Battlefield 3, няма да поддържа DX9 :(

Игри за PC
Аватар
thewhitestig

Re: Battlefield 3, няма да поддържа DX9 :(

Мнение от thewhitestig »

rado84 написа: А защо съм с 64-битов - защото 32-битовият е бъгнат и при някои филми кадрите падат и аудиото започва да избързва от видеото и имай предвид, че говоря за XviD, а не за HDTV или x264 формати.
Наистина ли си мислиш че ОС е виновна за собствената ти некомпетентност ? Пробвай с друг плейър, други кодеци, вариянти колко щеш, но повярвай, 32 битовата ОС няма нищо общо с този твой проблем.
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Човек много си ограничен умствено честно. Виж как изчислих рамта ти въз основа на това колко рам ти използва уиндоуса. Той използва % от рамта ти и когато имаш много просто ползва повече за да фърчи всичко, а когато имаш малко ползва по-малко за да може да ти тръгнат и програмите и така рамта се празни и презаписва отново и отнова и това кара машината да цикли. Имаш четри пъти по-малко рам и уиндоуса ти изпозлва четри пъти по малко рам и четри пъти по бавно ти зарежда всичко което зависи от рамта. Можеби в твоя случеи зарежда по-бавно от 4 пъти понеже рамта и харда са ти по-бавно но това не го изчисляваме в момента. Уиндоуса просто си заделя повече гигабайти когато има много и дори да пуснеш мощна програма той си пише файловете на вече заделените от уиндоуса партишъни и така всичко става по-бързо без да има нужда да освобождава нова рам после да записва на нея после пак да трие и пак да записва. Ето само с броузер включен ми изпозлва толкоз рам колкото и с вкючена тежка програма това обяснява това което аз ти обяснявам и ако не си много тъп вече би трябвало да ти се изясни Изображение
А иначе 64 битов уин има смисъл само с 4гб рам и нагоре. Теб само може да ти бъгне ситуацията 64 битовия уин.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Fanatic
В момента играе: The Second Encounter HD....

Мнение от Fanatic »

Battlefield 3 въобще няма да поддържа системи, за които не си жертвал кръв на боговете...
I wanna be sedated.
rado84
В момента играе: Auto Club Revolution, Jack Keane, AOE 3.
Обратна връзка:

Мнение от rado84 »

thewhitestig написа:
rado84 написа: А защо съм с 64-битов - защото 32-битовият е бъгнат и при някои филми кадрите падат и аудиото започва да избързва от видеото и имай предвид, че говоря за XviD, а не за HDTV или x264 формати.
Наистина ли си мислиш че ОС е виновна за собствената ти некомпетентност ? Пробвай с друг плейър, други кодеци, вариянти колко щеш, но повярвай, 32 битовата ОС няма нищо общо с този твой проблем.
Да не мислиш, че не съм? Пробвах с почти всички известни плеъри (Gom player, BS player, WMP11, POT player и мн. др.) и кодеци - пак си е същото. Просто като са конвертирали дадения филм са се осрали и в комбинация с 32-битовите бъгове става ужас. И поради някаква неизвестна причина под 32-битовата ОС същият файл сече яко на едно определено място от филма, а под 64-битовата същият времеви интервал върви на 6. Така че говори каквото си искаш - резултатите говорят сами за себе си. :twisted:
METAL FOREVER
GTS German map: http://speederbg.wordpress.com/
Аватар
thewhitestig

Мнение от thewhitestig »

Video driver issue maybe? А и iddqd ти обясни как стоят нещата, говори си и ти каквото искаш, но това не променя факта че Windows гълта определен % от рамта в зависимост от това колко имаш. Няма нужда да спориш за неща които просто са си така.
Публикувай отговор