фо шоJohn-117 написа:И който загуби, приятелите ти в PSN ще го игнорират завинаги.Harcort написа:Аз мога да ги пробвам на Killzone 3 защото там съм много добър и се съмнявам да изкарат играч поне на половина да е на мойте умения и способности!
Какво ви е мнението за ForPlay?
Re: Какво ви е мнението за ForPlay?
m3ssi4h Аре де путко. Куейк ли искаш аре да те видиме на куейк или пък на дуум по класическо от дуум нема да намериш. Но се съмнявам, че ще имаш смелост да играеш срещу мен понеже съм убеден в путкенската ти натура все пак си форгей фен. Иначе и на куейк 1 ако искаш ще играеме нп.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Не можах да издържа и си взех ром с чай и самотен ще консумирам таз блажена отвара.
И в двата форума може да се прочете нещо интересно. Ама съм свикнал вече с PCM идиотската атмосфера, трудно ще свикна там 
Само да ви уведомим, че сътворихте най-малоумната тема от години насам. Ама така е като се съберат утайките на двата форума... (iddqd почетно изключение, щото си има стил и не се занимава с 4чанските глупости и меме-та дето са еба си епидемията у форплея явно...)
"A fool sees not the same tree a wise man sees"
--William Blake
--William Blake
Между другото и аз това забелязах. Мислех си че тук попрекаляваме с меметата и 4чанските простотии, но като видях там че всеки втори пост е някакъв "хитроумен" гиф или картинка, осъзнах че тук сме си добре 
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Да бе те не се спряха с разни гифчета и снимчици.
Поне не ги слагайте на всеки 2-ри пост.
Поне не ги слагайте на всеки 2-ри пост.
мисля че е плъх
имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки
обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън
Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки
имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки
обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън
Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки
- thewhitestig
Като че ли, всяко тяхно мнение е за увеличаване на post cout-a. Целият им форум е един огромен чат тип TeenProblem.
btw въпреки, че с идяд рядко се съгласявам, тука има от мене едно евала, за истините които каза. Сайта им не работи, не може да стъпи и на малкия пръст на PCM по посещаемост, а форума им е толкова оживен щото са се събрали 20-30 спамера които са по цял ден налиния.
Хранеха ни чата..пффф я да бягат, поне не форума ни е чата.
btw въпреки, че с идяд рядко се съгласявам, тука има от мене едно евала, за истините които каза. Сайта им не работи, не може да стъпи и на малкия пръст на PCM по посещаемост, а форума им е толкова оживен щото са се събрали 20-30 спамера които са по цял ден налиния.
Хранеха ни чата..пффф я да бягат, поне не форума ни е чата.
- Kirilicata2012
- В момента играе: 4chan
PC Mania= 4chan
ForPl(g)ay= Reddit
Тея от ФорГей още се смеят на някви лафчета дето целия свят от години ги е забравил. Супер сайт ако искаш да Rage-неш едно хубаво.
ForPl(g)ay= Reddit
Тея от ФорГей още се смеят на някви лафчета дето целия свят от години ги е забравил. Супер сайт ако искаш да Rage-неш едно хубаво.
Im back 
Глупавички сте - само продължавате да им давате материал за подигравки с глупавите си постове ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
- thewhitestig
На тях и без това всеки пост им е със смеещи се емоушънки. Толко им стига IQ. Нормално, като повечето там са на 14 макс.
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Добре бе, аре да се спреш вече.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Kirilicata2012
ФорГей е свърталище на един и същ тип хора. Те са онова момче от класа, което няма много добри социални възможности. Ще го наречеме Тими. Тими постояно хвърля тъпи шеги повреме на час, с цел да се прави на интересен. Това обикновено са жалки опити от страна на Тими, да имитира на тези, който наистина са забавни. Естествено останалата част от класа не намира Тими за смешен и ме лепва позьор. Той обаче си мисли, че ако повтаря хиляда пъти едно и също нещо, то ще стане смешно и затова продължава. Най-накрая едно от мочетата в класа не издържа и му го казва в очите. Тими обаче е прекалено задръстен за да отвърне на затапката и започва да спами UMAD? UJELLY, като по този начин затвърждава мнението на останалите, че той е пълен малоумник.
Im back 
+1Kirilicata2012 написа:ФорГей е свърталище на един и същ тип хора. Те са онова момче от класа, което няма много добри социални възможности. Ще го наречеме Тими. Тими постояно хвърля тъпи шеги повреме на час, с цел да се прави на интересен. Това обикновено са жалки опити от страна на Тими, да имитира на тези, който наистина са забавни. Естествено останалата част от класа не намира Тими за смешен и ме лепва позьор. Той обаче си мисли, че ако повтаря хиляда пъти едно и също нещо, то ще стане смешно и затова продължава. Най-накрая едно от мочетата в класа не издържа и му го казва в очите. Тими обаче е прекалено задръстен за да отвърне на затапката и започва да спами UMAD? UJELLY, като по този начин затвърждава мнението на останалите, че той е пълен малоумник.
