Watch_Dogs

Игри за PC
Аватар
Nreth

Re: Watch_Dogs

Мнение от Nreth »

Искам да ми се покажат тези прилики с АС..Няма по–голям фен на АС от мене и не виждам нищо общо между двете.Паркурът е различен,стелта е различен графиката е различна....
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Nreth написа:Искам да ми се покажат тези прилики с АС..Няма по–голям фен на АС от мене и не виждам нищо общо между двете.Паркурът е различен,стелта е различен графиката е различна....
е как ве мой
в AC има паркур
тука е само кур
:wink:
:wink:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Nreth

Мнение от Nreth »

http://goo.gl/XRcwUf
Пре-ордърите вършат чудеса :D
Аватар
Balerion

Мнение от Balerion »

Или по-скоро маркетинга...
Аватар
hyper'

Мнение от hyper' »

закво криеш линк на друг сайта във форума и защо никой не може да обясни защо калдата има олигофренски име?

:?
Аватар
kaboom
В момента играе: С пъпа на баба ти

Мнение от kaboom »

и кво боклук се оказа а мочмета :lol: преди некви месеци видях геймплей от играта и по-точно управлението на колите и как реагират на удар. Беше тотален шит, а щом тая част е шит нормално и осталото да е турбо шит. Нз колко тряя си прост да го видиш тва и пак да преордернеш
-Stormrаge-
Обратна връзка:

Мнение от -Stormrаge- »

kaboom написа:и кво боклук се оказа а мочмета ...
Че не е боклук не е... но и не е онзи хипер мега гига ултра супер дупер хит за който ни хайпваха месеци наред ...
Изображение
--Gort!Klaatu barada nikto!--
Аватар
bushido

Мнение от bushido »

Nreth написа:Искам да ми се покажат тези прилики с АС..Няма по–голям фен на АС от мене и не виждам нищо общо между двете.Паркурът е различен,стелта е различен графиката е различна....
1.Паркутър си прилича най-вече с механиката на тичане, която е абсолютно същата с тази от AC3 и AC4. Разликата е само в някои анимации като прескачане на разни неща за целите на градския терен. Но в това няма лошо, защото това тичане е яко и като движения изглежда по-реално спрямо AC1,2,B,R.
2.Реакцията на враговете с жълтата и червената удивителна пак е същата. Както и червените restricted areas. С разликата, че вместо да си сложи качулка, си слага бъфа на лицето.
3.Графиката е много много барнат енджин на AC4 с прибавяни благинки от Far Cry 3 като водата, слънцето (както вече стана ясно).
4.Cover системата е директно взета от SC: Blacklist, както и маркирането на противници.

Взели са готини неща от другите игри, което не е задължително лошо. Но факт ли е, че има явни прилики? Факт е :)
Аватар
Nreth

Мнение от Nreth »

1 Има малка прилика,но не е голяма и съществена.А и тичането не е паркур.Самият паркур е бая дървен в Watch dogs,докато в АС е къде, къде по-разчупен.
2 Това с реакциите е почти незначително
3 АС4 е 10 пъти по красива от Watch Dogs.Просто виж косите на хората
4 Ъмм говорим за АС
Аватар
Труповоз

Мнение от Труповоз »

Влизам в оръжеен магазин.
Искам от чичака да си взема гранатомет.
По телевизията ме дават wanted.
Чичака поглежда телевизора.
Поглежда мене.
Бавно посяга с ръката към алармата.
Преди да съм разбрал какво се случва, полицията ме гони и трябва отново да се мятам в морето.

