Duke is back!

Игри за PC
Аватар
Frosty.
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2

Re: Duke is back!

Мнение от Frosty. »

iddqd написа:Как се трепе първата огромна свиня. Там дето имаш базука и му джаскам 1 ракета пада му бронята и след това му бягам и го стрелям полвин час и нищо му няма. Писна ми там много яко само да бягам и стрелям
В Замунда гледах че има дебили забили на DNF, ама тук не го очаквах оО
a.k.a Frosty
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

Изображение
ROCK OUT WITH YOUR TAMPON OUT
:D :D :D
джумерки
Butters
В момента играе: real_life.exe

Мнение от Butters »

iddqd написа:Как се трепе първата огромна свиня. Там дето имаш базука и му джаскам 1 ракета пада му бронята и след това му бягам и го стрелям полвин час и нищо му няма. Писна ми там много яко само да бягам и стрелям
колко много ти отива ника просто идея си нямаш...
Трева в котенцата...
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Не повече от колкото на теб ти отива кур в гъза.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Butters

Мнение от Butters »

Жалък си момко. Вземи малко да почетеш какво ти пише на екрана като играеш и ги осмисли :lol:
или казано иначе: Цъкаш Е като му е паднал живота на минимум, за да се качиш на него,помпаш шпацията докато му изтръгнеш тръбата от врата.
Трева в котенцата...
Аватар
Gabe Newell

Мнение от Gabe Newell »

Butters написа:Цъкаш Е като му е паднал живота на минимум, за да се качиш на него,помпаш шпацията докато му изтръгнеш тръбата от врата.
Той играе на ХВОХ. :lol:

It's time to kill jews and chew bubble gum. And im all out of gum...

HAIL TO THE FUHRER, BABY!
No, it's me - Gabe Newell! :)
Theron Fears

Мнение от Theron Fears »

Понякога е трудно да помпаш едно копче до полуда, било то на мишката или на джойпада.
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Абе лесно е да напомпаш спейса , ама отде да занм че трябвало да натисна Е като му падне живота и после да се кача на него и да помпам шпейса. Още повече че дори не съм видял че му пише живото някаде си. Аз тази игра си мислих, че ще е като стария дюк демек пуцаш си и тва е, а не натисни е натисни шпейс. Още повече да карам разни малки колички и темподобни.
Аватар
Найн Инч Нейлс
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Обратна връзка:

Мнение от Найн Инч Нейлс »

sadasdsaad :D :Oooops:
Аватар
Kirilicata2012
В момента играе: 4chan

Мнение от Kirilicata2012 »

Изображение
Im back 8)
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

iddqd написа:Абе лесно е да напомпаш спейса , ама отде да занм че трябвало да натисна Е като му падне живота и после да се кача на него и да помпам шпейса. Още повече че дори не съм видял че му пише живото някаде си. Аз тази игра си мислих, че ще е като стария дюк демек пуцаш си и тва е, а не натисни е натисни шпейс. Още повече да карам разни малки колички и темподобни.

Много сложни неща ти задават натисни спейс, натисни Е, източи живота на боса..... Не е за теб тази игра.
Аватар
StubbsZombie

Мнение от StubbsZombie »

Доста слаба игра, врътнах я за около 7 часа.
Нищо запомнящо се и интересно, заложили са на старите лафове и чекиджийски истории и тва е. На няколко пъти мислих да я трия, но все пак я превъртях колкото и досадна да ми беше. Epic Fail.
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

Интересното при играта е, че е един позакъснял шутър, който са го позакърпили тия от Gearbox и са го издали. Усеща се разликата в годините и от време на време игрицата пренася в онова време, когато игрите се правеха за кеф. От кога не сте играли шутър, в който повечето нива са просто пространство, от време на време идват една сюрия прасета, избиваш ги, после правиш някаква простотия ( вдигането на егото ), после пак прасета и накрая бос :D Чувството е доста олд-скуул, каквото и да си говорим. В началото и аз погледнах доста лошо на играта, но сега ме забавлява.
джумерки
Butters

Мнение от Butters »

Stylized Corpse написа:Интересното при играта е, че е един позакъснял шутър, който са го позакърпили тия от Gearbox и са го издали. Усеща се разликата в годините и от време на време игрицата пренася в онова време, когато игрите се правеха за кеф. От кога не сте играли шутър, в който повечето нива са просто пространство, от време на време идват една сюрия прасета, избиваш ги, после правиш някаква простотия ( вдигането на егото ), после пак прасета и накрая бос :D Чувството е доста олд-скуул, каквото и да си говорим. В началото и аз погледнах доста лошо на играта, но сега ме забавлява.
Именно мама му стара. Целта на играта е точно това, както навремето целта на Serious Sam, и на Duke 3D преди него - да се гаври с безмозъчните идиоти, дето се водеха извънземни, ебати. Не мога да разбера защо някои са останали с впечатлението, че ще е нещо различно... Жал ми става като гледам в какво се е превърнало гейм обществото днес - сдухани, сериозни, зомбирани и раздразнителни пънове.
Трева в котенцата...
Serious Sam 1.0

Мнение от Serious Sam 1.0 »

Абе, някой може ли да ми каже, аджеба защот по време на игра нямам грам звук, иначе играта си беше озвучена - интро, ала-бала всичко си беше наред
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Заради крака четох коментарите, че някои хора имали този проблем. За решаването му си имало фикс за теглене от еди къде си, но понеже при мен си е ок не съм се знаимавал да го тегля.
Аватар
doggymien4o
В момента играе: Квот фана

Мнение от doggymien4o »

Та да питам, заслужава ли си играта или не? :) Че още се чудя дали да я инсталвам :)
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
Аватар
Glamour
Обратна връзка:

Мнение от Glamour »

doggymien4o написа:Та да питам, заслужава ли си играта или не? :) Че още се чудя дали да я инсталвам :)
Единствения човек който може да ти отговори на този въпрос си самия ти, след като инсталираш и поиграеш малко ;)
Fear is the mindkiller!
Аватар
doggymien4o
В момента играе: Квот фана

Мнение от doggymien4o »

Инсталнах я, ама нещо не ме грабна. Има фън моменти, ма като цяло :(
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
Butters

Мнение от Butters »

doggymien4o написа:Инсталнах я, ама нещо не ме грабна. Има фън моменти, ма като цяло :(
Ем нормално, по днешните стандарти е пръчка, но определено я има олдскуул атмосферата, а на мене това ми стига :D
На мене ми се струва, че ако я бяха пуснали безплатно или поне на някаква символична цена щеше да смекчи сериозно негативните коментари, така или иначе ще са яко вътре с цялата работа. Ама нейсе, все пак си изпълниха моралния дълг към гейм обществото, това е най-важното! :rockon:
Трева в котенцата...
Публикувай отговор