Струва ли си Х360

Раздел за всичко конзолно от Magnavox Odyssey до текущото конзолно поколение.
Публикувай отговор
Аватар
iddqd

Re: Струва ли си Х360

Мнение от iddqd »

Пукни се от яд мортал комбата е мн як моййй :twisted:
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Аватар
thewhitestig

Мнение от thewhitestig »

WOW man wtf ?!....nope
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

iddqd, много си тъп :).
Пишело в сайтовете, колко да си клокваш това и онова.
Виж сега, тъпи ми приятелю. Клокването на самия процесор не зависи само от параметрите на процесора, а също така от дъното и охлаждането(а даже донякъде и от захранването). Тоест как така в някакъв си сайт ще ти кажат колко е оптималния клок за твоя процесор, като не знаят какво ти е дъното, охлаждането и тн.?? Освен това в същия тоя сайт не пише, че конкретно твоя процесор е от серията от онзи ден, когато поради някаква си причина, са излезли малко по-качествени бройки, които са по-добри за клок.
Относно охлаждането. Има охлаждания, които с никакъв шум ще охлаждат толкова, колкото охлажда твоето стандартно охлаждане на макс обороти и съответно макс шум. И говоря за въздушно охлаждане, не за водно.

Компа на мой приятел сега е по-тих и по-хладен, отколкото беше с фабричните настройки и охлаждания. А е клокнат на предела.

В това число и видео картата- изпържена е на макс, а не можеш да разбереш, че в стаята има PC.

Но ти няма как да разбереш всичко това, защото ти липсва фантазия и умствен капацитет.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
vasito

Мнение от vasito »

iddqd написа:Бегаи бе мене само видеото ми е 700 лв и пак не ми виърви сичко на макс.
Ахахахаха БАХТИ ТЪПАНАРА трябва да си да имаш видео за 700 лева и да не ти вървят игрите.

Казвам ти сигурно си нереален олигофрен. Какво си си купил бе? Увредена 5-та ръка карта за 700 лева ли бе.
мисля че е плъх
имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки
обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън
Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Gipo абе ти не разбра ли че не ми трябват саветите ти за овърклок. Занимавай си се колкото искаш с глупости, мен не ме анимавай. Или е трудно да разбереш нещо толкоз елементарно?
Соня Васито купил съм gtx 570 на asus. Я кажи ти някоя по добра идея за тези пари.
Купих я преди 3 месеца http://www.cmm.bg/cgi-bin/most/pricelist.pl и като гледам цената за 3 месеца не само не е паднала ами се е и качила хаха ASUS ENGTX570. Порови се малко из бенчмаркове из нета и ако наериш по-зигодна хай-едн карта ела ми се обади, а не да се изказваш като първия селянин неподготвен без да имаш представа за какво говориш. Според мен коментара ти се дължи на това, че компа ти е толкоз скапан, че като чуеш 700 лв и си мислиш че за 700 лв всичко трябва да лети с 100 фейма на 2800. Е да ама не е така, когато някои ден си вземеш скъп хардуер ще разбереш, че за игри по-добре да позлваш Хбокс 360, а скъпите компютри да ги ползваш да спецялизирани програми като 3д макс, афрърефектс и тн.
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Глупако, дядо ми разбира повече от теб от компютри та еба в простия гъз. Взел си GTX на Асус хаха. И за какво ти е комп за 3000 лева и да не си играеш игрите на него, а на бокса, който на практика е един стабилен комп от 2007 година. Просто момче си.

Бих те пребил на един мортал, но ти нямаш онлайн. Как не се сетих.
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Ти си просто путе Дж пусикат долс щом не може да намериш друго приложение на пц освен за игри. То е ясно че само мега смотан глупак би дал 4 бона за пц и да го ползва като конзола за игри, при положение че една конзола струва 400 лв и има каде каде по-стойностни заглавия за нея. Ето да ти покажа за какво го ползвам това пц
Изображение

Можеби ограничения ти мозак не може да си предсатви, че е вузможно човек да прави много други неща с едно скъпо пц вместо да си играе детски игрички. Знам че за вас това е нещо прекалено сложно и направо изглежда невъзможно, но уви има хора които разбират от такива неща и на тях им трябват мощни пц та. А които иска да играе да си купи конзола, много по-изгодно и много повече яки игри има за нея пц тата ги ползвайта за работа и броузване в интернет и филми това им е силата.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Значи купил си си комп и го ползваш само за едно нещо? Сигурно влизаш в интернет през гсм'а, за да си ползваш компа само за програмите :D
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Сигорно яко си се напънал за да напишеш това дето написа. Не се напъвай повече че се размериса.
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Аз да не съм казал да го ползваш само за игри. Но като е 3000 бона все пак е доста по-добрия избор и едновременно с това ти върши и тонове друга работа. Виж как ти обяснявам като на 7 годишен и сигурно пак ще има нещо не ясно.

И не ми се прави на много отворен, при мен не минават селските номера. Прави се на гъзар пред ваще, които ти купуват ПС3 и т.н.
Аватар
thewhitestig

Мнение от thewhitestig »

Струва ли си Х360
Seriously ?! Of course not.
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Дж кусикат доллс ти си много умен
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Знам. Ти си пък забавен. Съчетават се работите.
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

С пуси кат винаги се съчетва всичко
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Да не си учил за хуморист ?
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

По-скоро ти си учил за хомосексуалист като ти гледам ника
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Кучето ми е по-умно от теб в пъти.
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Сигорно и те шиба. Ти с мойта кучка
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

iddqd оплачи се на баща ти, че от толкова ебане дето ти е вкарвал от малък ти е увредил мозъка безвръзвратно.
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Това, че ти си иразнал така не значи че всички сме като тебе.
Публикувай отговор