А Тими ти си го измисляш? Защото не съм го виждал там. Ако си го измислил значи просто нямам думи
PCM защитават умрелият си сайт/ списание, колко сладко
Много интересни "хрумки" намирам в тази тема
Иддяде, давай надъхан, казвай час/ дата and stuff и да те видим на UTIII. Да не рейджкуитнеш само, готин
Не се тревожете, аз с нетърпение си чакам септември или когато там ще пуснат новият им сайт, за да може тук да си пишат 12 годишни олигофрени, пускащи "нов сержер за ЛоЛ/ Диабло/ МУ"
Аааа и да не забравя епиката:
Нищо не е поствал, особено пък за японки "серящи и драйфащи" отгоре. Фейл си гейче
Много интересни "хрумки" намирам в тази тема
Иддяде, давай надъхан, казвай час/ дата and stuff и да те видим на UTIII. Да не рейджкуитнеш само, готин
Не се тревожете, аз с нетърпение си чакам септември или когато там ще пуснат новият им сайт, за да може тук да си пишат 12 годишни олигофрени, пускащи "нов сержер за ЛоЛ/ Диабло/ МУ"
Аааа и да не забравя епиката:
Не си и помисляите за форумна воина, да не пускам ядрените бонби.
Че освен на 3д мая съ писал код и на други сложни приожения и мога да ви хакна за секунда
Джунейд написа: За мустака не знам, ама Брейн със сигурност е намерил идеалната трибуна да си поства японките дето си серат и драйфат отгоре![]()
Нищо не е поствал, особено пък за японки "серящи и драйфащи" отгоре. Фейл си гейче
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
- Kirilicata2012
Всъщност Тими беше името, което ние лепнахме на едно момче от другия глас. Пича не беше много общителен и трудно се набиваше на очи. Малко хора знаеха как се казва, затова ние почнахме да го наричаме Тими и с времето си остана така. От тогава винаги, когато срещна някой подобен му давам това име.Harcort написа:+1Kirilicata2012 написа:ФорГей е свърталище на един и същ тип хора. Те са онова момче от класа, което няма много добри социални възможности. Ще го наречеме Тими. Тими постояно хвърля тъпи шеги повреме на час, с цел да се прави на интересен. Това обикновено са жалки опити от страна на Тими, да имитира на тези, който наистина са забавни. Естествено останалата част от класа не намира Тими за смешен и ме лепва позьор. Той обаче си мисли, че ако повтаря хиляда пъти едно и също нещо, то ще стане смешно и затова продължава. Най-накрая едно от мочетата в класа не издържа и му го казва в очите. Тими обаче е прекалено задръстен за да отвърне на затапката и започва да спами UMAD? UJELLY, като по този начин затвърждава мнението на останалите, че той е пълен малоумник.
А Тими ти си го измисляш? Защото не съм го виждал там. Ако си го измислил значи просто нямам думи![]()
![]()
![]()
![]()
За ФорПлей също има надежда. Те също ще порастнат и като поглеждат назад, ще се чудят как са могли да намират зле изрисувано на Пейнт лице за смешно. Засега ФорПлей е хубаво място, което да държи въпросната аудитория далеч от PCM.
Im back 
Autopsy skype abvgz1. След час 2 може да плеснеме 1 игрица че мераклии нема и без тва. Надявам се да имаш оргинална играта за да може да си цъкаме както си му е реът може да играеме на нива от куейк дори примерно the edge е супер ремейк на ънриал 3.
http://www.youtube.com/watch?v=iR3zcnLw ... vxTDYjxTms
това е от сървър в който често цъкам.
http://www.youtube.com/watch?v=iR3zcnLw ... vxTDYjxTms
това е от сървър в който често цъкам.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Само аз ли не зацепвам какъвто и да е смисъл в горното изречение? Или просто пичът е толкова слабоумен, че мисълта му затихва доде му стигне от мозъка до пръстите да напише нещо...Autopsy написа:Не се тревожете, аз с нетърпение си чакам септември или когато там ще пуснат новият им сайт, за да може тук да си пишат 12 годишни олигофрени, пускащи "нов сержер за ЛоЛ/ Диабло/ МУ"![]()
"A fool sees not the same tree a wise man sees"
--William Blake
--William Blake
ПРЕСТАНЕТЕ С ОБИДИТЕ!!! Нека поне тук е чисто от вас и разни кретени!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
винаги ми е кеф да погледна към форплей и да видя, че има толкова по-големи безживотници от мен
автора с тъпотията си предизвика 3та световна, оня Харкорт дето мрънка колко е обиден Очеизвадно е трол, разни гъзари от форгей решиха да се разпишат с тежка дума тук - а аз се приготвям да отида на гости на брейн и да си говорим за серящи японки ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq