XBOX 360 или PS3 ?
Re: XBOX 360 или PS3 ?
Biggest Loser се купува!
Ми това са за кинекта игрите които него кефат те да игаре Гиърс 3, Хало 3, Фейбъл 3, Това кингдомс сигорно ще е зверско, нови метал гиар да реже крака и ръце. Това просто са игри за кинект при положение че си сакат лидоле е нормално да неги оцениш. Човек без крака неможе да оцени маратонки приемрно. А иначе да изглежда странно, но аз толкоз игри съм играл шутери, аркадни сякакви и просто толкоз ми е втръснало че немога да ги дишам вече. Пък Уидоу и теб ти влизам в положение и аз да бях етрополски селтак като теб които само мечтае да игаре на год оф уар и това му е като несбъдната мечта сигорно и намен щеше да ми се види тъпо това което показва натал, но за модерни хора които се кефят на скаифаи технологии просто това е като сбъдната мечта.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Прекалено съм сакат за да оценя Kinectimals и Kinect Adventures. 
Умствено, физически и културно осакатен. Хубаво е че го осъзнаваш има някаква надежда значи за теб.
Само ти си толкова добре физически, че да играеш игри.
А що културно? Това нямаше нищо общо с темата.
А що културно? Това нямаше нищо общо с темата.
И ти нямаш нищо общо с темата ама кво търсиш в нея?
И ти нямаш нищо общо с кинект. 
Темата е Хбокс 360 или пс3 научи се да мислиш преди да пишеш. А ако хбокс 360 няма общо с кинект, то кое има?
А аз що да нямам общо с темата?
Научи се да мислиш вика..
Научи се да мислиш вика..
Защото неси превъртял една игра на некст ген конзола, а се правиш на капацитет. Тъп си ти ходи ори на етро поле селтак такъв хахаха 
Некст ген конзоли още няма. Как човек може да се прави на капацитет, обясни ми умнико.
И Етрополе се пише слято. Даже не си могъл да го копираш от профила ми. Тъпак.
И Етрополе се пише слято. Даже не си могъл да го копираш от профила ми. Тъпак.
Както и 3D технологията на сониiddqd написа:но за модерни хора които се кефят на скаифаи технологии просто това е като сбъдната мечта.
Да сони наблягат на 3д технологията, но аз още преди 7 8 години когато монитори бяха тръби имах 120 херца минитор с 3д оцила които се връзват към видеокартата на нвдидия тога джефорс 3 беше хита на пазара та още от тога разбрах че тази технология не е за мен. Това не е истинско 3д а разни 2д слоеве дето един е по напред друг по-назад. Пък и издържаш по 40 50 мин пред монитора и после ми ставаше зле. Несе кефа много и на 3д имакс кино понеже се вижда размазано. 3д образът не е ясен и боли глава от него. Пик и това никак не е нова технология има от десетки години. Но нека работят там по въпроса та след някоя друга година може да извадат истинско 3д.
Първите 120 херцови телевизори са се появили някъде към 2006 година, но ти ми говориш за компютърен монитор. Първите 120 херцови монитори са се появили 2008 година. 2002-2003 не е имало такива неща, иддяд. Използвал си съвсем друга технология, сега нещата са по-различни.iddqd написа:Да сони наблягат на 3д технологията, но аз още преди 7 8 години когато монитори бяха тръби имах 120 херца минитор с 3д оцила които се връзват към видеокартата на нвдидия тога джефорс 3 беше хита на пазара та още от тога разбрах че тази технология не е за мен. Това не е истинско 3д а разни 2д слоеве дето един е по напред друг по-назад. Пък и издържаш по 40 50 мин пред монитора и после ми ставаше зле. Несе кефа много и на 3д имакс кино понеже се вижда размазано. 3д образът не е ясен и боли глава от него. Пик и това никак не е нова технология има от десетки години. Но нека работят там по въпроса та след някоя друга година може да извадат истинско 3д.
Братле защо винаги трябва да си толкоз малоумен? Копеле плашиш ме. Црт мониторите ги има от десетлетия и могат да работят на повече от 120 хз а аз ги ползвах комплект с тази видеокарта http://hothardware.com/Articles/Asus-V8 ... 3s/?page=2 и очилата към нея земи се образоваи тъпо е да показваш простотията си докато се правиш на умен. Ето ти снимка на очилата http://hothardware.com/reviews/images/a ... bundle.htm
- haley
- В момента играе: heroes on the move
- Обратна връзка:
ей hunter къде се скри айде кажи нещо че си много забавен (в добрия смисъл) и не ги слушай за обицата много ти отива.
иначе и аз смятам да си взимам ps3 главно защото за нея излизат повече екшъни и приключения от трето лице, а също и платформъри като little big planet(много яка игра), а на мен това са ми любимите жанрове игри. А за pc излизат много малко екшъни от трето лице и това е причината да ме кефят конзолите повече.
иначе и аз смятам да си взимам ps3 главно защото за нея излизат повече екшъни и приключения от трето лице, а също и платформъри като little big planet(много яка игра), а на мен това са ми любимите жанрове игри. А за pc излизат много малко екшъни от трето лице и това е причината да ме кефят конзолите повече.
-
Радостин Стефанов
Чудя се какво наричаш екшъни и приключения от трето лице?
Gears of war е такова
- haley
- В момента играе: heroes on the move
- Обратна връзка:
ами например uncharted 2, darksiders(макар че за жалост ще я има и за pc) dante's inferno, god of war, star wars the force unleashed lord of the rings conquest x-men origins wolverine batman arkham asylum last guardian vanquish enslaved (последните три още не са излезли а предните четири ги има и за pc ама пак са яки) spyro dawn of the dragon, sonic unleashed, the simpsons the game, ratchet & clanc a crack in time и разбира се little big planet.
-
Радостин Стефанов
Повечето които си казал ги има и за бокс. А последните са платформери с подскачане - ако много ти харесват такива игри по добре се ориентирай към Нинтендо Wii .