С колко точно е спала пичката?
-
kingcrimson
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
Re: С колко точно е спала пичката?
само аз ли не съм разбрал за тая тъпа Цензура или кво 
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Харесва ми форума!Всички са педали!Жените са грозни и дебели!
И НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ САМО АЗ СЪМ НОРМАЛЕН!?!?!?
И НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ САМО АЗ СЪМ НОРМАЛЕН!?!?!?
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Жените не са грозни и дебели, а слаби и дебели.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
1. Ебаси чекиджиите в тоя форум. Само като се чуе за жена тука стават 999999999 поста за 1 ден.
2. Тази снимка, на която толкова се дървите, показва че става дума за някакво хлапе на не повече от 15 години. Абсолютно типичен образ - ранен пубертет, мисли си че светът се върти около него, слуша от вчера (гейски) метъл, черен грим, кецове и си мисли че е много екцентрична и че бензина извира от колонките на бензиностанциите. Бъкано е с такива неорентирани метълчета - момченца и момиченца, които ги кефи да са "хард" и да са аутсайдери, и не виждам какво впечатляващо има в тях, стига да не си един от тях
. Нямам нищо против нея, тепърва има да се развива (психически и физимески) , ама какво толкова ви се струва невероятно че го мислите за трол. Педофили 
2. Тази снимка, на която толкова се дървите, показва че става дума за някакво хлапе на не повече от 15 години. Абсолютно типичен образ - ранен пубертет, мисли си че светът се върти около него, слуша от вчера (гейски) метъл, черен грим, кецове и си мисли че е много екцентрична и че бензина извира от колонките на бензиностанциите. Бъкано е с такива неорентирани метълчета - момченца и момиченца, които ги кефи да са "хард" и да са аутсайдери, и не виждам какво впечатляващо има в тях, стига да не си един от тях
Вие па и психолози се изкарахте. Диагнози тука нз си кво. Направете си диагноза на вас самите, а това да гледаш друг и да го коментираш е проява на селяния. Става дума надали сте перфектни че толкоз да няма какъв косур да намериш в себеси та си тръгнал в другите да търсиш.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Айде сега, това което съм написал не го намирам за кусур, всъщност дори се кефя на такива хора. Става на въпрос за първа точка, ебаси чекиджийските коментари чета с просташки "шеги" и обиди към момичето. Те това е селянията.
П.П Да, и аз нямам какво да правя пиша шитове
П.П Да, и аз нямам какво да правя пиша шитове
Kъде е снимката?!vanmx написа:1. Ебаси чекиджиите в тоя форум. Само като се чуе за жена тука стават 999999999 поста за 1 ден.
2. Тази снимка, на която толкова се дървите, показва че става дума за някакво хлапе на не повече от 15 години. Абсолютно типичен образ - ранен пубертет, мисли си че светът се върти около него, слуша от вчера (гейски) метъл, черен грим, кецове и си мисли че е много екцентрична и че бензина извира от колонките на бензиностанциите. Бъкано е с такива неорентирани метълчета - момченца и момиченца, които ги кефи да са "хард" и да са аутсайдери, и не виждам какво впечатляващо има в тях, стига да не си един от тях. Нямам нищо против нея, тепърва има да се развива (психически и физимески) , ама какво толкова ви се струва невероятно че го мислите за трол. Педофили
мисля че е плъх
имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки
обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън
Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки
имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки
обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън
Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Ама той бензина откъде извира, ако не от колонките на бензиностанциитеси мисли че е много екцентрична и че бензина извира от колонките на бензиностанциите.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
ти си бил доста тъпМоридин написа:Ама той бензина откъде извира, ако не от колонките на бензиностанциитеси мисли че е много екцентрична и че бензина извира от колонките на бензиностанциите.
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Понякога, форуме, като те чета ми иде д'си тегля куршума.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
an hero, няма да е загуба
такъв AN hero ще ти дам, че ще фръкнеш. големи сте интелектуалци всички, ама всички до един - ПЪЛНИ СМЕШНИЦИ! 
Ахахахахахаха...
Не, бе, сериозно - Ахахахахахаха!
Много сте спрели бе! Забавни сте ми!
Кажете кога ше е тая форумна срещичка, да дойда да ви избия всичките ( не физически, само мозъчно - с олигофрения)
А тая пачъ, нема значение каква е, ще я уважа, а ако е некой трол мъж, ще съжалява, щото че му трошим аналното отверстие
Толко съм загорел...
А, да, форуме, о/б/ичам те
Не, бе, сериозно - Ахахахахахаха!
Много сте спрели бе! Забавни сте ми!
Кажете кога ше е тая форумна срещичка, да дойда да ви избия всичките ( не физически, само мозъчно - с олигофрения)
А тая пачъ, нема значение каква е, ще я уважа, а ако е некой трол мъж, ще съжалява, щото че му трошим аналното отверстие
А, да, форуме, о/б/ичам те
I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
Тролиш ли или наистина не си /б/езживотник? Любопитно ми е просто...Nocturno написа:такъв AN hero ще ти дам, че ще фръкнеш
Anon, не е ли (D)anon ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
-
kingcrimson
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Но пичката има косми!!!!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
Butters
- В момента играе: real_life.exe
you're not alone, bro... и аз съм изтървал панаира{SuPa-1337-Killa} написа:само аз ли не съм разбрал за тая тъпа Цензура или кво
Трева в котенцата...
- bob4estia
- В момента играе: Star Craft II, World of Warcraft, SimCity, DiRT 3, GRiD 2 (online), Dota 2, CIV 5
Девственица еееееееее...нейната кожа под ножаа!!! :Д