Струята вагинален сок

Нещата от живота
Публикувай отговор
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Re: Струята вагинален сок

Мнение от The Grim Reaper »

mrsbadtrip написа: едит: съгласете се, че и аз имам право да се наслаждавам на форума, аре престанете вече
NEIN

tits or izlez

Алмито нещо мн често почна да използва на Пени лафовете. Кво ве Алминаторче, Пендела ти е модел на поведение, нещо? Искаш да станеш като него като пораснеш? А да му лапнеш пишката искаш ли :?: :oops:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
- Алминатора -

Мнение от - Алминатора - »

искаш ли да бъда тихичък когато ми залееш чата със проблемите си и нужда от съвет
Не, Дидко! :oops: :lovve:

Алмито нещо мн често почна да използва на Пени лафовете.
'

Само дето тия лафове не съм ги видял от Пени, а от дотата :D
САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ

Все аркадаши сме...!
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

Едната drama queen attention whore седи и обяснява как лизането на пичка било съвършено, секаш е върховното постижение в човешкия живот към което всеки тряя се стреми,
а другия ретард ми обяснява как бил научил някви лафове от дотата.

Тука освен с пачи се напълни и с олигофрени, които са дразнещо незабавни и форума пак взе да изтъпява.

Дидке, душа, каквито и пуберски драматични простотии да са ти в главата, време ти е да проумееш, че, как да ти кажа, генералната популация никак не се интересува, и всяка тебеподобна пикла трябва да го осъзнае, и сама да се осъзнае, желателно преди да навърши 18 годинки. Тези които не го направят принципно са доста... социално неприемливи, за да не кажа тъпи, олигофренясали путки. Разбери и че си с известна цифра годинки под средната форумна възраст, и малко по-големите от теб, че даже и всички пълнолетни наоколо не са ти на училищния акъл, и не се интересуват от премеждията ти в даскало и желанието ти да изявиш публично юношеското си "декадентство". Ако държиш демонстративно да начешеш пуберските си увлечения, бягай в Рамбо 13, щото тук с това поведение дразниш точно толкова колкото дразнеше с присъствието си и преди години. Така че вземи се осъзнай и се дръж малко на ниво, недей ми обяснява за философията на съвършенството на кунилингуса, щото ми стана изненадващо дразнеща изведнъж. А кой как ми смуче мръвката и колко старание влагам с ченето си е единствено моя работа. Разбрахме ли се, хлапе?
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Pennywise
Latinica

Мнение от Pennywise »

mrsbadtrip написа:
Джунейд написа:зегерки :devious:
ше обясниш ли тва какво е :oops:

Алми, аре стига бе, фейк профил ли искаш да си правя, за да говоря същите неща, но да не съм атеншън хор, просто щото съм аз? :roll:

едит: съгласете се, че и аз имам право да се наслаждавам на форума, аре престанете вече

abe ei ellen degeneres, nedei piska

almi i ti me kefish
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Аватар
Away^^

Мнение от Away^^ »

vidqh alminatora i gumnai zad edna djamiq
puskaha si ezici, a kato se naceluvaha gunai izkreshtq "alah e velik"
Маце Борко
В момента играе: Пойдохме нахуй

Мнение от Маце Борко »

Изображение
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

mrsbadtrip написа:мисля, че стана ясно отдавна дали 'лижа пички'
доста е епично и искам да го увековеча
Аватар
mrsbadtrip
В момента играе: call of duty 4, skyrim, worms, sims, psp3, frogger, wow and nfs

Мнение от mrsbadtrip »

ерик, само ще ти кажа, че съм отговорила сдържано и по темата. а причините, по които ми се дразниш, са крайно нездравословни и по-скоро ме забавляват, отколкото ми ангажират вниманието. ако ме искаш вън - има си начин, цъкаш бутончето "враг" и не ме виждаш, а междувременно не обобщавай мнението на "форума".
hep sonunda kendimi vurdum.
Аватар
- Алминатора -

Мнение от - Алминатора - »

mrsbadtrip написа:ерик, само ще ти кажа, че съм отговорила сдържано и по темата. а причините, по които ми се дразниш, са крайно нездравословни и по-скоро ме забавляват, отколкото ми ангажират вниманието. ако ме искаш вън - има си начин, цъкаш бутончето "враг" и не ме виждаш, а междувременно не обобщавай мнението на "форума".
sad
САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ

