за учениците
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Re: за учениците
Аз вече уроците си ги учих, пък ти вземи, че излез малко навън. В паразит се превърна ти, дето тровиш ни с безбройните си постове напоследък...
WeAreGettingClose
-
Nookni
- В момента играе: Dark Messiah of Might and Magic, Dynasty Warriors 6.
- Обратна връзка:
Болен е от тъпоча ( не се лекува) :-/
My philosophy is things are just as wrong as they seem
I believe it's gonna end this way, atrocity
Do you believe in love?
Like I believe in pain?
Nobody died for you, somebody pray for me!
Do you believe in love?
Like I believe in pain?
На някои хора интелекта им стига до там че да кажат на друг, че е тъп. Това е проява на интелектуална безпомощност.
Ми нали това и аз викам бе.В паразит се превърна ти, дето тровиш ни с безбройните си постове напоследък
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Мерси за подкрепата на всички мои фенове. Заради вас го правя. 
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
И аз тва не мога да го разбера. Уж "нейния цитат" пък вика на човека който не му се учело !?denik написа:права си, но и ти не си цвете за мирисане
rISs.A.X. написа:
Едно неизвинено да направя и минавам на самостоятелно. А изпитите нз как ще ги взема.
a.k.a Frosty
Нека ти разясня тогава. Често се чупя от часове по история, защото сегашната ми даскалка успя да ми убие любовта към предмета. Никога не съм мислела, че мога да имам отлични оценки по химия, но тая учителка успя да амбицира и най-безхаберните от класа ми.Lich King написа:И аз тва не мога да го разбера. Уж "нейния цитат" пък вика на човека който не му се учело !?
Та мисълта ми е - с кеф уча по някои предмети и с кеф влизам във въпросните часове, по други ми се налага, а сега като е опрял ножа до кокала гледам да слушкам по всичко,че не искам да си губя стипендията. 20лв са си 20 лв. И най-важното - искам да се махна от България.
I am willing to believe they would pay for a smile
Ми, аре махай се и без теб ше се оправим. Мърла. Идяд е абсолютен ретард и деградант - да си ходи и той. А неграмотникът zerocool, се подиграва на хората за правопис - ХАХАха
PCMANIA,![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
PCMANIA,
Граматика от злато да това ти е познато.
-
Nookni
- В момента играе: Dark Messiah of Might and Magic, Dynasty Warriors 6.
- Обратна връзка:
Би ли се върнал от дупката от която си излязъл? Благодаря предварителноgadmc написа:Ми, аре махай се и без теб ше се оправим. Мърла. Идяд е абсолютен ретард и деградант - да си ходи и той. А неграмотникът zerocool, се подиграва на хората за правопис - ХАХАха
PCMANIA,
My philosophy is things are just as wrong as they seem
Do you believe in love?
Like I believe in pain?
Do you believe in love?
Like I believe in pain?
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Ахаааа, ясноrISs.A.X. написа:Нека ти разясня тогава. Често се чупя от часове по история, защото сегашната ми даскалка успя да ми убие любовта към предмета. Никога не съм мислела, че мога да имам отлични оценки по химия, но тая учителка успя да амбицира и най-безхаберните от класа ми.Lich King написа:И аз тва не мога да го разбера. Уж "нейния цитат" пък вика на човека който не му се учело !?
Та мисълта ми е - с кеф уча по някои предмети и с кеф влизам във въпросните часове, по други ми се налага, а сега като е опрял ножа до кокала гледам да слушкам по всичко,че не искам да си губя стипендията. 20лв са си 20 лв. И най-важното - искам да се махна от България.
a.k.a Frosty
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Ме две, няма по-яко нещо от неяVermic написа:Любимия ми предмет е история!
WeAreGettingClose
Пича със средното и многото надежди-само да те светна, че всъщност тези като теб дето са със средно са балъците, които вършат мръсната работа 
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Това за кого става въпрос че не разбрахwiedzmin написа:Пича със средното и многото надежди-само да те светна, че всъщност тези като теб дето са със средно са балъците, които вършат мръсната работа
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Моридин, ще си позволя да те апострофирам, но далеч не е поради причината, че си държа на моето и без да съм прав.
Преди няколко месеца гледах твърде интересен репортаж. Френски ученици протестират срещу образователната реформа. Излезли, с транспаранти, културно и подредено. Един журналистически екип явно реши да се погаври и измъкна буквално от нищото някакво 16-17-годишно момче. Повече не му давах на външен вид. Попитаха го защо протестира. Момчето извади от една чанта законопроект (!) за, предполагам, техния еквивалент на закон за изменение и допълнение на основния им закон за образованието и започна бавно и спокойно да чете, обяснявайки кои членове въвеждат неблагоприятни изменения в кратко-, средно- и дългосрочен аспект. След което извади друг законопроект, преработка на същия, където според него нещата бяха решени далеч по-добре. Да, аз бях потресен как едно тийнейджърче направи предложение de lege ferenda и всъщност разбираше какво казва, влагаше лично мнение.
Но това не е всичко. Репортажът продължи с кадри няколко часа по-късно, когато бяха излезли някакви деца макс 5-6. клас, които почистваха мястото, на което се беше състоял протестът - въпросните транспаранти, шишета етц. Журналистите докопаха някакво негърче и го попитаха защо чистят. То отговори простичко - те имат право да протестират, те протестират и за да помогнат на нас, но тук трябва да е чисто.
Така че явно по света гражданско общество и тийнейджъри съществуват безпроблемно. Проблемът си е в нашия телевизор, каквито родителите, такива и децата. И това е само поредното проявление на този печален факт..
Преди няколко месеца гледах твърде интересен репортаж. Френски ученици протестират срещу образователната реформа. Излезли, с транспаранти, културно и подредено. Един журналистически екип явно реши да се погаври и измъкна буквално от нищото някакво 16-17-годишно момче. Повече не му давах на външен вид. Попитаха го защо протестира. Момчето извади от една чанта законопроект (!) за, предполагам, техния еквивалент на закон за изменение и допълнение на основния им закон за образованието и започна бавно и спокойно да чете, обяснявайки кои членове въвеждат неблагоприятни изменения в кратко-, средно- и дългосрочен аспект. След което извади друг законопроект, преработка на същия, където според него нещата бяха решени далеч по-добре. Да, аз бях потресен как едно тийнейджърче направи предложение de lege ferenda и всъщност разбираше какво казва, влагаше лично мнение.
Но това не е всичко. Репортажът продължи с кадри няколко часа по-късно, когато бяха излезли някакви деца макс 5-6. клас, които почистваха мястото, на което се беше състоял протестът - въпросните транспаранти, шишета етц. Журналистите докопаха някакво негърче и го попитаха защо чистят. То отговори простичко - те имат право да протестират, те протестират и за да помогнат на нас, но тук трябва да е чисто.
Така че явно по света гражданско общество и тийнейджъри съществуват безпроблемно. Проблемът си е в нашия телевизор, каквито родителите, такива и децата. И това е само поредното проявление на този печален факт..
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Наистина не знам как да коментирам.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Става въпрос за мене.Vermic написа:Това за кого става въпрос че не разбрахwiedzmin написа:Пича със средното и многото надежди-само да те светна, че всъщност тези като теб дето са със средно са балъците, които вършат мръсната работа
@wiedzmin никъде не съм казвал, че само със средно ще остана. Научете се да четете целите коментари ве мамицата му..
LA COKA
Само жена може да стигне до този изводrISs.A.X. написа:20лв са си 20 лв.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!