10/10
Аватар
hyper'

Мнение от hyper' »

Да живеят обективните хора.
http://hategame.com/2014/05/watch-dogs- ... %BA%D1%80/

"След всичките тези фанфари, след начина, по който Ubisoft се биеше в гърдите колко култов нов франчайз ще е тази игра, аз мога да кажа следното – говорим за една кенеф. Но не обикновен, хубав, поддържан такъв. В някой офис например. Не. Говорим за осран и препикан, пластмасов химически кенеф на рок концерт. След завършил рок концерт. Именно това е Watch Dogs в голямата си част.
Може би се престаравам с тези думи? Вероятно е. Но защо пък не? Какво ми пречи на мен да се изказвам хиперболично, при положение, че Ubisoft го правеше в продължение на близо две години вече? Откровено лъжейки за състоянието на крайно недовършената си и бъгава игра…"
bai vasil
Обратна връзка:

Мнение от bai vasil »

управлението на колите е отвратително е
и неоптимизирана
и сторито съква
overhyped piece of shit
аре коша
wtf и коша даже не я иска
Аватар
bushido

Мнение от bushido »

hyper` написа:Да живеят обективните хора.
Авторът на статията е прав за много неща, макар и да се е престарал малко с хейта. Че играта щеше да бъде прехвалена, това беше ясно от самото начало. Убисофт от години разчитат на мощната си ПР машина и масивните си рекламни кампании. Съгласен съм също с това, че играта е много лош sandbox. Като изключим главната кампания, която е горе-долу ок, повечето странични куестове и мини игри са много глупави и са сложени само за пълнеж, ей така да ги има. Например нямаше нужда от тия асид трипове, шах, покер, стигни от точка А до точка Б, скучен loot итн. Много open world игри се провалят точно заради безинтересните и големи карти. Ето затова например Аркам Сити е един добър пример за сендбокс - там всичко си има собсвена индивидуалност, дребните неща са изпипани, страничните куестовете са интересни. А в Watch Dogs като се наситиш на хакването, остават много малко неща, за които които да обикаляш града с кеф.

Впрочем само на мен ли така ми се струва или Watch Dogs много ми напомня като визия на първото работно заглавие на Splinter Cell: Convction, което не видя бял свят (слава богу)? http://www.youtube.com/watch?v=GzVySazMVeY
Аватар
hyper'

Мнение от hyper' »

абе тука секи път ли треа спим за да се сейфкам ве лодатси ?
щото
Spoiler for :
Изображение
ЛАЧ ДОДЖИС ЩЕ БЪДЕ ИНДИЙСКИ ФИЛМ >>> https://www.youtube.com/watch?v=Q4WzeeY2-Ig

съответно моята реакция на това:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Аватар
Nreth

Мнение от Nreth »

„Watch Dogs Angry Review“: http://youtu.be/wOISheIuU4k
hyper значи ти можеш да постваш туй чудо,а аз не мога да постна оценките на Murdered,тай ли?
Аватар
hyper'

Мнение от hyper' »

Можеш бе. Ама като го направиш 10 пъти некво се зачудва човек.

А да, съвсем забравих, че 90% от песните suck balls. Angry Joe беше нереалистично мек с тва чудо. Как може да ми вика убий дет те гонят, убивам почти всички (и този в хеликоптера да се разкара) и бам подркрепление. И после пак. И като чух за трети път алт ф4 и дори не знам искам ли да я завърша. Някак си не усещам, че изпускам нещо. По-скоро бих врътнал AC3 пак, не се ебавам.
Аватар
Nreth

Мнение от Nreth »

Точно два пъти съм го постнал.Един път в темата за "Игрите през седмицата" и във форума.А твоя пост по-горе малко...
А за песните има 2-3 хубави, няколко, които стават като за 2-3 пъти и всичко останало боза.
Angry Joe наистина е по-добре настроен към WD.Оценката на WD е равна на тази за Titanfall.Май нещо му е харесало
Аватар
hyper'

Мнение от hyper' »

Шото не видях да отговори. Или съм изпуснал?
vanmx

Мнение от vanmx »

hyper` написа:Да живеят обективните хора.
Ебаси работата. Тоя сайт за сефте го виждам и съм впечатлен от него. Радвам се че има останали хора, като пишещите в тоя сайт, които използват главите си. Някои неща там, все едно аз съм ги писал. Примерно това http://hategame.com/2013/07/%D0%BF%D1%8 ... BC-%D1%81/

Чудя се, да не влизал в PCM и да ми е чел постовете на тема Thе Last of Us, някои изречения са дословно същите :D
Аватар
hyper'

Мнение от hyper' »

Публикувай отговор