Все аркадаши сме...!
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

mrsbadtrip написа:ерик, само ще ти кажа, че съм отговорила сдържано и по темата. а причините, по които ми се дразниш, са крайно нездравословни и по-скоро ме забавляват, отколкото ми ангажират вниманието. ако ме искаш вън - има си начин, цъкаш бутончето "враг" и не ме виждаш, а междувременно не обобщавай мнението на "форума".
Олеле, на невръстната пикла вниманието... :lol:
Момиченце, това което ти написах беше съвет. Не съм седнал да рейджам по теб блъскайки по клавиатурата с препотено чело, та дори да споменеш рамките на здравословното.
Обобщавам мнението на форума? Щото това, което за първи път чу от мен, не си го чувала преди от други? Виж сега, ТОВА е мнението на форума. Изключенията са тези, които ше се впечатлят от невръстната ти "скандалност", щото са достатъчно жалки че да се опипват преди лягане мислейки си за теб единствено щото си се родила от противоположния пол. Не обратното. Ако този извод не си направи до момента, предизвикваш съжаление у мен, да знаеш. :(

Да ти го кажа накратко - никой не те харесва, цял живот си духала на нещастници, и това няма да се промени, но поне спри да си вярваш че си интересна като го правиш.
Извинявай, не целя да злобея на гърба ти, но това ще получиш като ми се държиш надменно. Аз съм арогантен, забравяш. :lol:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
->Изход<-

Мнение от ->Изход<- »

регистрация от 28 декември и 150 поста
вие сериозно ли му отговаряте на тоя тролски алт :shock:
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Мr.Anderson

Мнение от Мr.Anderson »

Малко ми е смешно как й се обясняваш, а дължината на постовете, с които го правиш. :lol:
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

Brick Top написа:Малко ми е смешно как й се обясняваш, а дължината на постовете, с които го правиш. :lol:
За мен е удоволствие да псувам изразително вместо да изнасилвам учебниците за утрешните си 2 контролни. :lol:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
бисквитка

Мнение от бисквитка »

Сигурно си е дости кофти тръпка, човек да си мисли, че някой може да се държи надменно в подобен форум.

Иначе, на който му се лиже, ще лиже.
На който му се лапа, ще лапа.
I love a Scotch that’s old enough to order its own Scotch.
Ернестин

Мнение от Ернестин »

................................................................
Аватар
Admiral General Hurf
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo

Мнение от Admiral General Hurf »

Ебаси цирка.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Sick boy

Мнение от Sick boy »

Хубаво е да влезеш у форумово и да видиш , че нищо не се е променило. По темата когато си там долу не искаш женските части да имат вкус на сладолед ... цялото нещо си е комплексно. Не е задължително да ти харесва , но мамка му вкарай малко усърдие за човека , който преди това (предполагам от написаното до сега) е поел в устата си грозния ти чеп. Не съм пробвал ама едва ли и куровете имат вкус на медец и плодове.
So guys eat your ladies right ... щото ако не го правите ше си намерят някой , който да го прави вместо вас .
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Deprivd
Обратна връзка:

Мнение от Deprivd »

бисквитка написа:Сигурно си е дости кофти тръпка, човек да си мисли, че някой може да се държи надменно в подобен форум.

Иначе, на който му се лиже, ще лиже.
На който му се лапа, ще лапа.

На теб лапа ли ти се?
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
Аватар
човек

Мнение от човек »

Sick boy написа:Хубаво e да влезеш у форумово и да видиш , че нищо не се е променило. По темата когато си там долу не искаш женските части да имат вкус на сладолед ... цялото нещо си е комплексно. Не е задължително да ти харесва , но мамка му вкарай малко усърдие за човека , който преди това (предполагам от написаното до сега) е поел в устата си грозния ти чеп. Не съм пробвал ама едва ли и куровете имат вкус на медец и плодове.
So guys eat your ladies right ... щото ако не го правите ше си намерят някой , който да го прави вместо вас .
vanmx

Мнение от vanmx »

djokera написа:
Sick boy написа:Хубаво e да влезеш у форумово и да видиш , че нищо не се е променило. По темата когато си там долу не искаш женските части да имат вкус на сладолед ... цялото нещо си е комплексно. Не е задължително да ти харесва , но мамка му вкарай малко усърдие за човека , който преди това (предполагам от написаното до сега) е поел в устата си грозния ти чеп. Не съм пробвал ама едва ли и куровете имат вкус на медец и плодове.
Теб май много те кефи да вадиш думи от контекста :D
Публикувай отговор