало. Убисофт от години разчитат на мощната си ПР машина и масивните си рекламни кампании. Съгласен съм също с това, че играта е много лош sandbox. Като изключим главната кампания, която е горе-долу ок, повечето странични куестове и мини игри са много глупави и са сложени само за пълнеж, ей така да ги има. Например нямаше нужда от тия асид трипове, шах, покер, стигни от точка А до точка Б, скучен loot итн. Много open world игри се провалят точно заради безинтересните и големи карти. Ето затова например Аркам Сити е един добър пример за сендбокс - там всичко си има собсвена индивидуалност, дребните неща са изпипани, страничните куестовете са интересни. А в Watch Dogs като се наситиш на хакването, остават много малко неща, за които които да обикаляш града с кеф.hyper` написа:Да живеят обективните хора.
Впрочем само на мен ли така ми се струва или Watch Dogs много ми напомня като визия на първото работно заглавие на Splinter Cell: Convction, което не видя бял свят (слава богу)? http://www.youtube.com/watch?v=GzVySazMVeY
абе тука секи път ли треа спим за да се сейфкам ве лодатси ?
щото
ЛАЧ ДОДЖИС ЩЕ БЪДЕ ИНДИЙСКИ ФИЛМ >>> https://www.youtube.com/watch?v=Q4WzeeY2-Ig
съответно моята реакция на това:

щото
Spoiler for :
съответно моята реакция на това:

„Watch Dogs Angry Review“: http://youtu.be/wOISheIuU4k
hyper значи ти можеш да постваш туй чудо,а аз не мога да постна оценките на Murdered,тай ли?
hyper значи ти можеш да постваш туй чудо,а аз не мога да постна оценките на Murdered,тай ли?
Можеш бе. Ама като го направиш 10 пъти некво се зачудва човек.
А да, съвсем забравих, че 90% от песните suck balls. Angry Joe беше нереалистично мек с тва чудо. Как може да ми вика убий дет те гонят, убивам почти всички (и този в хеликоптера да се разкара) и бам подркрепление. И после пак. И като чух за трети път алт ф4 и дори не знам искам ли да я завърша. Някак си не усещам, че изпускам нещо. По-скоро бих врътнал AC3 пак, не се ебавам.
А да, съвсем забравих, че 90% от песните suck balls. Angry Joe беше нереалистично мек с тва чудо. Как може да ми вика убий дет те гонят, убивам почти всички (и този в хеликоптера да се разкара) и бам подркрепление. И после пак. И като чух за трети път алт ф4 и дори не знам искам ли да я завърша. Някак си не усещам, че изпускам нещо. По-скоро бих врътнал AC3 пак, не се ебавам.
Точно два пъти съм го постнал.Един път в темата за "Игрите през седмицата" и във форума.А твоя пост по-горе малко...
А за песните има 2-3 хубави, няколко, които стават като за 2-3 пъти и всичко останало боза.
Angry Joe наистина е по-добре настроен към WD.Оценката на WD е равна на тази за Titanfall.Май нещо му е харесало
А за песните има 2-3 хубави, няколко, които стават като за 2-3 пъти и всичко останало боза.
Angry Joe наистина е по-добре настроен към WD.Оценката на WD е равна на тази за Titanfall.Май нещо му е харесало
Шото не видях да отговори. Или съм изпуснал?
Ебаси работата. Тоя сайт за сефте го виждам и съм впечатлен от него. Радвам се че има останали хора, като пишещите в тоя сайт, които използват главите си. Някои неща там, все едно аз съм ги писал. Примерно това http://hategame.com/2013/07/%D0%BF%D1%8 ... BC-%D1%81/hyper` написа:Да живеят обективните хора.
Чудя се, да не влизал в PCM и да ми е чел постовете на тема Thе Last of Us, някои изречения са дословно същите