Spoiler for :
The Walking Dead
Re: The Walking Dead
Абе ще видим следващия епизод какво ще направят, очертава се малко съзлив заради Отис ама карай
It is said that ignorance is bliss. Tell me, is that true for you? Then how peaceful it must be for you to have a mind unburdened by thought!
- Till.Lindemann
последния епизод бахти мистерията, като се замисля най-добря от новия сезон досега
убиха цели две зомбита, покрай дарил доста напечена история се заформи, пък накрая тва с хембара пълен със зомбита, много омотана история. нали уж ги дадоха, че са ги бутнали в дупка под нивото на земята се 1, пък накрая едва ли не всеки момент ще излязат. все 1 досега не ги е имало
убиха цели две зомбита, покрай дарил доста напечена история се заформи, пък накрая тва с хембара пълен със зомбита, много омотана история. нали уж ги дадоха, че са ги бутнали в дупка под нивото на земята се 1, пък накрая едва ли не всеки момент ще излязат. все 1 досега не ги е имало
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
И мен много ме накефи края на 5-ти епизод. Също така много ми хареса как се обърна повече внимание на Дарил, който досега беше някак си неразвит персонаж 
TheChosen1 написа:даджайците
Аз сега гледах 28 weeks later филмът и ми хареса, дори имаше много драма
Мога смело да го сравня с Титаник и 28 days later едновременно 
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
- Till.Lindemann
ай някой да ми спойлне последния епизод, щото не ми се дърпа и това
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Седми епизод определено беше най-добрият досега.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

dat writing