Абе няма много хора на тротоаритеvenenum написа:Най-детайлния поглед върху играта до който успях да се докопам.
immersion destroyed
Абе няма много хора на тротоаритеvenenum написа:Най-детайлния поглед върху играта до който успях да се докопам.
Понякога е добре да се махат излишни работи.moroel написа:Оказва се, че бая неща са орязали поляците-няма да има tech клас, няма да има кустомизации по колите, няма да има и кът сцени, сега последно четох, че бягането по стените е отпаднало и то+разни дреболии. Не следя изкъсо играта ама тези неща+няколкото отлагания показват, че май бая зор са видели девовете...
Съгласен съм с теб. Всъщност на мен не ме бъркаше въобще, просто, ами, не знам и аз какво искаш да напиша. Нещо като алегория.Императора написа:+1001Труповоз написа: Иначе от месеци продължавам да съм изумен как около тая ок игра се вдига егати култа. Нито първото, нито второто, нито това, нито шестнадесетото демо няма да потвърдят възхвалите дето хората си измислиха.
Това е гарантирано.Труповоз написа:и в същото време задължителния момент на истинско rpg, където осъзнаваш че билда ти е отвратителен за ситуацията и ще папаш 'уй, ще е поднесен по-нежно и ще дава възможности за изобретателност.
---
moroel написа:Оказва се, че бая неща са орязали поляците-няма да има tech клас, няма да има кустомизации по колите, няма да има и кът сцени, сега последно четох, че бягането по стените е отпаднало и то+разни дреболии.
"tech class" предполагам значи керъктъра ти да е някво теки, което си служи с много джаджи?
кустомизациите по колите е добре че го няма.
"Няма да има и кът сцени" - нещо не си прочел правилно според мен. Ако ТОВА го няма, то какво ЩЕ ИМА ? О_о
бягането по стените отпаднало - предполагам че присъствието му и без това е било само с цел "техническо упражнение с енджина" и е нямало практическо приложение в самия геймплей, особено такъв, който да спомага за минаването на разни куестове или минаването на milestones в историята.
...
бе, като цяло цялото това инфо тряа да се възприеме с доста едра щипка сол...
много е възможно да е част като някаква дезинформационна кампания, която да е като опит за атака срещу CDPR от конкуренти...
... прекалено скандално е всичко това, за да може да се възприеме като 100% истина.
---
1во) какво ще рече "три кнопки" ?Jotaro97 написа: "Ah, the wall-running" Pears said. "That is something that we removed due to design reasons..."
Това почти винаги означава, че парите не са достигнали. Или май беше, когато пишат "artistic choice"? Имало интервю със създателите на Human Revolution, където оня пита защо края на играта е три кнопки те отговарят, че така го бяха решили "for artistic reasons".
2ро) както обикновено младостта и неопитността ти те предават в оценките, които правиш.
Толкова базов и прост геймплей елемент като "wall-running" няма как да е "скъп".
ето какво написах към moroel:
тук наистина става дума за "design reasons" и artistic choice.предполагам че присъствието му и без това е било само с цел "техническо упражнение с енджина" и е нямало практическо приложение в самия геймплей, особено такъв, който да спомага за минаването на разни куестове или минаването на milestones в историята.
Най-вероятно се е случило че CDPR са преценили че wall-runningа пречи на някоя друга механика и/или обърква ненужно енджина в дадени ситуации.
Това ПЛЮС че механиката е най-вече козметична и няма да влияе на куестовете / историята / прогреса в играта,
тъй като вече ще е компенсирана от някакъв augmentation по тялото ти, например, който ще ти позволява да прескачаш препятствия без да се нуждаеш от wall-running.
ME3 копира тази част точно от Human Revolutions.Jotaro97 написа:
В края на Human Revolution имаш възможността да натиснеш един от три бутона и ти пуска някакво slide-show-о. Питаха създатели защо така и те отговорили, че това е било артистично решени, а видимо е липса на пари. Даже малко напомня на Mass Effect 3.
Баси. Даже тематиката им е сходна. Огментирани човеци срещу обиконеви хора - синтезирани същества срещу естествени животниCapo написа:ME3 копира тази част точно от Human Revolutions.Jotaro97 написа:
В края на Human Revolution имаш възможността да натиснеш един от три бутона и ти пуска някакво slide-show-о. Питаха създатели защо така и те отговорили, че това е било артистично решени, а видимо е липса на пари. Даже малко напомня на Mass Effect 3.
Контрирах ти аргумента и вярно, че е офф топик, но все пак мисля, че е правилен отговор.Императора написа:@Presator - грешна тема, брат.
Щях да пиша "тази игра не беше ли първо доста популярна в TW3 и самите фенове искаха да има пълна/ самостоятелна версия?", но Tranquil ме изпревари, и съм напълно съгласен с казаното от него.Sentry написа:Gwent им е първото нещо, което ми се струва, че го направиха почти изцяло за пари, но не мога да съм сигурен.
TheChosen1 написа:даджайците
Ми playerbase-a на подобен тип игри винаги е значително по-висок на мобилни платформи. Самите игри (и тук главно визирам Hearthstone, Shadowverse, YuGiOH и още 1 милион CCG-та с аниме визияИмператора написа: Само не разбрах какво точно се опита да изтъкне накрая като спомена играта с карти на Riot и това коя компания за какви платформи си е изкарвала игрите.
Това не е атака, просто наистина не можах да разбера какво изтъква.
ми, лично не смятам че high effort и преизползване на asset-и са взаимоизключващи се; в крайна сметка ако можеш да реконтектуализираш/преработиш модели, текстури, звуци и тн, го правиш; пестенето на време и пренасочване на усилия където са най-нужни са ключови в тая индустрия . С изключение на някои малки инди dev-ове, почти няма студия, които да не си рециклират кода в някаква степен през различни франчайзи, освен ако няма някаква коренна промяна в жанр, art style и тн.Sentry написа:...