mrsbadtrip написа:ерик, само ще ти кажа, че съм отговорила сдържано и по темата. а причините, по които ми се дразниш, са крайно нездравословни и по-скоро ме забавляват, отколкото ми ангажират вниманието. ако ме искаш вън - има си начин, цъкаш бутончето "враг" и не ме виждаш, а междувременно не обобщавай мнението на "форума".
Олеле, на невръстната пикла вниманието...
Момиченце, това което ти написах беше
съвет. Не съм седнал да рейджам по теб блъскайки по клавиатурата с препотено чело, та дори да споменеш рамките на здравословното.
Обобщавам мнението на форума? Щото това, което за първи път чу от мен, не си го чувала преди от други? Виж сега, ТОВА е мнението на форума. Изключенията са тези, които ше се впечатлят от невръстната ти "скандалност", щото са достатъчно жалки че да се опипват преди лягане мислейки си за теб единствено щото си се родила от противоположния пол. Не обратното. Ако този извод не си направи до момента, предизвикваш съжаление у мен, да знаеш.
Да ти го кажа накратко - никой не те харесва, цял живот си духала на нещастници, и това няма да се промени, но поне спри да си вярваш че си интересна като го правиш.
Извинявай, не целя да злобея на гърба ти, но това ще получиш като ми се държиш надменно. Аз съм арогантен, забравяш.

a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК